hula events Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Warsztaty zostały przygotowane profesjonalnie, świetnie się bawiliśmy. Grupa liczyła 35 osób a dla każdego była opcja: classic, vege, vegan itd. Na pewno wrócimy na kolejne spotkania integracyjne

Noté 4 sur 5 étoiles

Dobra organizacja , świetna gra aktorska młodych aktorów , udana zabawa.

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

We effectively carry out a variety of events, such as conferences, anniversaries, integrations, employer branding campaigns, image and promotional events. We specialise in corporate clients and those in the IT industry. At hula we always give our best. Within our team we ensure everyone is most suited to the role they are responsible for whether that be a streaming technician, city game designer, sports speaker and so on. Working with us ensures 100% confidence that your vision will be met through a high standard of detail orientated workmanship. Additionally, we have extensive marketing resources, which makes the events carried out by the hula team unique.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Warsztaty kulinarne

2 septembre 2026

Impreza firmowa

Współpracowaliśmy z Hula Events przy organizacji imprezy firmowej dla ponad 100 pracowników.

Już od pierwszego kontaktu dało się zauważyć pełen profesjonalizm całego zespołu. Na nasze wiadomości i sugestie otrzymywaliśmy szybkie odpowiedzi, a przygotowana oferta była idealnie dopasowana do naszych potrzeb i oczekiwań.

Samo wydarzenie zostało zorganizowane na najwyższym poziomie! Było widać ogrom pracy, zaangażowania i dbałości o każdy, nawet najmniejszy szczegół. Wszystko zostało doskonale skoordynowane z restauracją, dzięki czemu mogliśmy w pełni cieszyć się wydarzeniem, nie martwiąc się o kwestie organizacyjne.

Szczególne podziękowania kierujemy do Pani Martyny, Justyny i Ani, z którymi mieliśmy najwięcej kontaktu zarówno podczas przygotowań, jak i w trakcie eventu :) Dziękujemy również wszystkim osobom zaangażowanym w organizację naszego wydarzenia za ich wsparcie, profesjonalizm i pozytywną energię.

Z całego serca polecamy współpracę z Hula Events. Mamy nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie będziemy mieli okazję spotkać się przy kolejnych wspólnie organizowanych wydarzeniach! :)

3 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

The city game in Las Wolski was a time…

The city game in Las Wolski was a time well spent with lots of fun and activities in the open air that made us laugh, but also challenge our skills :) the variety of skills we had to use apply to finish the tasks and perfect game scenario made it a great experience!

3 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dziękujemy za wspaniały event!

Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Hula Events przy organizacji wyjątkowego wydarzenia z okazji 25 firmy dla ponad 2000 pracowników.

Od pierwszego spotkania po finalną celebrację zespół Hula wykazał się profesjonalizmem, elastycznością i ogromnym zaangażowaniem.

Doskonała koordynacja, kreatywne pomysły, dbałość o każdy szczegół oraz błyskawiczne reagowanie na wszystkie potrzeby sprawiły, że całe wydarzenie przebiegło bezbłędnie. Zespół nie tylko sprostał wszystkim naszym oczekiwaniom, ale znacznie je przekroczył, tworząc atmosferę pełną energii, radości i wspólnego świętowania.

Z całego serca polecamy Hula Events każdej firmie, która szuka partnera z prawdziwego zdarzenia – takiego, który potrafi zamienić duże korporacyjne wydarzenie w niezapomniane przeżycie dla wszystkich uczestników.

1 octobre 2025

Réponse de hula events

Ta współpraca była po prostu EPICKA!
Uwielbiamy projekty w takiej skali. Dziękujemy za zaufanie i za to, że daliście nam tyle swobody w działaniu – dzięki temu mogliśmy w pełni rozwinąć skrzydła i zrobić jubileusz z rozmachem.

Taka współpraca to czysta przyjemność!

