iMania.dk Avis

5,0

I recently purchased the Relatively Universal ROM Programmer from iMania.dk, and I couldn’t be happier with my experience. First off, the delivery was impressively fast, arriving much sooner than... Voir plus

I was having trouble getting an older revision of the EPROM programmer working, and Anders was very patient and kind with me while we got to the bottom of it. I have now ordered the latest revision of... Voir plus

First of all, it's always a pleasure to find people promoting open-source projects the way iMania.dk does. The shop provides unbeatable prices for already assembled items of their open-sourc... Voir plus

Jeg har gentagende gange handlet på iMania.dk og har hver gang fået nogle udmærkede produkter til billige priser. Levering foregår fra dag-til-dag, og jeg har altid fået mine produkter dagen efter -... Voir plus

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Service de réparation de matériel électrique
  4. Ingénieur électronique
  5. Magasin de pièces et de composants électroniques détachés

Informations provenant de diverses sources externes

iMania.dk sælger billigt iPhone og iPad tilbehør samt udfører professionelle reparationer på iPhone og iPad.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Perfekt

Hurtig levering og billige priser. Varerne stemte overens med forventet

23 septembre 2013

Lynhurtig service!

Bestilte mit cover hos iMania fredag eftermiddag, fik en time senere mail om, at min bestilling var afsendt og dagen efter lå den i postkassen. Fantastisk service og et super godt produkt!

20 août 2013

I restordre og alligevel hurtigt leveret.

Jeg bestilte et kabel hvor der var 5-10 dages leveringstid på. Butikken ringede til mig og sagde at han måske ikke ville kunne overholde den lovede tidsfrist så jeg kunne vælge et andet kabel hvis jeg ville.
Jeg fastholdt ordren og han lovede at kontakte mig ugen efter hvis kablet ville blive yderligere forsinket.
I stedet fandt jeg nogle dage efter en pakke i min postkasse med de bestilte varer.
Det er altid god kundeservice at have en proaktiv dialog med kunden.

19 août 2013

Fik hvad jeg bestilte, dog passede beskrivelse ikke 100%

Jeg købte en skruetrækker til en Macbook Air. Da jeg fik den viste det sig at den kun passede til de indvendige skruer og IKKE de udvendige. Men mailede et spørgsmål ang. beskrivelsen og fik hurtig svar. Han tilbød jeg kunne returnere den uden omkostninger, så fin service.

16 août 2013

Et godt sted at handle

Cover til IPad, er i god kvalitet og lever op til forventningerne - iforhold til foto fra hjemmesiden.

Og fin information vedr. levering!

iMania er et sted jeg godt vil handle igen!

16 août 2013

Kanon service

Fra jeg ringede til jeg havde ny skærm på min søn's iPad gik der kun 1 1/2 time og der i er der 3 kvarters kørsel. Så man kan kun sige at det er hurtig service ;-0) hvis jeg skulle få brug for en ny skærm igen er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil bruge iMania igen. Kæmpe ros ;-0)

12 août 2013

super service

købte en rep. i skærm til ipad2 , det var helt klart det billigste at finde på nettet.
valgte at aflevere ipad personligt, og den var lavet efter 30 minutter, til UG.
super service, godt arbejde

5 août 2013

Super!

Super god service, og kvaliteten af arbejdet er i top! God behandling og billigt tilmed, det er ikke sidste gang at jeg vælger iMania.dk!

1 août 2013