Hundehvisker Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Min oplevelse med Allan som hundetræner har været ekstremt skuffende. Min hund har hverken ændret adfærd eller lært at være alene hjemme, selvom det var noget, jeg fik lovning på. Det mest frustr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde en mundtlig aftale om, at jeg skulle betale, når jeg hentede min hund. Efterfølgende blev jeg bedt om at betale på forhånd, og det skabte en unødvendig konflikt. Under forløbet oplevede... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan på ingen måde anbefales. Det er svært at forstå, hvordan en person med så lidt professionel tilgang kan markedsføre sig som hundehvisker. Kommunikation med hundeejere virker præget af arr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de coaching

Écrit par l'entreprise

Terapi og coaching for hunde og deres ejere. Adfærdsbehandling af tilstande som; angst, aggression, dominans, jagtinstinkt, ophidselse, OCD.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hold jer væk

Med fare for at blive hængt ud her på Trustpilot - og det blev jeg -vælger jeg alligevel at fortælle om min oplevelse med Hundehvisker Allan.
Min hund gør af rigtig meget når jeg går med ham og jeg kontaktede Allan for at få hjælp til at håndtere dette.
Det var aftalen at vi skulle ud og gå, så han kunne se den uønskede adfærd.
Men vi kom aldrig ud at gå da Allan først havde noget vigtigt han skulle fortælle om. Det tog de 2 timer besøget varede.
Jeg fik bl.a. at vide at jeg skulle
binde hunden fast til mig med en kort snor og en løkke om halsen, så han skulle følge mig hvorend jeg gik både inde og ude.Så ville han vide at jeg var chefen. Gåture skulle være på min 2 timer hvor jeg skulle gå hurtigt, så hvis hunden skulle tisse eller have afføring så skulle jeg ikke stoppe, så måtte de gøre det i farten…..
Han brugte meget at sammeligne hunden med et 3-årigt barn og lavede små skuespil herom.
Fortalte om sin barndom og demonstrede en line han havde opfundet. - til 600 kr i timen.
Jeg fik intet ud af hans besøg jeg kunne bruge til noget og følte at jeg havde smidt pengene direkte i kloakken.
Jeg følger nu Anne Tine på Dyrefryd.dk og kan varmt anbefale hende’s onlinekursus i stedet for.

15 février 2022

Réponse de Hundehvisker

Kari, jeg har forsøgt så godt det var muligt, med alle pædagogiske redskaber, at få styr på jeres udfordringer, hvoraf en del af dem var i lejligheden, hvor der var noget generende stillads uden for. Alle hunde og deres ejere, der kommer til mig, må igennem et lille kursus i "helt forfra", ikke mindst omkring ængstelighed. Hvis en hund er ængstelig, har det altid kun èn forklaring; ejerens, (eller den forrige ejers,) misforståede håndtering. Eller hvis et traume har været opstået, og at ejeren ikke har de nødvendige værktøjer til at få styr på traumerne. Mit fag drejer sig om at få ejer og hund til at komme tilbage på sporet, og det kommer ikke til at ske, uden at der må tales ret direkte omkring hvad der er gjort forkert, men selvfølgelig kommer man ikke med kritik, uden også at komme med forbedringsforslag, som fx er; kort snor, lang snor, uden snor, styr på ophidselse og ængstelighed, menneske-energi, hundeenergi, kropssprog, mimik osv. Vi talte om jeres situation, men desværre kunne jeg ikke lige få dig med på vognen omkring din hunds adfærd. Det første skridt til læring er at lytte. Der bruges i min træning eksempler fra andre hunde og deres ejere, så ejerne kan spejle sig i det, men også se at de ikke er alene om problemerne. Og ikke mindst læringsdelen, i at se hvad andre har gjort forkert, og hvad der skal gøres for at komme tilbage på sporet. Men der skal styr på tingene, og det kommer ikke til at ske med lang snor og stor ophidselse eller ængstelighed. Hvis du ser lidt på hundenes og ulvenes verden, vil du opdage, at alfa mor og far har ufattelig kort, (usynlig), snor. Der er trit og retning kan jeg love dig. Der er godbidden at de får aftensmad og lov til at blive i flokken. Vi mennesker skal have noget igennem hos de kære små firbenede og det er her det bliver svært for de fleste hundeejere. De har lært at træne adfærd med godbidder og masser af belønning. Det svarer lidt til at vi håber vores børn tager opvasken hver uge, hvis bare vi stiller en skål slik på bordet hver dag. Det kommer desværre ikke til at ske særlig mange gange, før de har luret den. Så altså, det der skal til, (som godbid), er din gode leder- og forældreenergi, som hverken er meget eller for lidt. Jeg husker fra vores session, at du ofte afbrød for at fortælle om små episoder, herunder stilladser osv. Når jeg kommer ud og taler, så betaler folk mig penge for at få information, ikke at afbryde og fortælle mange historier hen over sessionen. De skal være velkomne til det, men de lærer ikke så meget. Den tilstand din hund havde krævede egentlig kun indledende forklaringer, men ikke hele vejen hen over sessionen, og det gav mig indtryk af at du ikke reflekterede over de strategier jeg havde med. Hos Hundehvisker.dk kommer hund og ejer i "bootcamp", og det er dybdegående. Der er mange små fodfejl i hverdagen for hundeejere, og når jeg taler med dem, så kommer jeg med ændringsforslag, langt ud over det ting de selv fortæller mig. Jeg bliver nødt til at kommentere på alt, for deres egen skyld. Og der er rigtig meget, som ejerne ikke havde tænkt på, kunne give problemer. Det er en alvorlig sag at have ængstelige, ophidsede eller aggresive hunde, de kan jo risikere at blive omplaceret eller aflivet i sidste ende. (Din hund var ikke aggressiv, det var bare et eksempel). Jeg formulerer det så høfligt - og pakker tingene ind - så godt som muligt, men da jeg samtidig er hundens advokat, bliver jeg nødt at være direkte. Der er jo nogle ting der er gjort forkert, og jeg kommer til for at rette dem, - ikke kaste blomster, og lakridskonfekt til højre og venstre. De får ros, altså hund og ejer, men der skal leveres mere for belønningen. Og det er mit job at fortælle ejer sandheden, og de konkrete råd der følger, og det er hårdt arbejde for ejeren at skulle starte forfra med de rigtige ting. Og i øvrigt til de ting du nævner om mig, måske med lidt negativ ladning; hundens hjerne kan sammenlignes med et 2 årigt barn, det har forskere målt. Og ja, jeg tager kun 600 kr. i timen, og ja, jeg er vokset op med, og i øvrigt næsten opdraget af hunde, og bruger eksempler fra mit liv med hunde. Og ja, hunde skal gå eller løbe for at få motion, og snuse/tisse når ejeren siger til. Så de kan ligge stille når de kommer hjem. Langt de fleste hunde kæmper med understimulering, og der kommer motion før næse. I forhold til den gåtur, som du vejede meget vigtig, så var det jo for min informations skyld, så jeg kunne vurdere din hund, og efter de to timer havde jeg al den information, og mere til, jeg skulle bruge for at træne jer. Det skal lige nævnes at snusetur anbefales til at være ca. for hver 150-200 m, og ikke 2 timer. Hunde skal ikke gå i 2 timer før de må tisse, det er da absolut en misforståelse. Så næsten alle tingene du har beskrevet omkring min træning er rigtigt. Omkring penge i kloakken, hvis du ikke havde afbrudt mig meget af tiden, så havde jeg haft mere tid til at forklare dig hvad strategierne skulle være for jer to. Der gik en stor del tid med at du gerne ville forklare mange forskellige situationer af mere eller mindre relevans, og så går tiden jo med det. Jeg er trods alt glad for at du har fundet den rigtige løsning for jer to og jeg ønsker jer alt godt i fremtiden.

Kæmpe positiv forskel

Kæmpe positiv forskel, kan varmt anbefales.
Vores hund gøede meget når hun mødte andre hunde. Vi fik forklaret hvordan hunde reagerer, samt hvordan vi kan ændre vores adfærd og på den måde støtte vores hund i at slappe af, når hun møder andre hunde.
Vi kunne efter 3 timers besøg fra Hundehvisker, se tydelig forskel i vores hunds adfærd overfor andre, og vi har fået nogle redskaber og en forståelse som gør at vi meget bedre kan hjælpe vores hund i dagligdagen.

