Retour (eenzijdig) niet geaccepteerd
Twee producten besteld (één paar schoenen, één paar sandalen). Beiden waren te groot. Na retour vond de medewerker dat de producten niet in goede staat waren. Er werd vrij dwingend gecommuniceerd en meteen een voorstel gedaan voor het terug betalen van enkel één van de producten.
Na veel mail wisseling werd voet bij stuk gehouden en heb ik het maar laten gaan. Het heeft me €100,- gekost.
Mijn advies, koop je barefoot producten ergens anders.
In aanvulling op na de reactie hieronder van iedereenloopt:
Er wordt wederom niet eerlijk gedeeld wat er heeft plaatsgevonden. Ik heb zeker wel betwist dat de producten niet in goede staat waren. Zelfs dat de sandalen in dezelfde staat waren geleverd als dat (blijkbaar) niet verkoopbaar wordt geacht.
Erg naar om in de reactie van iedereenloopt.be steeds als de boosdoener aangemerkt te worden. Ik heb er absoluut geen missie van gemaakt iedereenloopt.be overal zwart te maken. Ik vind het zelf erg prettig als ik online reviews kan zien van een winkel waar ik iets koop. Google en Trustpilot zijn de plekken waar ik dat meestal check. Vandaar dat ik op deze platforms mijn ervaring deel.
Het staat iedereen vrij hier ook positieve reviews te plaatsen uiteraard!

Réponse de IEDEREEN LOOPT