Kontakede Huntingcare via chat link på hjemmeside, kom hurtigt i forbindelse med Phillip der lige ville ringe mig op. Kort dialog og aftale om personlig gennemgang hos dem omkring termisk kam... Voir plus
Lisez les avis des autres
God Online handel gjort personlig🙏 Phillip fra Huntingcare fandt jeg via Instagram. Sendte en forespørgsel kl 20.00 på mail fik imponerende hurtigts svar og efter god vejledning blev ny natkikkert,... Voir plus
Har handlet med Phillip mange gange nu, og bedere service får man ikke 😊 Produkterne virker bare 100% om det er lokkemiddel til rovvildt eller fodertilskud til klovbærende. Råd og vejledning o... Voir plus
God seriøs webshop med gode produkter. Hurtig afsendelse og informationer vedr forsendelse. Og deres saltspray funger rigtig godt på råvildt, samme med sirupen. Vi havde næste ikke aktivitet på vores... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Øg din jagt- og naturoplevelse med Tysklands førende produkter indenfor vildtpleje. Her forhandles også udstyr til rovvildtsjagt.
Coordonnées de contact
Surreroj 65a, 6372, Bylderup-Bov , Danemark
- Ps@huntingcare.dk
- huntingcare.dk
Les gens ont aussi consulté
Great company and will have more of my…
Great company and will have more of my business soon.
Fantastisk og tryg personlig vejledning!
Kontakede Huntingcare via chat link på hjemmeside, kom hurtigt i forbindelse med Phillip der lige ville ringe mig op. Kort dialog og aftale om personlig gennemgang hos dem omkring termisk kamera.
Fik en helt igennem fantastisk gennemgang omkring de forskelige modeller.
Tak for rigtig god forklaring og tryg vejledning til et super køb!
Kan kun anbefale Huntingcare og Phillip!
Lars Jørgensen
God Online handel gjort personlig🙏
God Online handel gjort personlig🙏
Phillip fra Huntingcare fandt jeg via Instagram. Sendte en forespørgsel kl 20.00 på mail fik imponerende hurtigts svar og efter god vejledning blev ny natkikkert, montage og IR bestilt😎 via link med den aftalte pris samt link til våbentilladelse samt handelsbetingelser.
20.50 betalt via MobilePay og jeg fik et billede med mit navn på den nye kikkert og serie nummer. Det er virkeligt god stil og en god kundeoplevelse. Fortsæt den gode stil Jæger hilsen Søren
Fantastisk produkt og butik
Fantastisk produkt og butik.
Jeg og alle mine jagtkammerater bruger Hunting Care’ produkter på vores forskellige jagtområder. De effektive produkter de har, har virket fra dag ét. Gode priser, god service, god rådgivning og dejlige optimerede produkter. Klar anbefaling til alle andre! I har en fast kunde i mig og mange af mine jagtkammerater!
Har handlet med Phillip mange gange nu
Har handlet med Phillip mange gange nu, og bedere service får man ikke 😊
Råd og vejledning om grej til natjagt, så får i ikke bedere end ved Hunting Care.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter som har gjort en kæmpe forskel på mine foderpladser.
Fremragende råd og vejledning fra Phillip
De bedste anbefalinger herfra.
Bedste produkt til at øge ens chancer på jagten
Jeg vil meget gerne anbefale alle phillips produkter. En lille historie fra det svenske. Den anden dag ankom vi til vores jagt i Sverige omkring kl 15:30 og gik direkte ud og brugte produkterne fra hunting Care. Og allerede 21:30 kom der en keiler gående direkte mod stammen og begyndte at gnubbe sig. Det skal siges at der aldrig rigtig er blevet fodret eller brugt tjære på det sted hvor vi brugte produkterne. Så de virker over alt forventning 🐗
Altid god service god produkter og rigtig god rådgivning ringer man og telefonen ikke blev Taget kan man være sikker på han ringer tilbage
Super god service og virkelig gode…
Super god service og virkelig gode produkter der bare virker. Kan kun varmt anbefales.
Havde da min skeptiske tanke…
Havde da min skeptiske tanke omkring foderet og additiverne, men må virkelig erkende at det skulle ikke gå mere end 12 timer så var råvildtet der allerede! Jeg har kun at sige, det virker og der var en fantastisk service og rådgivning fra shoppen!
Klasse produkter
Super gode produkter som har trukket mere vildt på pladserne, både til mårhund og det klovbærende vildt👍🏼👍🏼
God service - Gode produkter
Alt kørte som det skulle.
Hurtig levering.
Jeg synes at det er virkeligt gode produkter, som har virket rigtigt hurtigt for mig på mine pladser.
De er nemme at bruge og ser ud til at virke temmelig bredt ift. arter.
Kan kun anbefale dem
Fantastisk produkt og oplevelse
Det var en super bruger venlig hjemmeside, god oversigt over priserne, hurtig levering også fik jeg testet deres æble spray i går. Her til middag tikkede der et billede ind af en flot seksender jeg ellers ikke har set på reviret før hen. Så alt i alt en super oplevelse.
Virker fremregende :)
Virker fremregende :)
Jeg har både brugt lokkemiddel til mårhunde og klovvlidt, hvor det virker upåklageligt
Virkelig god webshop med mange gode…
Virkelig god webshop med mange gode produkter. Phillip er altid klar med gode tips og tricks. Jeg har brugt salt spred og sirup og det virker med det samme. Jeg har brugt panzen til mårhunde det giver god aktivitet. Ville helt klart købe noget derfra igen 😎😎
Fede produkter
Fede produkter, fede priser, god levering og fantastisk service og rådgivning!
Fantastisk service samt kanon produkter
Rigtig go kundeservice. Nogle super gode produkter, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Produkterne virker super godt!!
Produkterne virker super godt, og der er set daglig aktivitet på pladserne, hvor produkterne er brugt! Klar anbefaling. Nemt og stor effekt!🦌🦌
Kan kun sige trofast og meget kunde…
Kan kun sige trofast og meget kunde megnet og selvstændig gut, men en masse gode ideer men for det i gang der i gang og derfra fuld fokus hele tiden på sine kunder hele vejen rundt✅ så meget loyalt og i møde kommen næste 24-7.
Super service fra virksomheden
Super service fra virksomheden, hurtigt levering og fede produkter der virker!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.