Jeg har købt nogle grydelapper, som skulle bruges til gaver - de er meget meget små, så jeg ønsker at returnere. Det burde ikke være et problem i henhold til den fortrydelsesret man gar ved nethand... Voir plus

Fantastisk service👌… beklagede min nød over en vare jeg havde fået leveret. Og vupti fik jeg omgående svar retur med en undskyldning og man straks ville sende en opgraderede udgave som undskyldning..... Voir plus

Min datter har fået et hollywood spejl i julegave, hvor glasset er gået i stykker. Har skrevet flere gange både på mail og kontaktformular på hjemmeside siden jul og har intet svar fået.

Bestilte lørdag, fik kvik besked søndag om at varen var pakket, penge trukket tirsdag, men først fredag fik GLS pakken fra Hverdagskram. GLS var så hurtige så jeg modtog lørdag. Tænker det godt kunne... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Hverdagskram er mere end bare en dansk webshop. Vi er en engros handel, der forsyner danske købmænd med praktiske og smarte produkter og gadgets til hverdagen. Men vidste du, at vi også sælger vores produkter til private kunder til en rigtig skarp pris?

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dårlig kunde service

De er ikke klar over at det er kunderne men skal leve av. Meget uforskammet opførelse så forstår man ikke at drive virksomhed. det kommer også til udtryk på deres regnskab
Venlig hilsen
J .Kristensen

25 février 2025

Langsom levering og ingen kontakt til kundeservice

Jeg fik ikke en ordrebekræftelse. Efter 3 dage skrev jeg til kundeservice, fik intet svar. Desuden virker kontaktformularen ikke på deres hjemmeside. Jeg skrev til den mail der er angivet på hjemmesiden.

Dog har jeg fået mit produkt leveret og det lever fint op til mine forventninger ift pris.

25 février 2025

Ingen svar eller ordrebekræftelse

Bestilte noget for 3 dage siden om har ikke modtaget nogen ordrebekræftelse.
De svare ikke på mine mails. De har ikke meldt noget ud på deres Facebook eller hjemmeside med der er problemer. Er dette et svindel firma?
Jeg har brugt hele over 1000kr derinde, så det vil jeg godt nok være ked af.

21 février 2025

tak for god behandling.

tak for god behandling.
jeg startede med at købe 2 forskellige silikone forme, til air fryer den ene form blev jeg rigtig glad for så jeg købte flere af dem.
første gang jeg handlede kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke fik en ordrebekræftelse på mail, da pengene blev trukket blev de trukket til, jatakengros. jeg gik så på trustpilot og så en masse dårlige anmeldelser, og blev lidt nervøs for om det var et svindel firma, jeg prøvede at sende en mail via deres hjemmeside den virkede ikke, sener på dagen kom der en besked fra gls, at pakken var på vej, pakken kom kun 2 dage sener.
da jeg blev glad for formen og varen kom hurtig, måtte jeg erkende det ikke er et svindel firma.
så jeg bestilte flere af de forme jeg var glad for, der gik noget galt med betalingen, så jeg prøvede at bestille igen, og denne gang gik den igennem hos mig.
igen kom der ingen ordrebekræftelse og sener på dagen kom besked fra gls om at nu var der 2 pakker på vej, det var jo ikke så godt, jeg ledte som en gal efter et tlf nummer det findes ikke, jeg fandt en mail adr, så jeg sendte en mail til dem om at nu er samme ordre på vej 2 gange, jeg har talt med dem om de fejl jeg oplevede, og regner med de gør noget ved ordrebekræftelse og man ikke kan skrive via deres hjemme side, de har ydet en rigtig god service til mig på mail, jeg har oven i købet fået en gave fra dem som jeg er taknemlig for.
min ordre nr 1 og nr 2 er begge kommet til mig hurtig.
så ind til de får deres hjemmeside til at fungere ordentligt så giv dem et prej i stedet for skældud, det virker meget bedre.

19 février 2025

Defekt vare. Kundeservice ignorerer mails

Jeg købte en mælkeskummer i okt 2024. Den er blevet brugt max 3 gange ugentligt og i januar 2025 gik den i stykker.
Jeg har skrevet 4 mails til kundeservice med ordrenr men de svarer ikke. Så 4 mdr holdt deres vare og intet svar fra kundeservice. Kan derfor ikke anbefale.

18 octobre 2024

Manglende service

Beklager, men kedelig service - som i slet ingen.
D. 19.1.25 bestiller jeg Elektronisk Salt og Peber sæt.
Pengene trækkes d. 22.1.25. Jeg modtager varen d. 24.1.25. Alt spiller og virker godt.
Desværre viser det sig at den ene kværn er defekt. Jeg ønsker dialog med hverdagskram om hvad der skal ske. Skriver til dem 25.1.25 med ønsket om at sende varen retur, men modtager ingen svar, trods de skriver på deres hjemmeside at kundeservice vil svare inden for 24 timer. Skriver igen d. 28.1.25 og d. 29.1.25, men har ikke modtaget svar endnu - ej heller i spam-filter.
Det er mega ærgerligt og dårlig stil ikke at gå i dialog med køber om evt. mulighed for at sende den defekte del og få ny tilsendt. Eller det beklager vi meget - send retur og vi refundere pengene.

24 janvier 2025

Dårlig kvalitet og dårlig kundeservice

Da jeg fik varerne, var flere af produkterne i stykker.
papirsformene var helt flade og ude af form. Et stål stativ havde skrape kanter, så jeg skar mig. Silikone formene var ultra tynde og faktisk ubrugelige.
Da jeg fik kontakt med kundeservice, skulle jeg selv betale for at sende varerne retur. Hvilket jeg synes det super dårlig kundeservice.

13 janvier 2025

svært og sige noget

svært og sige noget, da jeg ikke har fået varen, den var udsolgt, men fik da pengene retur, uden problemer, så det var da dejligt

25 novembre 2024

Fik aldrig min ordre

Fik aldrig min ordre - efter at have rykket for den 3-4 gange endte de med at annullere den. De var dog søde til at svare hurtigt, hver gang at den lige var på vej.
Kommer ikke til at handler der igen.

25 novembre 2024

Jeg bestilte en vare sidste uge og føler mig snydt

Jeg bestilte en vare sidste uge og betalt for ordre jeg får slet ikke en ordrebekræftelse på mail på mit køb jeg synes jeg blive snydt håber jeg høre jer fra hurtigst som muligt og hermed sidste gang jeg bestille fra jer …. Håber i arbejde på få min pakke leveret til mig den her uge jeg venter på et svar fra jer

2 décembre 2024