Hypersports Avis

4,7

This is the second paintball marker I have purchased from Hypersports, and once again I am very happy with my experience. The products are always well packaged and delivered safely and in excell... Voir plus

Paintballmasken vi köpte var i toppskick, väl packad och vi hämtade ut den redan efter 2dagar efter vi beställde den. Så vi är väldigt nöjda med Hypersports service.

Handlade några saker där det blev strul med en produkt. Var i kontakt med kundtjänst via deras support-mail och via telefon - de ringde upp mig för att lösa ärendet snabbt och smidigt. Hypersports... Voir plus

Behövde en dykartub. Hittade en lämplig hos Hypersports. Att beställa och betala gick som på räls. Nästkommande vardag var tuben klar för hämtning på deras kontor i Farsta. Pallrade mig dit och fick b... Voir plus

1. Magasin d'articles de paintball
  2. aussi dans
  3. Parc
  4. Service e-commerce

Hypersports grundades 1999 för att förse kunder i Sverige med allt inom paintball! Idag är vi störst på Paintball och Event i Sverige, med fokus på utmärkt kundservice, låga priser och snabba leveranser! Utöver Paintball erbjuder vi även annat kul som NERF och Gel Blasters!

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'un mois

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Sjukt bra pris

Sjukt bra pris, samma produkt skulle varit dyrare att köpa begagnat!

5 septembre 2024

Tack för din recension!

Vi strävar alltid efter bra priser och i detta fall hade vi möjlighet att sänka priset ordentligt!

De har ALLT !

Hyfsad hemsida där man får trixa lite för att hitta det man vill ha eller välja att se allt o sedan bläddra massor. Men allt finns o till bra priser! OCH snabbt kom grejerna!

30 août 2024

Personalen var väldigt tillmötesgående…

Personalen var väldigt tillmötesgående till mina önskemål. Trevlig och serviceminded gällande vilket ledde till köp framför deras konkurrenter. Kan starkt rekomendera Hypersports.

Produkterna motsvarade den kvalitet som efterfrågades och leveransen gick snabbt.

12 août 2024

Hej,

Tack så mycket för en så extensiv recension!
Vi uppskattar alltid en bra recension men det bästa är helt enkelt en nöjd kund!

Vi hoppas att kunna vara till hjälp i framtiden! :)

Fantastisk service

Fantastisk service

20 août 2024

Hej,
Vad bra att du är nöjd med våran service! :)

Bra priser och snabb leverans

Bra priser och snabb leverans. Jag har handlat 3 gånger hittills hos Hypersports och tycker det är enkelt att navigera webbsidan och lätt hitta artiklarna man är intresserat av. Priserna är låga och leveranserna snabba. Rekommenderas

18 août 2024

Tack för din feedback!

Vi uppskattar alla recensioner men inget gör oss gladare än en nöjd kund! :)

Tydligare info…

Skulle behöva lite mer och tydligare info om vilka panitball pipor som passar till vilka typer av vapen. Samt kunna köpa lösa pipor av samma sort som följer med vapnet man köper.
Och mer pipor att välja på, gärna i olika färger och kanske lite billigare varianter.

29 août 2024

Tack för din recension!

Att våra kunder är nöjda är alltid något vi strävar efter.
Vi har pipor till alla möjliga markörer så vänligen kontakta våran support (Support@Hypersports.se) så ser vi till att ge så mycket information som möjligt och hitta en pipa som passar dig!

Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkt, bra pris.

Köpte ett hölster för Walther PPQ M2 22lr. Passar perfekt.

8 août 2024

Hypersport i mitt hjerte

En meget flott butikk å handle fra å veldig hjelpsom når man har spørsmål, å vet hva di snakker om :) å litt mere utvalg/ lager enn mange andre aktører

21 août 2024

Hello,
We are glad that you are pleased with your experience and aim to please in future as well!

Great service!!!

Great service!!!
I was seeking for spare parts to fix my first strike t15 and found exactly what I was looking for: OEM parts of my marker.
Everything was nice and easy: service, package and delivery lead time.
I even received a personal note in the package. I strongly recommend this shop. Thanks to the team 👌🏻

20 juillet 2024

Hello,
Thank you so much for your kind words.

We always want to do what we can for our customers and please as many as possible.

We appreciate your review and hope you feel that you can turn to us for any of your paintball needs!

Perfekt service

Perfekt service, fast shipping, vast array of articels.

20 août 2024

Hello,
Thank you for your feedback!
We aim to please and hope to continue doing so!