Bij binnenkomst werd je meteen opgemerkt en gegroet. Na een paar minuten rond kijken werd er gevraagd of ze je ergens mee konden helpen. Na het passen en advies ook vriendelijk geholpen aan de kassa.

Ik had een veters besteld, deze bleken niet overeen te komen met de gekochte. HypedPair stuurde me gratis de juiste veters op. Erg goede service!

Sinds de pop-up store en de officiële opening alweer drie paar schoenen rijker. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht verpakt in een enorm fijne winkel. Ik ken beide heren van toen ze op de mid... Voir plus

Via de site hele leuke sneakers besteld die ik al een tijdje zocht. Normaliter een zendtijd van 5 werkdagen maar helaas door de drukte is mijn pakket kwijt geraakt. Ik ben hierover direct op de hoogte... Voir plus

1. Magasin de chaussures
  2. Fournisseur de solution e-commerce
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Magasin de vêtements pour hommes
  5. Magasin de streetwear

Wij zijn Luc en Marijn uit Veldhoven. Wat begon als een gedeelde passie voor sneakers, groeide uit tot onze onderneming: HypedPair. Ons verhaal begon met een succesvolle webshop, waarna we de stap zetten naar een fysieke sneakerstore. Bij HypedPair bieden we een exclusieve selectie sneakers aan van onder andere Adidas, Nike, Jordan, New Balance en Asics. Door onze ervaring met pop-up stores en online verkoop hebben we in korte tijd een trouwe klantenkring opgebouwd. Vanaf het begin hadden we één duidelijke missie: een betrouwbaar en veilig platform creëren waar klanten met een gerust hart exclusieve sneakers kunnen kopen. Tijdens onze eerste stappen in de sneakerwereld merkten we dat er weinig plekken waren waar je zeker wist dat sneakers 100% authentiek zijn. Daarom staat authenticiteit bij ons centraal. Alle sneakers worden zorgvuldig gecontroleerd door experts, zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van originele producten. Inmiddels zijn we ook fysiek gevestigd in het centrum van Veldhoven, waar we onze passie voor sneakers kunnen delen met een nog breder publiek. Met ons enthousiasme en onze expertise blijven we bouwen aan HypedPair en kijken we ernaar uit om nog meer sneakerliefhebbers te verwelkomen.

4,9

Top service!

16 mars 2026

service on point

service on point !
en ze hebben eigen merk schoonmaak set. en cleaning service in the store !!
erg hulpzaam en attent in de winkel !

7 février 2026

Mijn go-to voor nieuwe sneakers

Hele goede service bij hypedpair! Hypedpair is mijn go-to als ik nieuwe sneakers heb. Ze helpen me altijd met nieuwe zooltjes, of hoe ik mijn schoenen het beste schoon kan houden! Ook zijn er sneakers altijd goed geprijsd. Al met al super tevreden dus!

17 mars 2026

Top winkel

Top winkel, top personeel. Goed geholpen om uiteindelijk een keuze te maken. Ik beveel het iedereen aan!

8 mars 2026

Mooie collectie Patta’s

Erg mooie shop van deze jonge gasten. Mooie collectie in de shop en erg fijn geholpen bij het kiezen van mijn nieuwe Pattas.

11 mars 2026

Met passie en ervaring, zo leuk!

Wat een leuke en lieve mensen! We zijn ontzettend goed geholpen. Je hoort de passie en ervaring die ze hebben. Onze dochter van 10 jaar is zooo blij! Het was gewoon gezellig ;)

6 mars 2026

Goede service

Schoenen voor onze zoon gehaald. Goed geholpen en advies gekregen over duurzaam gebruik.

21 février 2026

Snelle reactie en oplossing.

Ik geeft 5 star zelfs dat er onderbreek producten dat ik heb besteld maar meer dat ze snel hebben gereageerd en makkelijk oplossing hebben geboden om de juiste product te sturen gratis.

28 janvier 2026