De bestelling werd pas een week na plaatsing bezorgd. De mail dat het product was verzonden was reeds toegestuurd 2 dagen na plaatsing bestelling. Bestelling is wel op het juiste adres bezorgd.
Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jar... Voir plus
Veel keus, alhoewel de kwaliteit niet altijd perfect is. Redelijk snelle levering dit keer. Nadeel was dat de verpakking ( verzenddoos) kapot was. Veel te slappe kwaliteit. Gelukkig zaten alle best... Voir plus
Snelle levering en alles compleet. Dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De bezorgdienst was ook op tijd. De bezorgdiensten zijn het grootste probleem.
Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.
Handelspoort 1, 4538, BN TERNEUZEN, Pays-Bas
- info@huis-en-comfort.nl
- huis-en-comfort.nl
Demande des avis aux clients
Me moeder is er erg blij mee en zijn…
Me moeder is er erg blij mee en zijn van goede kwaliteit

Réponse de Huis & comfort
De schoenen die ik besteld heb waren…
De schoenen die ik besteld heb waren precies zo als ik verwacht had.

Réponse de Huis & comfort
Door terugsturen te verbeteren met…
Door terugsturen te verbeteren met toevoegen van label en vlugge afhandeling

Réponse de Huis & comfort
Snelle levering en alles compleet

Réponse de Huis & comfort
Goederen waren goed verpakt en…
Goederen waren goed verpakt en levertijd was snel, echter vervoersbedrijf gaf geen informatie van aflevering datum en tijd.

Réponse de Huis & comfort
Het bestelde product werd vervangen…
Het bestelde product werd vervangen voor een ander product, echter zonder overleg....

Réponse de Huis & comfort
Lange levertijd en slechte kwaliteit…
Lange levertijd en slechte kwaliteit ondergoed. Dus voor mij waarschijnlijk geen tweede keer !!

Réponse de Huis & comfort
Product retour gestuurd en met ± 1 week…
Product retour gestuurd en met ± 1 week geld retour
gekregen.

Réponse de Huis & comfort
Onbezorgde bestelling door bezorger!
Bestelling geplaatst en bezorger is nooit hier aangekomen.

Réponse de Huis & comfort
Meestal tevreden, maar nu niet…
Meestal tevreden, maar nu al 2x iets ontvangen, dat ik niet besteld heb
Een alternatief van O % waarde
Schrijf dam in de webshop dat hel uitverkoch is.