Dziękujemy i już nie możemy się doczekać kolejnych wspólnych projektów!

A Reliable and Professional Partner in Every Project

We have been collaborating with Hula Events for an extended period of time, and we are truly impressed with their professionalism, creativity, and reliability. Their team consistently delivers high-quality event support, ensuring that every detail is handled with care and precision. As Hilton, we greatly value our partnership with Hula Events and look forward to continuing this successful cooperation in the future.

24 octobre 2025

Réponse de hula events

Thank you so much for your kind words!
It means a lot to us to be recognized as a trusted partner by such an esteemed brand as Hilton. We truly value our long-term collaboration and the great energy your team brings to every project. We're looking forward to creating many more memorable events together!

Highly recommend!

Our team had an amazing time playing the city game. Despite the weather unexpectedly changing throughout the day, we were provided raincoats and were able to make the most of it, given all the different pit stops we got to make. The game was surprisingly challenging, and our team really enjoyed it. It was also nice that we were able to customize the experience and select our own restaurant for a lunch break/our own timings. Our host was friendly and helpful, and all the actors were really committed to the part. We had the best time!

11 juin 2025

Thank you so much!
We’re really happy to hear you enjoyed the game — even with the weather doing its own thing! It’s great that the challenges hit the right level and that you appreciated the flexibility with lunch and timing. Our team (and the actors!) loved hosting you and your group — you brought fantastic energy. Hope to see you again for another adventure soon!

Organizacja gry miejskiej

Dziękuję Hula Events za znakomitą realizację gry miejskiej we Wrocławiu, przygotowanej dla agentów nieruchomości.
Wydarzenie wymagało ogromnej koordynacji, zaangażowania i dbałości o szczegóły — i właśnie to otrzymaliśmy. Zespół Hula Events wykazał się pełnym profesjonalizmem, kreatywnością i elastycznością na każdym etapie współpracy.

Najbardziej doceniam to, że agencja naprawdę słuchała naszych potrzeb i oczekiwań, a następnie potrafiła przełożyć je na świetny, dopracowany w każdym detalu scenariusz. Uczestnicy bawili się doskonale, a jednocześnie mogli lepiej poznać nasze budynki i ich atuty – dokładnie taki efekt chcieliśmy osiągnąć.

Widać było ogromne doświadczenie i pasję całego zespołu, a atmosfera współpracy była niezwykle przyjazna i partnerska.
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Hula Events – to agencja, której można zaufać w 100%.

2 octobre 2025

Réponse de hula events

Ogromnie dziękujemy za tak ciepłe słowa! Ta realizacja we Wrocławiu była dla nas czystą przyjemnością – od pierwszego pomysłu po ostatni punkt gry czuliśmy, że tworzymy coś wyjątkowego razem z Wami.

Świetnie było obserwować, jak uczestnicy angażują się w zadania i odkrywają przestrzeń Waszych budynków w zupełnie nowy sposób – właśnie o takie emocje i efekty nam chodzi!

Dziękujemy za zaufanie, otwartość i partnerską współpracę. Z takim zespołem po drugiej stronie naprawdę chce się działać. Do zobaczenia przy kolejnych projektach!

hula ekipa

Organizacja jubileuszu 20-lecia firmy

Hula Events zorganizowało dla nas jubileusz 20-lecia firmy i możemy z pełnym przekonaniem powiedzieć, że był to wyjątkowy, niezapomniany wieczór.
To, co wyróżnia ich na tle innych, to nie tylko perfekcyjna organizacja i dbałość o każdy szczegół, ale też niezwykła energia i serce, które widać w ich pracy.

Każda osoba z obsługi była kulturalna, profesjonalna, uśmiechnięta i pełna zaangażowania – tworząc atmosferę, której nie da się wyreżyserować. Dzięki temu czuliśmy się zaopiekowani od pierwszej do ostatniej minuty.

Hula Events to firma, która łączy najwyższy poziom profesjonalizmu z prawdziwą pasją i duszą. Z całego serca polecamy!

28 août 2025

Réponse de hula events

Dziękujemy, że powierzyliście nam organizację tak wyjątkowego jubileuszu. To dla nas ogromna radość, że wieczór okazał się niezapomniany i spełnił Wasze oczekiwania. Szczególnie cieszy nas pochwała dla obsługi – wiemy, jak ważne są uśmiech, profesjonalizm i zaangażowanie całego zespołu, dlatego ogromnie doceniamy, że zwróciliście na to uwagę. Staramy się, by od pierwszej do ostatniej minuty każdy gość czuł się zaopiekowany, a atmosfera powstawała w sposób naturalny i szczery. Wasze słowa są dla nas najlepszym dowodem, że właśnie tak było – i wielką motywacją, by dalej tworzyć wydarzenia z sercem i pasją.

Wszystko przebiegło sprawnie

Wszystko przebiegło sprawnie, nie było z niczym problemu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji. Gier i zabaw było wiele z których można było korzystać a dzieci też się świetnie bawiły. Super Pani malująca twarze !

5 septembre 2025

Réponse de hula events

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że organizacja przebiegła bezproblemowo, a atrakcje sprawiły frajdę. Ogromnie doceniamy też pochwałę dla naszej animatorki malującej twarze – wkłada w to całe serce, więc na pewno ucieszy się, że została tak ciepło wspomniana.

Szczerze polecam.

Bardzo dobry kontakt z Panią Martyną i owocna współpraca. Zgrany zespół, miła obługa i szeroki wachlarz atrakcji na imprezę firmową. Sama realizacja 10/10.
Firma godna zaufania.

6 septembre 2025

Réponse de hula events

To dla nas wielka radość czytać taką opinię. Staramy się, aby każdy etap współpracy – od pierwszego kontaktu po realizację – był profesjonalny i przyjazny. Miło wiedzieć, że udało się to osiągnąć.

Zajebista zabawa!

Bieżący kontakt z dziewczynami, odpowiadanie na każdą potrzebę. Po rzuceniu jakiegoś pomysłu - dziewczyny od razu sypały rozwiązaniami. Przesympatyczna atmosfera tworzona przez dziewczyny, duża empatia, duża otwartość. Super reakcja w sytuacjach pod presją czasu czy tam, gdzie nagle plan się wysypał. Czułam, że mogę polegać na dziewczynach w 100%.

7 septembre 2025

Réponse de hula events

No i o to chodzi! Współpraca z Tobą i Karoliną to była czysta przyjemność – Wasza otwartość i pomysły od razu dawały nam energię do działania. Cieszymy się, że mogliśmy być dla Was wsparciem w każdej sytuacji. Serdeczne dzięki za zaufanie i świetną atmosferę pracy!

Gra Terenowa recenzja

Wybraliśmy Hula Events na organizatora gry terenowej dla pracowników firmy i ten wybór okazał się być bardzo dobry :-) Komuniakacja z Hula Events przebiegła płynnie, zlecenie zostało zrealizowane na badzo wysokim poziomie. Gra ciekawa, aktorzy/prowadzący przygotwani i perfekcyjnie odegrali swoje role :-) Uczestnicy zadowoleni z możliwości dobrej zabawy, ale przy okazji też nauki współpracy w zespole.

16 juillet 2025

Réponse de hula events

Bardzo dziękujemy za piękną opinię. Cieszy nas, że gra terenowa spełniła oczekiwania i była okazją zarówno do zabawy, jak i do zacieśnienia współpracy w zespole. Przekażemy aktorom i prowadzącym Wasze pochwały – z pewnością uśmiechną się od ucha do ucha. Do zobaczenia przy kolejnych przygodach z hula events!

Noté 5 sur 5 étoiles

Martyna i Ania to prawdziwe gwiazdy…

Martyna i Ania to prawdziwe gwiazdy organizacji eventów! Wszystko przygotowane bardzo profesjonalnie. Nie czułam się z niczym zostawiona sama. Wszystko rozpoczynało się o czasie. Feedback od zespołów uczestniczących w grach i aktywnościach - niesamowicie pozytywny. Załoga Ani I Martyny - wspaniała: angażująca, ale też opiekuńcza. Cudownie było z nimi pracować i już nie mogę się doczekać następnych eventów tworzonych wraz z Hula!

11 juillet 2025

Dziękujemy Ci ogromnie za te słowa – to dla nas naprawdę dużo znaczy! 💛
Było nam niesamowicie miło współpracować z Tobą i czuć zaufanie z Twojej strony na każdym etapie przygotowań. Takie projekty to czysta przyjemność, zwłaszcza gdy trafia się na tak zaangażowaną i serdeczną osobę. Cieszymy się, że zarówno Ty, jak i cały zespół dobrze się bawiliście. My też już nie możemy się doczekać kolejnych wspólnych eventów! ✨
Martyna & Ania

Noté 5 sur 5 étoiles

Droga do Hollywood i Smoczy skarb (po angielsku)

Świetna i profesjonalna organizacja oraz przeprowadzenie eventu, korzystaliśmy już dwa razy :-)

24 juin 2025

Dziękujemy za zaufanie – i to podwójne! 😊

Cieszy nas, że zarówno „Droga do Hollywood”, jak i angielska wersja „Smoczego Skarbu” spełniły Wasze oczekiwania. Zawsze stawiamy na wysoką jakość, dobrą energię i pełne zaangażowanie, dlatego takie opinie są dla nas ogromną motywacją.

A przed Wami kolejne przygody: „Zakazane Rewiry”, „Black Out” i „Wodny Świat” – już nie możemy się doczekać, aż ponownie wyruszymy wspólnie w teren!

Family Aviation Day, dla firmy CAE

Z całego serca polecam współpracę z Hula events – organizacja Aviation Day dla dzieci przerosła nasze najśmielsze oczekiwania!

Już od pierwszego kontaktu było widać pełen profesjonalizm i zaangażowanie zespołu. Etap przygotowania oferty przebiegł sprawnie, a co najważniejsze – agencja wykazała się ogromną elastycznością i umiejętnością dostosowania propozycji do naszych potrzeb, przestrzeni biura oraz wieku i liczby dzieci. Każdy szczegół był przemyślany – od logistyki, przez komunikację, aż po najmniejsze elementy scenariusza wydarzenia.

Zespół dokładnie zapoznał się z przestrzenią, w której miały odbywać się aktywności, co pozwoliło na idealne rozplanowanie atrakcji. Komunikacja była wzorowa – szybka, konkretna i pełna pozytywnej energii. Projekty materiałów, stroje animatorów, a przede wszystkim pomysłowość zabaw – wszystko było na najwyższym poziomie. Dzieci były zachwycone!

W dniu wydarzenia ekipa pojawiła się z dużym wyprzedzeniem, przygotowana na każdą ewentualność. Widać było, że myślą o wszystkim – od bezpieczeństwa, przez komfort dzieci, aż po estetykę i atmosferę. Animatorzy byli uśmiechnięci, pełni pasji i niesamowicie zaangażowani. Dzieci miały nie tylko świetną zabawę, ale też okazję do nauki i rozwijania wyobraźni – wszystko w duchu lotnictwa, co było strzałem w dziesiątkę!

Dziękujemy za cudowną współpracę i z całego serca polecamy Hula events każdemu, kto szuka kreatywnego, rzetelnego i pełnego pasji partnera do organizacji wydarzeń dla najmłodszych ale nie tylko! Mamy zaplanowane kolejne wydarzenie, już dla pracowników!

31 mai 2025

Réponse de hula events

Dziękujemy za tak piękne i szczegółowe słowa uznania!

Organizacja Aviation Day była dla nas ogromną przyjemnością – tym bardziej cieszy nas, że wydarzenie zostało tak ciepło odebrane. Wasze zaufanie i otwartość w komunikacji sprawiły, że mogliśmy w pełni rozwinąć skrzydła i zaprojektować dzień pełen radości, zabawy i lotniczych inspiracji.

Cieszy nas, że doceniliście zarówno nasze przygotowanie, jak i podejście do detali – to dla nas kluczowe, by każde wydarzenie było nie tylko dopięte organizacyjnie, ale też pełne dobrej energii i autentycznego zaangażowania. Taka opinia to dla całego zespołu ogromna motywacja do dalszej pracy.

Nie możemy się już doczekać kolejnego wspólnego projektu! Do zobaczenia niebawem! ✈️

Profesjonalna organizacja wyjazdu firmowego

Dla mnie była to przyjemność na każdym etapie.
Organizacja była na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm Event Maganera Ani Zarańskiej: zaangażowanie, obecność i uwaga. Wszystko dopilnowane, dobra komunikacja, brak opóźnień, dobry kontakt, szybkie odpowiedzi. Rozumienie potrzeb klienta.

30 mai 2025

Réponse de hula events

Dziękujemy za tak miłe słowa!

To ogromna radość, że wyjazd firmowy spełnił oczekiwania, a współpraca z naszą event managerką – Anią Zarańską – została tak wysoko oceniona. Jej zaangażowanie, dbałość o szczegóły i uważność na potrzeby klienta to wartości, które reprezentują cała ekipa hula events.

Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tego projektu i już teraz z niecierpliwością czekamy na kolejne wspólne realizacje!

Gra Smoczy Skarb

Gra Smoczy Skarb - wszyscy bawiliśmy się świetnie, uczestnicy są zachwyceni scenariuszem gry, lokalizacją, pracą aktorów i całą organizacją. Obcokrajowcy, którzy stanowili połowę naszej grupy, szczególnie docenili fakt umiejscowienia gry w centrum Krakowa dzięki czemu mogli odkryć nieoczywiste miejsca bawiąc się przy tym świetnie.
Hula Events to super zabawa i wysoki poziom dbałości o klienta.

3 juin 2025

Réponse de hula events

Dziękujemy za fantastyczną opinię!

„Smoczy Skarb” to najczęściej wybierana gra miejska w Krakowie – prawdziwy hit od lat – dlatego ogromnie cieszy nas, że również w Waszym przypadku dostarczyła tylu pozytywnych emocji!

To, że uczestnicy – w tym wielu obcokrajowców – tak entuzjastycznie odebrali scenariusz, lokalizację i grę aktorów, to dla nas największa nagroda. Cieszymy się, że mogliśmy połączyć świetną zabawę z odkrywaniem uroków miasta.

Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia przy kolejnych projektach!
ekipa hula events 🐉

Piknik wiosenny

Hula Events zorganizowało dla nas piknik wiosenny. Przygotowania z p.Anią, koordynacja, prowadzenie i obsługa wydarzenia była na bardzo dobrym poziomie, pracownicy Hula Events wprowadzili świetną lekką atmosferę. Jedzenie bardzo smaczne, open bar bez zarzutu i zgodnie z ustaleniami, przestrzeń oraz atrakcje były świetnie dopasowane do naszych potrzeb. Dziękuję!

13 mai 2025

Réponse de hula events

Bardzo się cieszymy, że piknik był dokładnie taki, jakiego potrzebowaliście: smaczny, swobodny i dobrze zorganizowany.

Pani Ania przesyła serdeczne pozdrowienia i mówi, że z takim dream teamem to można planować każdy event.

Do zobaczenia przy kolejnej okazji (może latem? może zimą? my jesteśmy gotowi)!

Z pozdrowieniami,
ekipa hula events

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus