Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een minder goede ervaring bij een andere advocate ben ik bij I Am Dependable terechtgekomen. Vanaf het eerste moment ben ik zeer goed en naar volle tevredenheid geholpen. Er werd écht naar me... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Dependable heeft mij goed geholpen met een VSO

Dependable heeft mij goed geholpen met de VSO die ik van mijn werkgever heb ontvangen. Zij hebben gekeken of het aanbod goed was en hebben de onderhandelingen voor mij gedaan. Ik kon zelf suggesties doen en zij hebben daarbij ook nog extra eruit kunnen halen.

Ik kon snel, makkelijk en fijn met de advocaat communiceren. Ze zijn zeker aan te raden.

3 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een gesprek voel ik me gerustgesteld

Daniela is een betrokken en geduldige jurist die naar je luistert en de tijd neemt om je te helpen met je juridische vragen. Wat ze zegt, doet ze ook en dat is fijn. Naast het juridische gedeelte, moedigt ze je bij vervelende situaties ook aan. Top vrouw die goed en snel handelt! Ik ben zeker tevreden en na een gesprek voel ik me gerustgesteld. Dank je wel Daniela!

16 septembre 2025

Aanrader!

Er werd écht naar me geluisterd. Ik kon op elk moment terecht met mijn vragen, en er werd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Dat gaf veel vertrouwen.

Davina was overtuigd van mijn zaak, wat mij al snel geruststelde. In tegenstelling tot mijn eerdere ervaring, hoefde ik nu nergens zelf achteraan te bellen, ik werd steeds tijdig en volledig op de hoogte gehouden.

Kortom: een hele fijne, professionele en betrokken ervaring. Ik zou I Am Dependable dan ook zonder twijfel aanbevelen.

24 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

I’m having an excellent experience with…

I’m having an excellent experience with Dependable, From the very beginning, they have been professional, knowledgeable, and incredibly supportive throughout my process. They take the time to explain every step clearly, answer all my questions promptly, and always ask about my health and well-being, checking if I’m getting the treatment I need as I apply for my medical visa. That level of care and compassion means so much to me. I highly recommend! They’re the best!❤️

11 juillet 2025

Super tevreden klant

Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en begrepen. De medewerkers zijn professioneel, toegankelijk en zeer deskundig. Ze namen de tijd om mijn situatie goed te analyseren en kwamen met helder en praktisch advies waar ik echt iets aan had.

Wat ik vooral waardeerde, was de duidelijke communicatie en de persoonlijke betrokkenheid.

Ik beveel Dependable van harte aan aan iedereen die behoefte heeft aan betrouwbaar juridisch advies.

1 juillet 2025

Ze zijn geweldig

Ze zijn geweldig! Goede communicatie, makkelijk te bereiken en ze leggen alles geduldig uit zodat het begrijpt en weet waar je aan toe bent. Ik raad al mijn vrienden en familie Dependable aan. Zonder hen zou het niet goed afgelopen zijn.

8 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en heel behulpzaam is…

Goede service en heel behulpzaam is Davina,ze neemt echt haar tijd om alles in stappen en duidelijk uit te leggen
Ze verveelt nooit van je ,ze is altijd bereid te helpen en je vragen te beantwoorden
Dus dikke tien voor haar
Blijf het goede werk doen en zo blijf je doorgroeien 🙏🏼

18 juillet 2025

Ze zijn echt behulpzaam

Ze zijn echt behulpzaam, begripvol, luister oor. Deze 3 termen passen echt bij deze bedrijf.

De communicatie zijn echt goed want ze vragen door en als iets missen zijn snel om je contact

Keep up en blijf door gaan

1 klanten heb je al binnen

13 juillet 2023

Topservice en empatie

Ik heb van deze dames een topservice gehad. Zeer meegaand en stellen je op jouw gemak. Dependable is zeker een aanrader voor juridisch advies en/of om stappen te ondernemen.
Gaan jullie zo door. Mijn dank is groot.

1 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb dependable via een kennis van…

Ik heb dependable via een kennis van mij leren kennen en ben meteen lid geworden , ik krijg altijd goed advies van Davina en dat heeft mij goed gedaan , ze zegt gewoon wat je moet doen en tot nu toe heeft het in mijn voordeel gewerkt en bij mij was het een arbeidsconflict en met haar advies , wordt ik nu met rust gelaten , dus absoluut deskundig advies ik ben tevreden

18 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De perfecte oplossing voor elke startup!

Toen we pas begonnen wilden we juridisch complete documenten. Samen met Dependable hebben we onze contracten en voorwaarden opgesteld en vastgelegd. Het mooie is dat zij onderweg ook klaarstonden voor onvoorziene juridische aanpassingen en aanvullingen. Ze zijn de perfecte oplossing voor elke startup!

27 août 2022

Dependable

They are reliable and they work at low prices, it is an advantage for us, I hope they keep it like this and have more customers looking for them 🥳😁👍

1 juillet 2022

Ready To Serve Clients.

She is very professional and always ready to listen to you. After my contact with her, I was happy and comfortable to look elsewhere for same service she could render. Thank you Dependable!

4 juillet 2022

Geweldige service

Geweldige service. Ze gaan op professionele wijze te werk. Meer heb ik niet te zeggen dan dat ik dik en nogmaals dik te vreden ben. Van mij komen ze niet meer af 😊

26 septembre 2022

Zeer aangenaamde ervaring

Zeer aangenaamde ervaring , erg behulpzaam, meedenkend en vooral heel eerlijk. Communicatief erg sterk en vooral heel duidelijk in wat ze voor je kunnen betekenen.

26 septembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus