I ordered a pair of Adidas Falcon shoes and received them today—everything arrived perfectly. The shoes were already on sale, and to my delight, I was able to apply an extra discount code announced... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den bedste og hurtigste kundeservice af søde Mille. Jeg bestilte et par sko og undrede mig over at jeg ikke modtog mail efter bestillingen. Mille fra kundeservice gav mig den allerbedste og mest kva... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt eminent til at levere hurtigt. Straks efter ordreafgivelse modtaget man en sød mail ‘dine varer er på vej..’ Under 24 timer senere - den anden ende af landet - er min vare her allerede. Smukt, ta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Husetno10.dk er en dansk modebutik med både fysisk tilstedeværelse i Horsens og en online webshop. Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj, sko og accessories til modebevidste kvinder. Vi fokuserer på tidløse, stilfulde designs, der kombinerer klassiske og moderne designs. Vores univers emmer af enkelhed og elegance, hvor kvalitet og komfort er i højsædet. Vi fører kendte mærker som Ganni, Skallstudio, Operasport Lie Studio, Nue Notes, Lovechild1979, Nørgaardpaastrøget, Anonymous, Baserange, og Lolotheballerina. Vi tilbyder både moderne, minimalistiske styles og mere feminine, detaljerede designs, så der er noget for enhver smag. Vi stræber efter at skabe en inspirerende shoppingoplevelse, hvor du kan finde kvalitetsmode til den moderne, stilbevidste kvinde.
Jessensgade 10-12, 8700, Horsens, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Husetno10
Den bedste og hurtigste kundeservice af søde Mille.
Jeg bestilte et par sko og undrede mig over at jeg ikke modtog mail efter bestillingen. Mille fra kundeservice gav mig den allerbedste og mest kvalificeret hjælp. TAK
Helt sikkert en webside jeg vil anbefale.

Réponse : Husetno10
Super fin service i forbindelse med ombytning af et online køb. Både Helle og Frederikke var super søde og hjælpsomme udover det forventede - handler meget gerne i Huset No 10 igen! Tak!

Réponse : Husetno10
Har endnu ikke modtaget min penge retur på trods af det er del dage siden, de modtog min pakke. Har også kontaktet dem pr. mail, men har ikke modtaget et svar. Jeg ringede til dem vedr. returneringen inden pakken blev sendt og det var ikke en særlig rar service jeg blev mødt af i telefonen, da jeg fortalte, at jeg var skuffet over swt jeg havde modtaget. Ret ærgerlig oplevelse. Forventer snart mine penge kommer retur.

Réponse : Husetno10
Købte et par sko til black friday og de kom allerede næste dag, det var virkelig god service.

Réponse : Husetno10
Service i særdeles særklasse! Skulle bytte nogle sko jeg havde fået i julegave. Troede de var købt hos dem men ekspedienten opdager at de er købt et andet sted. Hun byttede dem alligevel så jeg var fri for at skulle sende retur til en anden butik.
Min datter skulle bytte noget, hvor hun virkelig fik hjælp til hvad hun skulle købe i stedet🤩🤩🤩
Sådan en fantastisk service finder man ikke ret mange steder!
Og de havde endda ret travlt men tog sig begge tid til alle kunder❤️

Réponse : Husetno10
The shoes were already on sale, and to my delight, I was able to apply an extra discount code announced on their website during checkout. Getting an additional discount on an item that was already on sale isn’t something you see often, so this was a really nice surprise.

Réponse : Husetno10
Alt fungerede lige fra bestilling til jeg modtog pakken
Vil gerne anbefale jer til andre

Réponse : Husetno10
Jeg købte et par støvler som julegave.
På hylden stod samme version i 3 farver, men kun én med pris på 1799,-
Jeg skulle have en af dem uden pris på, hvor jeg efter sigende var heldig da det var den sidste, og blev bonnet for 1949,-
Først efter lidt tænketid var jeg oppe at tjekke prisen og spurgte om det kunne være rigtigt med denne prisforskel.
Det var rigtig nok da den med prisen var en tidligere levering og de to andre farver var fra en ny leverance.
Derfor prisforskellen.
Igen snydt i en butik som ikke har styr på tingene.
På nettet ved man hvad man skal betale.

Réponse : Husetno10
Jeg fik virkelig god service i forbindelse med en retur. Kan varmt anbefale!

Réponse : Husetno10
Hurtig service og levering. Blev pakket ind som gave inden den blev afsendt. Super service!

Réponse : Husetno10
En savoir plus sur les différents types d'avis.