Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Het ia allemaal parfumvrij, waardoor ik het zonder benauwdheidsklachten kan gebruiken. En het is ook nog betaalbaar, super blij mee!. Hoop dat er meer wordt ontwikkeld voor lichaamsverzorging. Voor be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had al twee flesjes ooit gekocht tot ik met weer opnieuw bestellen zag dat er voor kalknagels een andere was. Wel even wennen aan de vloeibare vorm. Merk al direct veel meer verbetering. Dank
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hypogeen is al meer dan 35 jaar dé specialist in hypoallergene huidverzorging. Als trots Nederlands merk ontwikkelen en produceren we al onze producten volledig in eigen beheer in Dronten, Flevoland. Dankzij deze controle kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en snel inspelen op de behoeften van onze klanten. Onze veilige, effectieve formules zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en worden o.a. gebruikt door professionals zoals pedicures en massagesalons in Europa.
Coordonnées de contact
Fazantendreef 10, 8251JR, Dronten, Pays-Bas
- 0850603219
- info@hypogeen.nl
- hypogeen.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Communicatie en bestelling zijn top gegaan
Bedrijf heeft een uitstekende communicatie en helpt om oplossingen te vinden. De bestelling ben ik goed bij geholpen, nadat ik per ongeluk een verkeerd adres had doorgegeven. Dit was in no-time opgelost. Product is aangeleverd zoals beschreven, ook met dezelfde snelheid.
Of het product effectief is, ga ik ervaren. Ik ben immers net begonnen.
Kortom, in eerste instantie niets dan goeds! Ga zo door!
Heel goede producten
Heel goede producten. Mogelijkheid om bestelling af te halen zou wel fijn zijn.

Réponse de Hypogeen
Goede producten die echt helpen bij een…
Goede producten die echt helpen bij een droge huid. Snelle en goede service
hele goede service en goede uitleg over de producten
ik werd erg goed geholpen na de bestelling geplaatst te hebben en een telefoontje met hun met goede uitleg over de producten en bij de bestelling nieuwe producten om uit te proberen
De bezorging was snel
De bezorging was snel, netjes verpakt en vertrouwelijk behandeld, dus top.
Super product!
Hypogeen in één woord GEWELDIG
Hypogeen heeft echt de producten die je nodig hebt bij voet problemen en andere (huid) gerelateerd zaken. In mijn geval werken de hypogeen Cream echt. Het doet wat het beloofd en is zeer prettig in gebruik. Ik heb ondertussen anderen daarvan kunnen overtuigen en ook zij hebben verrassende resultaten. In 1 woord Geweldig!!

Snelle levering goed verpakt
Snelle levering goed verpakt
En het is een geweldig merk

Betaalbare dagcrème
Betaalbare dagcrème zonder slechte toevoegingen zoals siliconen, parabenen, microplastics, etc. En binnen 2 dagen in huis. Top.

Zeer goede service
Per abuis 2 x het verkeerde artikel ontvangen.
Na telefonisch contact het juiste artikel ontvangen, zonder extra kosten en het verkeerde artikel mocht ik houden, hier kan ik iemand anders blij mee maken.

Hypogeen olie
Geen uitslag of irritatie heel fijn olie om mee te werken super bedankt!

Réponse de Hypogeen
En savoir plus sur les différents types d'avis.