1. Magasin de jouets

Informations provenant de diverses sources externes

Baggrunden for denne webshop er, at vi gerne vil tilbyde nogle rigtig gode, sjove og fantasifulde produkter. Vi har fokus på godt håndværk til en overkommelig pris. Og bedst af det hele er, at man ikke lige finder vores produkter andre steder. Vores familie består af Micki og Susie og vores to børn Marcus på 9 år og Maria på 5 år. Vi er en familie der elsker at lege, og derfor er legetøj en vigtig del af vores liv. Efter vi sammen havde truffet beslutningen om at lave Hurlumleg, vidste vi samtidig også, at vores side skulle være en man bliver glad af at se på. En man smiler af, og en man bare kan sidde at kigge på. Derfor har vi blandt andet valgt vores små kyllinger. De er søde, sjove og man smiler af dem. Dernæst symboliserer de ét fællesskab, trods vores forskellighed. Og navnet Hurlumleg. Vi tænker, vi blander, vi leger på alle leder og kanter. Derfor Hurlum-leger vi!

3,5

Moyen

Lidt hjemmelavet løsning

Modtog mine varer i en papkasse fyldt med avispapirs, sikkert for at beskytte varerne, der var to madkasser. Men en stank af sværte og gammelt papir fyldte rummet. Madkasserne var fedtede ind med fingeraftryk og bar ikke præg af at være nye. Vaskede dem selvfølgelig bare, men det var ikke nogen særlig god kundeoplevelse. Der er plads til forbedringer.

15 mars 2017

Fin købsoplevelse

Det er første gang jeg handler her, og det gik lige som det skulle; hurtig levering og fint udvalg :)

Savnede kun fri fragt (men det kan opnås ved køb på mindst 500,-)

7 février 2017

Alt som det skal være!

Bestilte over nettet, varen var fremme i løbet af meget kort tid, betalingen og varen var korrekt - så alt i orden, intet at bemærke, og med en fin lille personlig hilsen på fakturaen også, så var købet en fornøjelse;-)

31 janvier 2015

Perfekt service, med lille overraskelse!

Bestilte sent på dagen, efter kl. 15.00 - Men allerede dagen efter lå min pakke med dejlige mini Bilibo til børnene.

Derudover var der også en lille overraskelse med i pakken - 2 pakker små Haribo poser.

Jeg kan kun med de varmeste anbefalinger, anbefale Hurlumleg. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg har handlet.

TAK for suveræn god service!

25 septembre 2014

God og hurtig handel ved Hurlumleg!

Bestilte varen om tirsdagen, havde varen allerede om onsdagen. Og kvaliteten på varen var i top. Det er ikke sidste gang jeg handler ved Hurlumleg, har allerede fundet et par julegaver, der skal købes derinde.

24 septembre 2014