Lisez les avis des autres
Snelle levering en alles kwam netjes verpakt aan zonder krassen of schade.
L'entreprise a répondu
Onbetrouwbaar bedrijf,alleen bereikbaar via de mail,en zelfs daar wordt niet op gereageerd! Hebben onze bestelling retour gestuurd,en wachten nu al weken op terugbetaling van ons geld. Ons advies... Voir plus
HUIS SELECT. NL EEN 0 WAARD !!!! - JE WORDT OPGELICHT BIJ HUN. LEVERTIJD 3-4 WEKEN. - BEZORGD VANUIT CHINA IPV NL … -SLECHTE KWALITEIT PRODUKT. TE DUUR ! JE MOET BETALEN VIA IDEAL, DUS... Voir plus
L'entreprise a répondu
A répondu à 42 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Een pannenset besteld in November 2025
Een pannenset besteld in November 2025, en na een paar maanden, zonder iets te hebben ontvangen, heb ik contact proberen te krijgen via email, telefoon, WhatsApp, maar er wordt niet gereageerd. Oplichters
MENSEN HET ZIJN OPLICHTERS
Mensen, bestel niks bij huisselect.nl. Het zijn oplichters. Ik heb op 9 december een pan besteld voor €124,95. Ik heb meerdere mails gestuurd en ze hebben mij aan het lijntje gehouden met als antwoord: "is onderweg". Nu is het inmiddels maart. Ik heb geprobeerd weer op hun site te komen, maar de site werkt niet meer. 1 ster is nog te veel.
Bestelling NOOIT geleverd!!
bestelling gedaan op 7 januari bij…
bestelling gedaan op 7 januari bij huisselect maar nog steeds niets ontvangen .Heb ook contact proberen te zoeken via mail en app maar reageren nergens op..Heb nu een beroep gedaan op niet bezorgd.nl.
Na een paar maanden gebruik ziet alles…
Na een paar maanden gebruik ziet alles er nog steeds als nieuw uit — erg duurzaam.
De klantenservice reageerde snel en…
De klantenservice reageerde snel en hielp me de juiste maat te kiezen.
De handdoekhouder voelt stevig en van…
De handdoekhouder voelt stevig en van hoge kwaliteit aan, niet slap zoals bij andere merken.
Alles werkt perfect
Alles werkt perfect — geen lekkage, geen gedoe, gewoon topkwaliteit.
Mijn badkamer voelt nu als een spa…
Mijn badkamer voelt nu als een spa dankzij deze accessoires. Helemaal tevreden!
De zeepdispenser en tandenborstelhouder…
De zeepdispenser en tandenborstelhouder staan prachtig samen, ik ben er echt blij mee.
Veel beter dan wat ik in lokale winkels…
Veel beter dan wat ik in lokale winkels zag, en ook nog eens goedkoper.
Ongelooflijk hoeveel verschil nieuwe…
Ongelooflijk hoeveel verschil nieuwe accessoires kunnen maken. Alles ziet er weer fris uit.
Scammer en dropshipper.
lage kwaliteit service
Lamp van 110euro besteld, drie weken later nog niet binnen. Amper reactie van klantenservice, en reactie waar je niks mee kan. Krijg nu helemaal geen reactie meer. Hoop opgegeven.
NIKS KOPEN HIER
NIKS KOPEN HIER
Niks ontvangen
Krijg alleen standaard mail terug met exuces het is onderweg.
Oplichterij en betalen geld niet terug!
Op 24 november heb ik een lamp besteld à €554,95. Op hun site stond aangegeven dat deze op voorraad zou zijn en direct leverbaar was. De levertijd zou tussen de 4-7 werkdagen bedragen. Omdat ik de lamp na deze periode nog niet had ontvangen heb ik mijn bestelling geannuleerd. Dit was niet mogelijk volgens hen, want de lamp was al onderweg met internationaal transport. De eerste onwaarheden waren al blootgesteld want nergens op de site wordt aangegeven dat zij een dropship bedrijf zijn. Ze pretenderen alles op voorraad te hebben en snel te kunnen leveren.
Na 3 weken zou ik mijn lamp ontvangen. Vlak voor ontvangst werd deze door DHL retour afzender ‘E-Commerce Retailer’ gestuurd i.v.m. een opgemerkt defect. Ik heb direct contact opgenomen met Huis Select. Dit keer heb ik (wederom) heel duidelijk aangegeven dat ik mijn bestelling annuleer wegens het niet ontvangen van het product. Hierna begonnen de grootste problemen.
Ik heb tot datum vandaag (3,5 week later) nog geen terugstorting van mijn geld. Dit is ver buiten de wettelijke termijn van terugbetaling die 2 weken bedraagt. Continue krijg ik excuses waarom zij dit nog niet doen: Overleg met hun team, overleg met de vervoerder, dan moet het pakket bij hun eerst retour geleverd worden, dan wordt het weer doorgezet naar hun management.
Zij zijn niet rechtsgeldig bezig. Op een zeker moment kreeg ik bericht dat ik het pakket retour naar een of ander vaag adres in China moest sturen. In hun instructies werd mij verzocht een lagere douanewaarde op te geven, wat naar mijn weten niet is toegestaan. Overigens waren ze even ‘vergeten’ dat ik het pakket niet eens heb ontvangen dus terugsturen is hier helemaal niet aan de orde. Ook werd nog een 50% terugbetaling gesuggereerd, wat ik heb afgewezen. Het is te belachelijk voor woorden dat ze zulke onwettelijke praktijken voorstellen.
Ik heb bewijs van DHL dat het pakket retour afzender is gegaan en daar is ontvangen. Huis Select blijft dus maar liegen en weigert terugbetaling.
Maandag zal ik de deurwaarder de opdracht geven om mijn geld terug te vorderen. Ook heb ik inmiddels een melding gemaakt bij ACM/Consuwijzer, heb ik mijn bank ingelicht en hun pay provider (Curo Payments). Ik stel voor aan een ieder die door Huis Select is opgelicht om tenminste dezelfde meldingen te maken.
Een schofterige bende die mensen oplicht en aan het lijntje houdt met lege beloftes en excuses.
Onbetrouwbaar bedrijf,alleen bereikbaar…
Ons advies is om daar niks te bestellen.
Louche partij
Louche partij. 3 december een order geplaatst en wilde deze retouren en kreeg een mail over een deel retour betaling. Dit weigerde ik, vervolgens zou ik het volledige bedrag krijgen en dit is tot op heden niet gebeurd. Ze blijven wegwuiven met smoesjes over dat de bank het in orde maakt. Maar er gebeurt niks. Er wordt een melding gedaan aan radar.
En op internet.
Slechte service, niet te vertrouwen!
SCAMMERS! OPLICHTERS!
KOOP HIER NIETS!!!! Deze website is een SCAM!! Het lijkt op een Nederlandse website maar de producten komen uit Azië. Ze verkopen producten die je ook op temu kunt kopen maar bij huisselect vragen ze er het driedubbele voor! Eén en al dropshipping en oplichterij!!
Het is een scan
Het is een scan! Pas op! Je krijgt je geld nog je product niet. Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.
En savoir plus sur les différents types d'avis.