Happy with the products
It arrived late and the package looked as if it had been run over but the contents were fine. My grand daughter was very happy with the organiser so it all ended well

Réponse de Imamila
Imamila.com er en danskejet webshop med tilbehør til velvære, personlig pleje og rare omgivelser. Vi mener altid, der er plads til mere livsnydelse og på vores webshop kan du være sikker på at finde noget, der varmer og spreder velvære. Hvis du har brug for at komme i kontakt med os, henviser vi til chatten 💬 der findes i nederste højre hjørne på vores hjemmeside, www.imamila.com.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Imamila
Servicen fra dette firma er helt i top.
Selvom vi havde en super uheldig oplevelse af levering af varen, havde dette ikke noget med selve firmaet at gøre.
Varen var forsinket i forsendelsen og gået i stykker da vi fik den ( vi tror det er i forsendelsen balladen er sket) men vi har været i kontakt med firmaet hele vejen og de har fulgt op på os og prøvet at gøre alt for at løse det.
Vi endte med ikke at skulle betale, fordi vi ikke kunne nå at få en ny leveret inden vi skulle bruge det, men grundet den måde vi er behandlet på, skal imamila have vores helt klare anbefaling.
Vi kan ikke give den sidste stjerne, da vi jo ikke lige ved hvor god varen er men den må de få når vi bestiller fra dem næste gang.

Réponse de Imamila
Jeg bestilte en bakke til mit badekar men den passede ikke.
Jeg har skrevet til firmaet af flere omgange (i deres chat).
De spørger hvorfor jeg vil returnerer og derefter hører jeg intet.
Jeg har bedt om en retur label eller en adresse at returnerer til, men der bliver ikke svaret.!!
Lad være med at købe noget i dette firma da du aldrig får dine penge igen.!!

Réponse de Imamila
Den kom og sådan men den var ødelagt to steder og et kæmpe hjørne var fleket af men ellers var den fin.

Réponse de Imamila
Transport af varerne og varernes kvalitet levede op til mine forventninger

Réponse de Imamila
Jeg bestilte en vase, som ankom efter 2 uger, og var ødelagt, fordi den ikke var pakket med nogen form beskyttelse. Den var bare blevet pakket i en papkasse og sendt afsted. Jeg har kontaktet Imamila for over en uge siden, og har ikke hørt noget fra dem.
Rettelse:
Har rettet anmeldelsen fra 1 til 3 stjerner, da jeg hurtigt fik svar og refunderet pengene, efter de havde set den.

Réponse de Imamila
Endnu en god oplevelse af køb hos Imamila. Trods min sene bestilling nåede varerne frem i god behold og inden jul 👍❤️