À propos de l'entreprise

1. Peintre
  2. Entreprise de décapage de peinture

Écrit par l'entreprise

Hus Maleren er et professionelt malerfirma med base i Nordsjælland – Københavns omegnen. I 2009 begyndte Husmaleren ApS med visionen om at gøre bolig/ erhvervs lokaler og maler tjenester lettere og mere bekvemme for husejere, boligejere, lejligheder og virksomhedsejere. Fra begyndelsen af har vores løfte været med 100% sikkerhed, der har til formål at forsikre kunderne om vores kvalitet og loyalitet og ikke mindst vores ekspertise af udføre et professionelt Håndværk af vores uddannede fagfolk. Mens vi i dag er en af de førende boligmalerentreprenør i Nordsjælland, sætter vi fokus i vores lokalt drevne virksomhed (Hus Maleren) med stolthed i at bringe personlig service til kunder i alle regioner i Sjælland , så i kan fokusere på det, der betyder mest for jer og passe jeres daglige rutiner

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Maling af fireværelses lejlighed

Maling af fireværelses lejlighed. En af de klart billigste malere, jeg kunne finde. Venlig og rar, punktlig, og med en masse gode input forud fra arbejdet. Ville vælge Husmaleren og Özkan til mit næste projekt.

10 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af og have husmalerne forbi og male min mor’s stue. En rigtig godt tilrøget stue med klamme gulevægge. Det tog husmalerne 3dage og forvandle den til en hvid stue igen.
Jeg oplevede en super service, og rigtig godt stykke arbejde 😊

3 mars 2022

Fuld tilfredshed, topkvalitet.

Vi har haft stor fornøjelsen af at have Husmaleren til at pudse og sætte filt på husets lofter, male disse samt male vægge, døre og paneler.
Arbejdet er udført til topkvalitet til aftalt tid og med stor fleksibilitet i koordineringen med andre håndværkere.
Vi er fuldt tilfredse og giver vores allerbedste anbefalinger

14 février 2022

Husmaleren kan virkelig anbefales

Husmaleren har malet alle vægge og lofter i vores nykøbte hus på 162 kvm. Meget konkurrencedygtige priser, dygtige og meget behagelige mennesker, som lyttede til vore ønsker og leverede det ønskede i flot kvalitet inden for aftalt tid. Man kan ikke ønske mere ;-)

19 octobre 2021

Anbefaling af Husmaleren ApS

Anbefaling af Husmaleren ApS: Fuldspartlet og malet af stue, køkken, soveværelser etc. samlet lidt over 100m2
Husmaleren og Mustafa var enormt behagelige, dygtige og hurtige til at udføre arbejdet. Vi kan i den grad anbefale dem til andre da de holdt hvad de lovede og har leveret et enormt fint resultat.

9 septembre 2021

Professionelt malerarbejde

Hurtig tilbagemelding ved forespørgsel med et godt og fornuftigt tilbud.
De er yderst professionelle, grundige og overholder tiderne.
Det hele bliver leveret med venlighed og et godt smil.
Vil varmt anbefale Husmaleren til alle

9 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har brugt Husmaleren til at male…

Vi har brugt Husmaleren til at male vores badeværelser. Vi har været meget tilfredse med dem. Der var en god vejledning i forbindelse med farvevalg. De var fleksible med datoen for arbejdet og kom til den aftalte tid. Der var noget der skulle tilrettes, og det kom de hurtigt for at gøre. De er meget servicemindede og vil gøre alt for at kunden er tilfreds. Vi vil gerne give dem den bedste anbefaling.

24 mai 2021

Vi holder meget

Vi holder meget, af at håndværkerne kommer til tiden, og udfører godt arbejde. Derfor er Husmaleren lige et firma, efter vores hoved. Vi er meget tilfredse med Husmalerens udførte arbejde og kan trygt anbefale andre at entrerer med HUSMALEREN. God fornøjelse.

14 mai 2021

Høj kvalitet - super service

Meget fin kvalitet og super service. Vil hellere end gerne bruge dem igen. Kan varmt anbefales.

28 avril 2021

Kære Anders, tusinde tak for den flotte anmeldelse. Mvh Husmaleren 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service fra husmaleren

Super god service fra husmaleren, hurtig respons, afholdt alle aftaler, smilende og behagelig samarbejde, super flot resultat til den aftalte pris. Kan varmt anbefales herfra. Teresa og Kenneth.

28 mars 2021

Réponse : Husmaleren ApS

Kære Teresa og Kenneth, tusinde tak for den flotte anmeldelse. Den er vi meget glad for.
Håber vi ses en anden gang. Vh Husmaleren 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En malermester, der leverer varen med et smil!

Super venlig, høflig og professionel malermester, der er ordholdende, rettidig og tydeligvis gør en ære ud af sit arbejde. Vi har været yderst tilfredse, og giver Husmaleren vores bedste anbefalinger.

23 mars 2021

Hej Ole.

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og tak for de pæne ord. 🤗

Mvh Husmaleren aps

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot arbejde og fremragende service

Vi har fået Husmalerens fulde hjælp til maling af hele vores nye lejlighed samt fuldspartling og opsætning af filt i to gange. Lejligheden er en tidligere rygerlejlighed, som både vægge, lofter og lugt bar markant præg af. Alt dette har Husmaleren så fint taget hånd om; vægge og lofter er malet flotte hvide med pæn finish i hjørner og kanter, og lejligheden lugter nu udelukkende af maling trods markant røglugt ved overtagelse.
Vi havde brug for hurtig hjælp, og de sprang til med det samme. Servicen har været fremragende, og der har løbende været kontakt med respons på mail inden for et par timer max.
Husmaleren kan varmt anbefales herfra!

20 mars 2021

Kære Julie

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Vi håber, du nyder resultatet 😊

Vh Husmaleren

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus