Hovmand energi Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

God indledende information. Efter accept af ordren kom vi hurtigt i gang og anlægget blev opsat og udført inden for den afsatte tid. Teknikerne var serviceminded og arbejdede godt sammen. De håndte... Voir plus

L'entreprise a répondu

En rigtig god service. De kom samme dag jeg ringede, mit fyr dryppede med vand. Service manden, udførte det årlige service samtidig. Meget venlig og kompetent, svarede på mine spørgsmål😊

L'entreprise a répondu

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering... Voir plus

L'entreprise a répondu

Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne! Installation og idriftsætning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: Væk med den gamle olietank og oliefyret. Gravearbej... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fik udskiftet Nilan VGU250 på få timer…

Fik udskiftet Nilan VGU250 på få timer af nogle kompetente montører. Alt virkede optimalt fra tilbudsgivning til afslutning

4 mars 2022

Réponse de Hovmand energi

Kære Knud Godt at høre du har været tilfreds.

Hjælpe med energiberegning

Hjælpe med energiberegning. Vedrørende muligt huskøb omkring at gå fra gasfyr til varmepumpe Luft/Vand.

kender firmaet fra tidligere. Dette er nogen "pisse" dygtige gutter, som tager ansvar og stolthed for deres arbejde - de efterlader ikke en kunde utilfreds!

26 janvier 2022

Fokus på kvalitet til mindste detalje

Hovmand Energi installerede en hypermoderne luft-til-varme pumpe, samt opgraderede vores gulvarmesystem og el-tavle, så vi nu har et fuldt automatiseret, højeffektivt varmesystem til erstatning for vores gasfyrede kedel.

Under hele processen varetog Hovmand ikke bare deres rådgiveransvar til UG men selve installationen er noget nær det mest professionelle og kvalitetsorienterede jeg har set. Fra start til slut leverede Hovmand Energi varen og under hele processen passede de på vores eksisterende installationer, møbler, gulve og loft.

Det er tydeligt at Hovmand Energi ikke vil acceptere venstrehåndsarbejde og selvom vores varmepumpe var den første af sin slags de installerede (Kronoterm Adapt) var det tydeligt de havde lavet deres hjemmearbejde og afsluttede med en optimering af importøren, så intet var overladt til tilfældighederne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hovmand Energi og ser frem til at opleve deres efter-service som jeg har tårnhøje forventninger til :)

8 janvier 2022

Det er forståeligt

Det er forståeligt, at I først skal lære vores anlæg at kende. Men ikke ok, at vi skal betale for jeres uddannelse

31 décembre 2021

Perfekt installationsforløb

Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne!
Gravearbejdet, forbindelse mellem indedel og. udedel, opstilling af anlæggets dele og montering af tilpasning til vores gulvvarme samt idriftsætning af anlægget. Alt klaret perfekt efter planen.
Og da håndværkerne forlod pladsen var der ryddet op og gjort rent!
Jeg kan såldes kun give Hovmand Energi min bedste anbefaling: veltilrettelagt arbejdsgang udført på bedste vis.
Og ikke mindst: en god stemnig fra start til slut!

6 décembre 2021

Hovmand Energi hjalp der hvor ingen andre ville!

Hovmand Energi hjalp der hvor ingen andre ville hjælpe. Overtaget et hus med en varmepumpe der ikke virkede pga. tidligere ejer selv havde sat pumpen op.
Der blev brugt god tid på at finde ud af løsningen på problemet, og der blev fulgt op på sagen om aftenen via sms. Super service og vil til enhver tid anbefale dem og benytte dem igen!

3 novembre 2021

Bare fantastisk!

Jeg kontaktede Hovman kl. 8.00, og så var han allerede forbi huset kl. 11.00. Meget venlige, ærlige og super kompetente.
De har afmonteret vores gaskomfur, genoplivet vores solvarmeanlæg og givet præcise instruktioner og mange gode råd. Igen, tusind tak for en kanon service!

11 octobre 2021

Vi har netop fået skiftet vores oliefyr…

Vi har netop fået skiftet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe og forløbet har været en meget tilfredsstillende oplevelse.

Hovmand Energi har lige fra tilbudsfasen til den reelle installation levet op til alle aftaler og har igennem forløbet haft fokus på løbende forventningsafstemning, samt sikret at det håndværksmæssige har været helt i top.

Vi kan varmt anbefale Hovmand Energi som en ansvarlig og kompetent energi partner.

Mette og Steen, Bagsværd

10 octobre 2021

Tip top service

Vi har haft en super oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med installation af varmepumpe og udskiftning og flytning af eltavle. Alt har fungeret på både el og vvs siden. Varmeste anbefalinger herfra.

31 août 2021

Boveskovvej

Rigtig god service, hurtig responstid og altid tilgængelige

13 juillet 2021

Hej Esben,

Din oplevelse lyder til at have været lige i skabet!
Tak for din anbefaling!

Vh. Martin Jonsson / Hovmand Energi 🌱

Var super tilfreds med både rådgivning

Var super tilfreds med både rådgivning, nyt fyr, rengøring og oprydning samt opfølgning bagefter med service. Top professionelle.

9 juillet 2021

Kære Helen,

Dine ord varmer!

Vi er glade for at have leveret en fuldt professionelt forløb. Hvor alle aspekter har stemt overens med dine forventninger!

Vi ønsker dig alt det bedste,

Vh. Martin Jonsson / Hovmand Energi 🌱