22 août 2022

Allan kan varmt anbefales

Vi har henover tiden haft 2 forskellige hunde til træning hos Allan. Begge gange har vi efter ca 2 timers træning og samtale fået ændret hundenes adfærd markant. Intet problem med at gø af fremmede, intet problem med at trække på ture, osv. Vores datter på 3, kan gå tur med vores hund på 45 kg, uden at han viger fra hendes side, eller laver optræk til ballade.
Helt eminente og meget simple værktøjer han har. Hundene har aldrig virket angst eller lignende - tværtimod virker de til at have fået mere selvsikkerhed.
5 stjerne herfra!

17 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke pengene værd, langt fra.

Min kæreste, tog kontakt til Allan som hun fandt på nettet, vores lille hvalp charlie som er en engelsk stafford Bull terrier prøvede hans metoder. Det var slet ikke den tilgang man skulle gå til, især for den race, de har brug for langt mere omsorg i deres træning og blidhed. Ud fra Allans metoder handlede det om at knække hunden, tysse af den når den gjorde noget forkert og prikke den på skulderen. Det valgte vi hurtigt at gå væk fra. Da vi kunne se det er en forkert tilgang til hunde og især til den race. Vi valgte efterfølgende at kontakte en hundetræner som er kun til SBT racen. Idag har vi en skøn hund, som adlyder på kommando, dejlig kontakt og kigger os altid i øjenene før han må noget.
Det i hvertfald ikke takket være Allans råd og vejledning at vores hund er blevet så dygtig, tværtimod.
Det bedste i som hundeejer kan gøre, vis positiv energi overfor jeres hund og have tålmodighed og vælg en hundetræner som er specialiseret indenfor bestemte racer.
Allan sælger sig selv på bekostning af en amerikaner
Come on guys, behold jeres penge i egen lomme.

13 août 2022

Réponse de Hundehvisker

Filip, jeg kender dig ikke, og er ikke sikker på at jeg har trænet din kæreste. Så måske er din udtalelse her fabrikeret til lejligheden. “Knække hunden” er en lidt voldsom udtalelse, mens jeg absolut gerne vil tysse på en hund, hvis den gør meget, eller på anden måde ikke hører efter. Der vil jeg også håbe at hundens ejere til alle tider lærer at prikke deres hunde på skulderen, når de ikke hører efter. For hvad skulle vi egentlig ellers gøre. Give dem en godbid, eller noget massage! Det har de fleste af mine kunder prøvet, og det virkede ikke. Jeg er ret glad for at du bruger sådan et pænt ord; “tysse”. Det er nemlig meget godt ramt. Vi skal alle lære at tysse på vores hunde, ikke råbe, skrige, være frustrerede, irriterede, kede af det, stressede, sørgmodige, m.fl. Og ikke være for milde, bløde, eftergivende, opgivende. En god pædagog i en børnehave tysser på sine små børn, når de råber eller er for højrøstede, når der er saftevand og samling. Det ville jeg ikke have noget imod som forælder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan absolut ikke anbefale…

Jeg kan absolut ikke anbefale hundehvisker.dk
Man bliver rådet til at anvende forældede, smertefulde og angstfremkaldende metoder på sin hund.
Allan anvender Cesar Millans træningsmetoder, som er blevet kritiseret af blandt andet af dansk Kennelklub og dyrenes beskyttelse.
En overværelse af en træningssession med disse metoder er hjerteskærende. Ligeledes anbefaler Allan at man bruger et kvælerhalsbånd/halvkvæl som de også kaldes, så hunde straffes og kvæles når hunden trækker og når ejeren (i følge disse metoder) skal give hårde ryk i snoren, for at hunden “retter ind”
Forhåbentlig går det op for folk, ligeså snart han er gået ud af døren, at dette ikke er løsningen på problemet. Disse metoder er meget problematiske!!

23 juin 2022

Réponse de Hundehvisker

Anna Hansen, jeg aner ikke hvem du er! Jeg har ikke trænet dig, og denne udtalelse er nok fabrikeret til lejligheden af en mine konkurrenter. Men jeg ved at der er en fraktion i dette land som ikke kan lide Cesar Millan. Og det er heldigvis ret få. Der er ufattelig mange Cesar fans i dette land, men de taler ikke så højt om det. De kunne risikere at blive talt ned til. Cesars popularitet er enorm, den er uomtvistelig. Jeg synes selv jeg er ret populær, selv hos mine kunder, der ikke kender Cesar. Fordi min træning drejer sig om en holistisk forståelse af hunde, og ikke en voldsom besættelse af godbidder og altoverskyggende belønning. Som ikke er normalt i hundenes og ulvenes verden. Det er noget mennesket har skabt, og desværre med store konsekvenser. Man kan ikke opdrage kun ved hjælp af godbidder. Mens den gode opdrager altid kan smide en godbid, når tiden er rigtig og hunni har ydet nogle krævende opgaver. I forhold til den træning du åbenbart har overværet, som jeg ikke ved hvor har fundet sted, kan jeg nævne at alle hunde der er voldsomme, skal håndteres med en fast bestemt energi, men ikke hivende og flående i snoren. Jo voldsommere hunden er, desto mere kontant skal håndteringen i snoren være. Men ikke voldsom og flående. Og der er din forståelse af en situation måske anderledes end min. Hvis en hund laver et voldsomt udfald, så må den jo blive dirigeret på en eller anden måde. Vi kan jo ikke stå og kigge på med hænderne i lommen. Husk at det er en for mild, flagrende og ustruktureret snorføring fra ejere af voldsomme hunde, der medfører denne tilstand. Altså ejerens skyld. Når der så skal tilbagetrænes til noget der ligner en normal adfærd, så må det medføre en ny dirigering. Og det skal være sådan at ejeren får styr på hunden igen, og helst med en snorføring der får vendt hunden rundt og væk fra dens offer, på en måde der er fast, stærkt, kraftfyldt, ejeren godt balanceret på fødderne,… og at hunden vendes rundt uden enorm kraft, men med teknik. Den teknik tror jeg du har misforstået, og jeg vil gerne vise dig den en dag, hvis du har lyst. Jeg har voldsomme hunde 3-5 gange om ugen, så det burde ikke være svært at finde et tidspunkt hvor du kan komme med. Den “halvkvæl” jeg anbefaler, hedder også Retrieverline, og bruges af alle jagtfolk i Danmark, alle udstillingsfolk, flere af politiets enheder og min mester i alle hans udsendelser. Så der må være mange hjerteskærende ting for dig at opleve når du går tur med din hund. Men det er en misforståelse, og jeg håber du forstår at det er den der holder snoren, som enten er god eller ond,… og ikke selve snoren. Når ejeren har fået styr på sin håndtering og en god struktur, vil hundens tilstand gradvist blive mindre. Nogle endda fra den ene dag til den anden. Og så er det jo ret hurtigt slut med at hund og dens forældre flår rundt i hinanden.

Hundehvisker.dk kan anbefales.

Vi havde den 30 april besøg af hundehvisker.dk.
hundepsykolog Allan Halberg kom hjem til os privat, idet vi ville prøve, at gøre det nemmere for både vores hund Buster og os selv, vi ville blive klogere på hvordan
vi som mennesker, kunne sende de rigtige signaler
Der skulle have til hensigt, at gøre vores hverdag nemmere.
Forinden havde jeg tjekket Trustpilot, hvilket jeg ofte gør, når vi skal vælge en ydelse, der er vigtig for vores hverdag. Vi blev glædeligt overrasket, det var en meget spændene oplevelse,
Hunde psykologen Allan gav sig fuldt ud, vi blev mødt, at en personlighed der i den grad dannede billeder som afstedkom en hundadfærds lektion, vi ikke ville være foruden, vi fik vendt mange nuancer og muligheder i vores hoveder, der helt sikkert vil blive til gavn, i vores fremtidige hundeliv.
Vi fik samtidig anbefalet en hundesnor, der sørger for, at
Vi får hunden tæt ind til kroppen, hvilket gør, at Buster allerede fra starten er blevet meget mere rolig, når vi går på befærdede veje. (2dage)🤔Vi kan uden tøven varmt anbefale Hundepsykologen Allan Halberg, han er et varmt og venligt menneske.

