Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var imponeret over at kunne få fri fragt lige til døren! Og udover ordrebekræftelsen modtog jeg en usædvanligt omhyggelig, informativ og venlig mail om processen indtil levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

I bought some pronation shoe inserts from Wearclo for my son and now that school is back in session, he has been wearing them everyday. He says they are comfortable and help with stability. Also, he h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er virkelig en spændende butik , der er så mange flotte og lækre ting , lige min stil . Jeg glæder mig så meget til min cottoncoat kommer den er så fin .

4,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,6

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

0 stjerner!

0 stjerner!
Bondefangeri- kan ikke forestille mig andet end de positive anmeldelser her er falske. Alt alt for lang ventetid, hvis varen da overhovedet vil blive modtaget.
Efter 11 dage er pakken angiveligt sendt afsted. Som de skriver pakker de med omhu, iflg deres side da jeg bestilte ville pakkeriet tage 1-3 dage og leveringen 3-8 dage. Den har de imellem tiden meget bekvemt for dem ændret. Da alle deres priser er med “rabat” snoer de sig udenom at refundere penge for køb, da de ikke refunderer for nedsatte varer.
Jeg forsøgte med dialog, da jeg ikke havde bestilt varen hvis jeg havde vidst det ville tage over 8 dage at levere den. De sender mail hvor man skulle kunne spore pakken, det kan dog ikke, og ved henvendelse svarer de at de vil holde en orienteret, dog kommer der heller ikke noget konkret svar om hvor pakken er, den er nemlig efter 11 dage ikke blevet sendt endnu..
Man kan ikke ringe til dem, da nr er falsk/ ude af drift..Deres svar er formentlig AI
Appen Mit selvforsvar har lignende anmeldelser.
Hold jer langt væk fra disse plattenslagere.

19 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt tøj og gode priser🤗

17 septembre 2026

Hej Majlund,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Indtil videre hurtig nem betjening

Indtil videre hurtig nem betjening, er spændt på at se kvaliteten når jeg modtager det

15 septembre 2026

Hej Danny,

Noté 5 sur 5 étoiles

Gratis fragt og hurtig forsendelse

Gratis fragt og hurtig forsendelse. Alt godt.

10 septembre 2026

Hej Thea,

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Jeg ser frem til at modtage min badesten.

8 septembre 2026

Hej en,

6 septembre 2026

Hej Lisbeth,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og hurtig bestilling.

31 août 2026

Hej Michele,

Nemt at bestille

29 août 2026

Hej John,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus