Jeg har tidligere vært fornøyd med husleie.no, men synes de har lite kontroll når de sender meg en faktura på ett tidligere leieforhold som var over for ett år siden. Det er en rotete portal som skape... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som leietager anbefaler jeg ikke dette det firmaet å leie bolig av. Du får ikke muligheter til å snakke med et kundesenter, kun chat eller email. Firmaet sjekker ikke utleieobjekter godt nok, slik at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er enkel oh ryddig portal. Men, nå har jeg ikke fått inn to månesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to måneder. Nå skal ligninga registreres og kan ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
husleie.no er intuitiv og tidsbesparende for meg som bruker, jeg har som utleier brukt den i et års tid. Tilgang til telefonsupport, og noen mindre endringer på selve plattformen, som for eksempel... Voir plus
Husleie.no er løsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.
Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 78 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Raskt svar på akkurat det jeg lurte på. Hyggelig formulering og betryggende resultat.

Réponse de Husleie.no
Mugg og skjeggkre i hybelen i ett halvt år, måtte flytte pga dette. Leietaker var varslet om dette. Maste på han i ett halvt år, uten tiltak gjort. Utrolig dårlig!
Mitt behov for hjelp ble raskt, enkelt og ukomplisert behandlet på en effektiv måte.
Flinke service vennlig kunder service ,de ordne opp for deg på en fin vennlig metode .
Kan anbefales .
Veldig bra og tar varsling fra leietakere alvorlig. Det gjelder depositumkonto. Et godt råd ved leieforhold, ta bilder av leiligheten innvendig (alle detaljer).
Meget enkel og rask kredittvurdering av privatperson.
Billig og rask. Har benyttet denne tjenesten hver gang jeg sjekker ut eventuell ny leietager.
Hyggelig kundeservice, som er hjelpsomme og utfører oppgavene. Husleie.no er en god plattform å drive utleie fra.
Gammel kontakt som ikke er signert- skal ksnselleres ikke skrive faktura til kunden
Husleie.no har fulgt meg godt opp gjennom mine leieforhold. Jeg har dessverre måtte bruke Namsfogden. Det gikk veldig bra, fikk god støtte av Hussleie.no under prosessen, da alt var gjort etter boka med varsler sendt til leietaker.
Om de ikke svarer på telefon, har de alltid fulgt opp mine e-post meldinger.
Jeg har ansvaret for utleie av en bolig tilhørende et frivillig lag.
Laget hadde allerede et abonnement hos husleie.no da jeg overtok denne jobben.
Alt jeg gjør i denne forbindelse er ulønnet arbeid på egen fritid, og jeg har nå brukt omtrent 12 timer på å bli ferdig med en overtakelsesprotokoll.
Dette burde vært en enkel prosess, men det er ingenting hos husleie.no som fungerer.
12.02.24 opprettet jeg en overtakelsesprotokoll.
Denne var ennå ikke klar for signering, men det står at om man avbryter vil den lagres til senere.
Da jeg åpnet den for å fortsette var all utfylt informasjon forsvunnet.
Ringte til kundeservice og hun jeg snakket med fortalte at protokollen var i systemet, men noen ganger dukket de ikke opp igjen før etter en times tid.
8 timer senere var det fremdeles ingenting å finne.
Sendte dem en mail der jeg forklarte at leietaker skulle overta nøkler neste dag, og at det hastet å få protokollen i orden.
14.02.24 hadde jeg ikke fått noen tilbakemelding og sendte ny mail utpå formiddagen.
Der forklarte jeg at påbegynte protokoll på mirakuløst vis hadde dukket opp igjen etter 18 timer, for så å forsvinne på nytt.
Jeg hadde igjen lagt ned masse tid på utfylling av denne, mye p.g.a. alle bilder som skulle være med.
Avsluttet mailen med å si at jeg trengte protokollen samme kveld, og at husleie.no har et system som ikke fungerer.
15.02.24 midt på dagen fikk jeg mail fra kundeservice der det ble informert om at protokollen lå på "Min side".
Det visste jeg fra før, men problemet mitt var fremdeles at den var uten innhold.
Sendte dem derfor dette;
"Det vet jeg, og det er ikke dette som er problemet.
Prøver igjen å beskrive det jeg allerede har skrevet til dere;
Når jeg gjør endringer i protokollen og lagrer blir mappen borte. Dette har skjedd 3 ganger, hver gang har det tatt 15-18 timer før den har dukket opp igjen. Jeg har logget ut og inn, oppdatert siden og lukket nettleser uten at noe av dette har hatt effekt.
Det er ganske håpløst når man jobber med noe som er tidkrevende og må gjøres i flere omganger, at man så må vente til neste dag før det lar seg gjøre å fortsette".
16.02.24 fikk jeg nytt svar fra dem, igjen midt på dagen, om at det beklages og at saken videresendes teknisk avdeling.
Nå hadde jeg brukt så mye tid på dette at jeg ble nødt til å utsette signering av protokollen.
Jeg tok ikke sjansen åpne den igjen før jeg var 100% sikker på at jeg var klar til å sende den til signering.
01.03.24 skulle jeg bare lese gjennom protokollen en siste gang og legge til et par opplysninger, før jeg sendte den til signering.
Så oppsto det som er beskrevet nedenfor, sendt i mail til kundeservice;
"Nå er overtakelsesprotokollen fysisk forsvunnet!
Det startet med at innfylte opplysninger ble borte mens jeg holdt på med den, og da jeg lukket var hele protokollen borte.
Dere kan ikke operere med et system som fungerer så elendig. Jeg har nå måttet avbryte arbeidet med denne x antall ganger fordi den ikke lagrer seg slik den skal. Aner ikke hvor mange timer jeg tilsammen har ventet på at den skal dukke opp igjen.
Nå blir jeg IGJEN nødt til å smøre meg med tålmodighet og håpe at den faktisk dukker opp i det hele tatt.
Protokollen var nå klar til å sendes til signering, den skulle bare leses gjennom først.
Jeg mener det bør kompenseres med et realt prisavslag for alle problemene jeg har hatt på grunn av at dere leverer en dårlig løsning.
Og dere bør vurdere å bytte ut folka på teknisk avdeling".
Fikk ikke svar på mailen, men regnet i hvert fall med at protokollen ville dukke opp igjen som tidligere.
04.03.24 protokollen var fremdeles forsvunnet.
I tillegg hadde jeg vært i kontakt med leietaker for å be om signering av utsendt kontrakt, da det sto "Venter på leietakers signatur" på siden.
Viste seg at kontrakten var blitt signert 4 dager tidligere.
Sendte ny mail til kundeservice om dette, den ble heller ikke besvart.
05.03. var det fremdeles ingen protokoll og jeg ringte kundeservice igjen.
Etter 15 min fikk jeg snakke med en som ikke kunne hjelpe meg på noen måte.
Han forklarte at de var klar over problemet, og anbefalte meg å finne overtakelsesprotokoll et annet sted på nett!
Fortalte hva jeg syns om hele opplegget, og at jeg krevde kompensasjon for alt ekstraarbeid.
Dette kunne han ikke ta stilling til, men skulle formidle det videre. Da jeg sa jeg forventet en snarlig avklaring fikk jeg til svar at de hadde stor pågang, og at dette kunne ta tid.
Ikke rart det er stor pågang når ingenting fungerer.
Det hele endte med at jeg brukte over 2 timer på å lage ny protokoll fra bunnen, med håp om at jeg husket alt som skulle med.
Jeg synes både service og produkt fra dere har vært overraskende bra. Den automatiske svartjenesten Kine er jeg spesielt fornøyd med. Den svarer raskt og gir gode svar
Husleie.no har enestående kundeservice av flere grunner. For det første er deres team sammensatt av dyktige og dedikerte ansatte som alltid streber etter å tilfredsstille kundenes behov. Deres kunnskap om utleiebransjen og evnen til å løse problemer effektivt gjør dem til et pålitelig og profesjonelt team.
Videre har Husleie.no implementert innovative teknologiske løsninger for å støtte kundeserviceopplevelsen. Deres brukervennlige plattform og digitale verktøy gjør det enkelt for kunder å administrere leieforholdet sitt og få rask og presis hjelp når de trenger det.
I tillegg prioriterer Husleie.no kontinuerlig opplæring og utvikling av sitt kundeserviceteam, noe som sikrer at de er oppdaterte på de nyeste bransjetrender og beste praksis for å levere enestående service.
Kort sagt, Husleie.no skiller seg ut med sin førsteklasses kundeservice på grunn av deres engasjerte team, avanserte teknologiske løsninger og vedvarende fokus på kompetanseutvikling. Dette gjør dem til den ideelle partneren for alle som ønsker en problemfri og positiv leieopplevelse.
Jeg har ikke fått belønning eller penger for å skrive dette. Det er mine opplevelser og mine erfaringer som ligger til grunn for alt som jeg har skrevet.
Utrolig uprofesjonelt opplegg. Har opplevd å få x antall utkastelsesorderer på 1,5 år selvom husleien er betalt eller det er registrert oppsigelse/utflytting av leiligheten som de ikke har fanget opp. F.eks. Fordi de har opprettet en «duplikatfaktura».
Selv etter jeg har mailet med de og forklart at jeg har flyttet ut så sender de meg faktura noen dager senere for neste måned. Nå sitter jeg her og venter på å få tilbake depositumet som ble registrert løst ut for i starten av forrige uke (9! Arbeidsdager). Fikk endelig svar fra dem i dag og det hadde ikke blitt registrert i deres systemer at depositum skulle utbetales selvom både jeg og huseier hadde signert skjema sendt fra dem og det er flere uker siden utflytting.
Uansett om du er leietaker eller huseier, styr langt unna! Mest useriøse opplegget jeg har vært med på.
Kommer til å holde meg langt unna utleiere som vil bruke dette firmaet i framtiden.

Réponse de Husleie.no
Får alltid rask hjelp, god og hyggelig kundeservice på telefonen.
Ryddig og god kundeservice, fikk den hjelpen jeg trengte raskt :-)
Husleie.no forholder seg hverken til lov eller rett. De gjør rett og slett det de får beskjed om av utleier. Og det er jo fullstendig krise når utleier ikke har satt seg inn i norsk lov. Når de I tillegg ikke er mulige å få kontakt med for å få ordnet opp i rotet de har satt i gang, er det fryktelig frustrerende! Denne mnd fikk jeg tilsendt dobbel husleie, purring selvom jeg har betalt og varsel om tvangsfravikelse. Dette til tross for at jeg flere ganger har sendt Husleie.no kvittering på at jeg har betalt det som skal betales!