1 mai 2022

De varmeste anbefalinger.

De varmeste anbefalinger.

Har brugt Allan til træning af mig og min dejlige granddanois pige. Kan kun anbefale Allan som er meget kompetent, toldmodig og passioneret.

Allan var bla god til at lære mig simple måder at kommunikationen med min hund på der har givet både hende og jeg mere ro og tillid på vores ture.

Vores træning har helt klart styrket relation mellem hende og jeg.

Den største faktor for os (min hund og mig) har været at forstå hvor stor en del af hendes adfærd der afspejles af min egen tilstand og den måde jeg har det og er på.
- Jeg skal være en rolig og selvsikker leder for hende så hun stoler på at jeg er der for hende. Så kan hun slappe af og bare nyde at være hund 🙂

Efterfølgende har jeg anbefalet Allan videre og også set hvordan 3 familier har fået nye værktøjer til at forstå deres skønne hunde.

De varmeste anbefalinger herfra.

25 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Dén her træning er magisk!

Så sød og forstående mand,- han anerkendte mig som hundejers frustration og viste og fortalte på en go måde, hvordan hunden egentlig tænker og viser med kropssprog, så jeg bedre forstår hunden.

Jeg kunne se på Min hund , at efter første leksikon kunne jeg se alt det jeg ikke troede var muligt , som skete indenfor de første 10-20 min. Vi skal stole mere på den her slags træning og ikke hvad der står på nettet. DET HER virker! Og nej det ikke “synd” for hunden når vi korrigere den- det synd for hunden vi netop ikke hjælpes ad til at forstå hinanden så alle er glade. :) giv denne træning en chance og glem alt der hedder stolthed og dårlig samvittighed over før “forkert” fremgangsmetode, start på den gode måde med det samme og tag den tid det tager😊

1 septembre 2021

Réponse de Hundehvisker

Tak for de pæne ord Sophie. :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er ikke stærk her på trustpilot men…

Jeg er ikke stærk her på trustpilot men kan se at Allan har reageret på et opslag jeg har lavet for længe siden. Jeg kan bare ikke finde ud af at kommenterer på hans skriv.
Men til ALLE jer der overvejer at bruge Allan……LAD VÆRE. Han er modbydelig hård ved hunden og sol en anden skriver så oplevede jeg også bare at min hunds angst blev dybt forstærket. Jeg har efterfølgende talt med flere anerkende adfærds terapeuter som direkte advarer mod hans håndtering af hunde.
Så igen….IKKE brug Allan, der er så mange gode der hjælper dyr med kærlighed og ikke så hårde metoder som Allan.

5 août 2021

Réponse de Hundehvisker

Stine, det er en helt forkert antagelse. Du har misforstået en stor andel af det hele. Din ellers så søde hund er meget angst, og det kan ikke rettes med godbidder og ej heller hård håndtering. Det jeg skrev tidligere er præcis det der skal til. En god rolig hånd, som viser hunden at intet ondt vil ske den. Pga nogle tidligere oplevelser du beskrev, fra dit eget liv, havde du mange følelser med i spil, og det har nok påvirket din dømmeevne. Hunde kan ændre sig ufattelig hurtigt fra en tilstand til en anden, men ikke hvis de ikke er tilstede. Og det er altså svært at lave hundeterapi med en hund der gemmer sig under sofaen. Jeg gentager at jeg holdte din søde hund med en rolig og fast hånd for at signalere at intet ondt vil ske den. Du ser situationen fra en helt anden vinkel, og vi to bliver aldrig helt enige om det forløb. I øvrigt ser det ud til at du ikke har betalt for træningen. Jeg har ikke brugt energi på at tage sagen videre, og håber at du i stedet ser på din egen energi, som skal være den der får din hund på rette kurs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft besøg af Allan

Vi har haft besøg af Allan, da vores hund er meget nervøs.
Det var en rigtig god oplevelse og alt han siger giver mening og vi er helt klar til, selv at gå videre med hans gode råd.
Vi glæder os allerede til hans næste besøg.

15 juillet 2021

Tak Katrina. :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har gjort brug af Allan i…

Jeg har gjort brug af Allan i forbindelse med træning i at gøre min hund sikker, når han skal passere andre hunde. Aftalen var, at Allan skulle medbringe sin egen hund at til at træne udfordringen med min hund. Det gjorde han ikke, selvom det var aftalen, og selv om han påpegede forskellige tilgange i forhold til lederskab mellem ejer og hund, gav det ikke mulighed for at træne selve problem-situationen. Jeg påpegede, at aftalen ikke blev overholdt og at han, fordi han ikke tog sin hund med, ikke kunne levere det jeg bad om. Han burde have aflyst eller udskudt til en anden dag. Min bestilling lød på at træne på hans hund. At han valgte ikke at tage hund med er en ændring og forringelse af aftalen som ikke blev varslet forinden. Ydelsen tilsvarer derfor ikke det, han lovede. Derudover kom han for sent da han lige skulle have morgenmad på tanken på vej herhen…Allan kunne strække sig til at give 10% i rabat, ift. at aftalen ikke blev holdt.

30 juin 2021

Réponse de Hundehvisker

I forhold til den gældende aftale, var det ikke et springende punkt at mine hunde skulle medbringes. Det var en ekstra option som jeg tilbød. Normalt bruger man hunde i lokalområdet når denne tilstand skal trænes, idet hunden jo netop ikke kan møde hunde i lokalområdet. Og således skal hunden trænes med netop de hunde, og ikke andre, hvor tilstanden måske ikke kommer til udtryk. Den pågældende dag var temperaturen over 30 grader, og der var således ej heller hunde tilstede i kundens eget område, samt en lokal stor park i Sorø. Jeg kunne ikke medbringe mine egne hunde, og gav endda også rabat i den anledning.

Jeg havde besøg af Allan

Jeg havde besøg af Allan, til min tæve unghund som var bange for fremmede mennesker. Allan spørger ikke ind til hende, hendes historik eller hvad der kunne have forsaget hendes angst til at starte med. Derimod starter han med at komme ind i vores hjem, og gøre hende endnu mere bange. Han stiller sig truende foran (henover hende, og hun vejer kun 5 kg) stirrer hende ind i øjenene, imens hun selvfølgelig gør i angst - hvorefter hun langsomt bliver endnu mere bange, og kryber hen i et hjørne med halen imellem benene :( Herefter fortæller han en masse om heraki, og en meget forældet tilgang til hunde, om at de skal underkaste os, og hele tiden holdes ‘nede’.

Vi ender med at skulle træne med hende ude, hvor hun selvfølgelig er udadreagerende på de fremmede mennesker som hun møder, hvor han imens prikker hende i maven, hiver hende hårdt i halsbåndet, så hun til sidst giver op og bliver træt :( Hun var ikke rolig, hun blev apatisk og gav op. Jeg følte mig helt paf, og handlingslammet. Efterfølgende følte jeg, at det havde været det vildeste overgreb på min hund og jeg.

Efterfølgende havde jeg en hund, som var endnu mere bange for fremmede mennesker (forståeligt nok). Idag er jeg ved at læse til hundetræner (som er baseret på videnskabelig evidens, positiv forstærkning omkring hundeadfærd) og kan tydeligt se, hvordan Allans’ metode og Cecars way er dybt problematisk og traumatiserende for hundene. Jeg vil klart fraråde alle at bruge denne metode, eller benytte Allan.

10 mai 2021

Réponse de Hundehvisker

Jeg har kigget mine systemer igennem for at finde vores aftale. Jeg har kun en sms fra 10-5-21 kl. 1835, hvor du spørger om vi kan finde en weekend til at lave en træning. Således må aftalen have fundet sted før 10-5, hvor du skriver anmeldelsen, så det hænger ikke helt sammen. Jeg kan ikke se i min kalender at vi har gennemført træningen, endsige se en betaling i mit system. Så det er nok en anden person der har været hos dig. Jeg kan ikke genkende den "metode" jeg bruger, i din tekst.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus