Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele fijne theoriecursus voor mijn scootertheorie. Er werd duidelijk uitgelegd en alles werd behandeld. De pauzes tussendoor hielpen heel erg waardoor de concentratie ook behouden bleef. Fijne opfrisi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

UPDATE 22 april 2026: Nog steeds geen restitutie. Geen reactie op e-mails. Geen telefoontje. Geen enkele actie, ondanks belofte dat dit “direct opgepakt” zou worden. Het patroon is duidelijk: we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

het werd allemaal erg duidelijk uitgelegd er was genoeg tijd voor vragen en docent was ook erg blij om ons te helpen dit examen te halen. ik heb er na deze cursus dus ook alle vertrouwen in dat ik mij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben goed behandeld met de praktijk les en theorie cursus heel vriendelijk ook telefonisch had ik altijd aantal vragen maar ben altijd perfect vriendelijke geholpen top rij school ik gun het best... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Wij helpen je zo snel als mogelijk te slagen voor het Bromfiets Theorie- en Praktijk Examen 🛵🚘🥳 Wij bieden geweldige Theoriecursussen met Oefenexamens aan en de best mogelijke Praktijklessen op de snelst beschikbare Bromfiets Praktijk Examendata in jouw regio. Waar wacht je nog op? tienduizenden Cursisten gingen je voor en hebben succesvol en op basis van de agenda van het CBR het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO Group gehaald. Ben jij de volgende?😃🥇

Coordonnées de contact

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bestelling 44275

Bestelling 44275

Nog steeds geen terugbetaling ontvangen na de reactie van idrive2go op 20 Maart . De annulering heeft al voor 16 Maart plaatsgevonden, maar alleen als je een slechte review plaatst is er enig contact mogelijk al is het na lang wachten. Ik wil gewoon mijn betaalde geld terug!!!! We zijn nu al meer dan 4 weken verder en geen reactie van jullie kant,helemaal niks!
Mensen kijk alsjeblieft verder bij een ander bedrijf voor het scooterrijbewijs voor je kind want dit is het toppunt van slechte service en nog slechtere klantcommunicatie!
Als de terugbetaling niet op zeer korte termijn in orde wordt gemaakt ben ik genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen om het geld, waar ik recht op heb!, terug te vorderen.

16 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte ervaring met dit bedrijf

Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Contact is bijna. Via de telefoon doen ze niet aan en via de mail krijg je af en toe contact en gaan ze niet in op de kern van de mail. Het hele pakket slaat nergens op. De theorie cursus en oefenexamens zijn ondermaats en achterhaald, om aan positieve reviews te komen vragen ze de jongeren aan het begin van de cursus om alvast een positieve review te schrijven, heb je toch je theorie kunnen halen dan moet je minimaal 6 maanden wachten( dit zijn wachtlijsten waar andere rijscholen echter geen last van schijnen te hebben) maar als je 200 euro meer betaald mag je binnen een paar weken want dan is er opeens wel plek.
Conclusie =gewoon niet aan beginnen. Het zijn oplichters 1ste klas die er blijkbaar plezier uithalen om de jeugd hun centjes af te troggelen

20 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Lang wachten praktijkexamen en terugstorten geld

Helaas kunnen we het niet via de mail netjes afhandelen en afspraken nakomen dus doen we het maar op deze manier. In november het scooterrijbewijs pakket aangeschaft, theorie procedure loopt vlekkeloos zoals bij iedereen. Maar dan komen we aan bij het praktijkgedeelte en dan is het drama, je moet wachten tot september om af te kunnen rijden tenzij je €200 betaalt om versneld af te kunnen rijden. Toen ik dit hoorde heb ik de mogelijkheid gekregen om te annuleren en heb dat ook gedaan. Eerst zou mijn geld teruggestort worden binnen 30 werkdagen, dit is uiteraard niet gebeurd. Daarna zouden ze het geld donderdag 23 april terugstorten, je raad het niet, ook niet gebeurd helaas.

25 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb hier mijn bromfiets rijbewijs…

Ik heb hier mijn bromfiets rijbewijs aangevraagd.
Deze kan ik pas in september halen, aan de andere kant van het land. Ik heb het rijbewijs in februari aangevraagd.
Ze bieden ook een theoriecursus en een site aan waar je dit kan oefenen.
Allemaal super handig, als deze had gewerkt. Ik heb meerdere malen gemaild om dit opgelost te krijgen, ik heb hier 0 reactie op gehad.
Als kers op de taart krijg ik ook maar 75 van de 325 euro vergoed als ik mijn geld terug vraag. (Dit krijg ik pas na 12 werkdagen te horen)
Ik heb er enorm spijt van en ben 250 euro lichter en ben er niks op opgeschoten.
Ik raad het enorm sterk af om hier je rijbewijs te halen.

UPDATE 22 april 2026: Oplichters

UPDATE 22 april 2026:

Het patroon is duidelijk: wel reageren onder reviews, maar niets oplossen zodra het gesprek buiten Trustpilot plaatsvindt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Betaling nog steeds niet ontvangen.

Betaling nog steeds niet ontvangen.
Pakket afgenomen voor theorie en praktijkexamen bromfiets. Na het behalen van theorie-examen, kregen we te horen dat, door drukte bij idrive2go, het aanmelden voor de praktijkexamen pas in juli kon. Inmiddels (maart) via een andere rijschool geslaagd voor de praktijkexamen. Sinds februari bezig om een deel van het bedrag terug te krijgen. Meerdere mailwisselingen en bevestigingen gekregen dat het bedrag terug wordt gestort, maar tot op heden niets ontvangen. Op mails wordt niet meer gereageerd. Telefonisch zijn ze sowieso niet bereikbaar. Lijkt wel of het hun verdienmodel is. Iets aanbieden wat ze niet waar kunnen maken en vervolgens blijven rekken en hopen dat mensen het opgeven om het bedrag terug te krijgen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ernstig teleurgesteld en super slecht

Ernstig teleurgesteld en super slecht.
De theorieles was niet zoals gehoopt. De docent had er absoluut geen zin in en er werden veel onderwerpen niet behandeld, bijvoorbeeld voorrang verlenen en krijgen.
Toen mijn zoon z’n theorie had gehaald, moest hij eigenlijk 6 maanden wachten op zijn praktijkexamen. Tenzij we naar de andere kant van Nederland zouden rijden of…200 euro extra zouden betalen. Dan kon het uitbesteed worden. Dat hebben we gedaan. Op zich prima geregeld, maar de instructeur van de betreffende rijschool noemde de 200 euro extra onzin. We zijn gewoon afgelegd! Schandalig! En dan snel de voorwaarden veranderen. Hou toch op!
De kortingscode die we hebben gekregen voor het autorijbewijs gaan we natuurlijk niet gebruiken. Wat een vreselijke organisatie.
Idontdrive2go lijkt ons een meer gepaste naam.

Noté 1 sur 5 étoiles

ik heb nog steeds mijn geld niet terug…

ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Ik zit al een paar maanden te wachten terwijl ze zeiden dat ik het binnen een maand kreeg. ik hoop dat dit bedrijf erg snel mij dit bedrag terug geeft want het gaat om best veel geld. ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat u hier schetst.

In ons systeem zien wij dat de terugbetaling inmiddels is uitgevoerd. De stelling dat u niets heeft ontvangen is dan ook onjuist.

Daarnaast is het bedrag van de terugbetaling gebaseerd op het pakket en de reeds gebruikte onderdelen en betreft dit in veel gevallen een coulance, conform de voorwaarden.

Het publiceren van onjuiste informatie en ernstige kwalificaties zoals in uw review, geeft een vertekend beeld richting derden.

Wij verzoeken u dan ook om deze review te herzien of te verwijderen. Mocht u vragen hebben of dit willen verifiëren, dan kunt u ons een e-mail sturen met uw naam en bestelnummer.

Terugbetaling ontbreekt

Beste Idrive2Go,

Kunnen jullie svp de toegezegde terugbetaling overmaken?

Beste,

In ons systeem zien wij dat de terugbetaling inmiddels is uitgevoerd.

Noté 1 sur 5 étoiles

er wordt gezegd dat je je geld terug…

er wordt gezegd dat je je geld terug krijg als je het bij een ander rijschool gaat doen en je krijg vervolgens helemaal niks

WAAR-DE-LOOS!!

WAAR-DE-LOOS!!! Met hoofdletters.

Ze houden me al maanden aan het lijntje. Na weken te hebben gewacht om eindelijk een keer een praktijkexamen te kunnen plannen sturen ze je een bericht dat er ineens geen rijopleiding meer op je aangegeven locatie is. Ze beloven je dan om je betaalde geld 350,- terug te stortten maar daar houden ze dan belachelijk veel van in. Uiteindelijk zeggen ze op 12 november 2025 toe binnen 30 werkdagen 159,- terug te storten en dat heb ik nu nog steeds niet ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op e-mails reageren ze traag of helemaal niet.
Dus beter met een andere rijschool in zee gaan.

22 avril 2026

theorie cursus

ik vond het een duidelijke en fijne uitleg over alle theorie, ook fijn dat we meerdere pauzes hebben gehad dankjewel!

perfecte scooterrijbewijs cursus!

Ik heb laatst een scooterrijbewijs cursus gedaan en ik vond het een hele fijne cursus. Wat ik vooral fijn vond, is dat we gratis leermiddelen kregen. Daardoor kon je thuis ook goed leren en alles nog eens rustig oefenen. Er waren ook duidelijke oefenvragen en duidelijke plaatjes, waardoor het nog makkelijker werd om de stof te begrijpen.

De uitleg was heel duidelijk en prettig. De leraar legde alles rustig uit en nam echt de tijd voor ons. Er was genoeg tijd om vragen te stellen en het voelde alsof iedereen even veel aandacht kreeg. De leraar stelde ook af en toe zelf vragen aan leerlingen om te kijken of we het snapten. Daardoor bleef je goed opletten en wist je zeker dat je de stof begreep.

Voordat ik deze cursus deed, had ik het gevoel dat ik er heel weinig van snapte. Na deze cursus snap ik echt alles veel beter. Ik heb hier echt heel veel aan gehad en ik ben heel blij dat er zo’n goede cursus beschikbaar is.

Ik zou iedereen aanraden om deze cursus te kiezen en niet een andere, omdat ik nu geen twijfels meer heb en alles duidelijk is. Het is ook fijn dat je meerdere cursussen kunt inplannen als dat nodig is.

Dankjewel voor deze goede cursus!

Heel erg tevreden

Hele goeie uitleg voor alles en makkelijk te begrijpen, ook ging de communicatie makkelijk en zonder problemen. Ik zou het zeker aanraden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus