Super goed en snel geholpen door HuisAssist, werkt makkelijk. Eenvoudig een warmtepomppartij gevonden en later ook een energielabel offertes gevraagd via ze. Ging erg makkelijk. Wist ik dit maar eerde... Voir plus

Via de mail snel een offerte voor een taxateur met scherp tarief. Echter de taxateur stuurde een hogere rekening. Na meerdere contacten met HuisAssist heeft Beer het voor ons geregeld dat het verand... Voir plus

Op mijn aanvraag op zondag een zeer snelle reactie met 3 adressen, Volgende dag al een mail of er nog vragen zijn/waren, Bij telefonisch contact zeer behulpzaam en adviserend. Alle lof

HuisAssist schakelt zeer snel en waren flexibel in de oplossing. Ik had een energielabel nodig en die was binnen 2 dagen geregeld, waardoor de verkoop van ons huis sneller kon plaatsvinden. Al met al... Voir plus

1. Fournisseur de solution e-commerce

HuisAssist helpt jou met het zoeken naar de beste dienstverleners tijdens je verhuizing. Zo hoef je niet meer uren te zoeken, maar helpt HuisAssist je gratis.

4,5

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,5

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Amazing!

This is the second time using this service and is amazing. Bart always calls to make sure you are getting quality service.

1 mars 2024

Offerte taxatie rapport

Via de mail snel een offerte voor een taxateur met scherp tarief.
Echter de taxateur stuurde een hogere rekening. Na meerdere contacten met HuisAssist heeft Beer het voor ons geregeld dat het veranderd is en we het afgesproken tarief hebben betaald. Er is echt moeite voor ons gedaan.
Prettige ervaring zeker een aanrader

14 février 2024

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Bart helpt je vlot met alles wat je nodig hebt rondom het kopen van een huis. De partijen waarmee in contact gekomen ben werken vlot en tegen scherpe tarieven.

3 février 2024

Verschil in prijs

Verschil in prijs: in eerste mail prijs 495. Na keuze van deze aanbieder opeens veel hogere prijs.

2 février 2024
Logo de HuisAssist

Réponse de HuisAssist

Beste,

Bedankt voor je feedback over je ervaring met de taxateur. Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent met de service die je hebt ontvangen.

Bij HuisAssist streven we ernaar om transparant en eerlijk te zijn in al onze diensten, inclusief het communiceren van tarieven. Het is zorgwekkend voor ons dat er een verschil lijkt te zijn tussen de tarieven die je hebt ontvangen van de taxateur en wat wij normaal gesproken communiceren, als opgegeven tarief door de taxateur. Dit is niet de normale gang van zaken voor ons, en we willen dit graag nader onderzoeken om het op te lossen.

Als je bereid bent, willen we graag meer details weten over de taxateur die je hebt gehad, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en corrigeren. Jouw input is enorm waardevol voor ons, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet opnieuw voorkomen.

We willen graag de kans krijgen om deze kwestie recht te zetten en je vertrouwen in onze diensten te herstellen. Als je bereid bent om contact met ons op te nemen, staan we klaar om naar je zorgen te luisteren en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Met vriendelijke groet,
Bart van HuisAssist

Snel en duidelijk

Zeer snel opgebeld met heldere toelichting en direct per mail 3 offertes toegestuurd gekregen.

2 février 2024