Alle sieraden van Imme zijn prachtig! Ik ben ontzettend blij met mijn ring. Het verzenden ging even fout door de postbezorging, maar Imme hielp meteen zorgde ervoor dat de ring alsnog snel bij mij ter... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had wat twijfels of mijn pakketje wel met de post was gegaan omdat de track en trace niet werkte. Ivm. koningsdag had Imme het pakketje nog niet weggebracht, bleek achteraf, omdat ze bang was dat h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor de tweede keer hele leuke gouden oorbellen besteld bij Imme. Samen met Danielle (Stylbewust met Danielle✨) heeft ze gekeken of goud of juist zilver match bij je seizoenstype en ook welke e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oorbellen besteld die wat later aankwamen dan verwacht doordat PostNL vertraging had en de track & trace code werkte niet. Imme gemaild en ik kreeg zowat per omgaande een reactie terug. Echt erg fijn.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De collectie van I’M ME JEWELLERY bestaat uit ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en hangers met zorgvuldig geselecteerde edelstenen zoals maansteen, blauwe topaas, amethist, lapis lazuli, rozenkwarts, smaragd, saffier en labradoriet. Alle sieraden zijn gemaakt van nikkelvrij 925 sterling zilver en de gouden sieraden zijn verguld met 24-karaats goud, het meest zuivere goud dat er is. Dankzij de kwaliteit en schoonheid koop je de sieraden van I’M ME JEWELLERY niet voor even, maar voor het leven. De ene dag draag je ze naar een feestje, de volgende keer naar je werk of gewoon thuis. Alle sieraden van I’M ME JEWELLERY zijn zelf ontworpen en worden met de hand gemaakt in India.
Coordonnées de contact
Loosdrecht, Pays-Bas
- 0630892323
- info@immejewellery.nl
- immejewellery.nl
Demande des avis aux clients
Mooi sieraad met fijne service
Mooi sieraad, fijne communicatie met persoonl8jke toon, prachtig ingepakt

Réponse de I’M ME JEWELLERY
Ik had mooie oorbellen besteld voor…
Ik had mooie oorbellen besteld voor mijn zus precies zoals op de foto!
Snelle levering en keurig verpakt.

Goede service!
Voor de tweede keer besteld, prachtige oorbellen die matchen met de eerder gekochte armband. Mooi ingepakt, en snelle levering. Ik had wat vragen en Imme heeft mij goed geholpen, goede service! Heel blij met m’n bestellingen!

Réponse de I’M ME JEWELLERY
Heel blij met de oorbellen
Heel blij met de oorbellen, niet te groot, en snel geleverd.
Een echt cadeau voor jezelf
Voor mijn verjaardag oorbellen gekregen, gekocht bij Imme Jewelery. Wauw! Enorm mooie stenen en van uitstekende kwaliteit. Geleverd in een mooi doosje en zelfs een poetsdoekje. Ik ben er enorm gelukkig mee. Draag ze op speciale gelegenheden en voel me dan extra mooi. Dank je Imme!

Snelle reactie en levering
Mooie kwaliteit oorbellen
Na de bestelling op de website worden de oorbellen snel bezorgd in een leuke verpakking, via pakketpost die door de brievenbus past. Bij de oorbellen zit een korte uitleg hoe de oorbellen onderhouden dienen te worden. Mooie kwaliteit die overeenkomt met de foto’s op de website. Een feestje om ze te dragen.
Afgeleverd zoals aangegeven.
Afgeleverd zoals aangegeven.
Mooi met zorg ingepakt. Prachtige oorbellen met groene amethist, die ik met liefde draag. Zeker tot in de toekomst voor een ander sierraad. Ik zal je zeker aanbevelen

Perfecte service
Perfecte service! Op verzoek mooie oorhangers als cadeautje met persoonlijke boodschap verstuurd! Nogmaals dank, Imme!

Geboortesteen
De geboortesteen hanger besteld, erg mooi. Past mooi aan mijn ketting waar een andere hanger aan hangt. Snel verzonden, mooi verpakt

Réponse de I’M ME JEWELLERY
Netjes ingepakt en een lief persoonlijk…
Netjes ingepakt en een lief persoonlijk kaartje erbij .
Ook keurig op tijd geleverd

Réponse de I’M ME JEWELLERY
Wat een snelle service zeg
Wat een snelle service zeg! Pakketje snel ontvangen met een persoonlijk attentie. Nog even snel een mailtje wat het huisnummer was (stond er niet op) en bevestiging dat pakketje verzonden was. Heel blij met de oorbellen

Réponse de I’M ME JEWELLERY
Dank voor de supersnelle levering!
Wederom weer prachtige oorbellen binnen…
Wederom weer prachtige oorbellen binnen gekregen.Super snelle levering. Het uitpakken is ook elke keer een feestje.
Heel erg mooie steen in mooie zetting
Leuke acties met Pasen waardoor ik de ring die ik graag wilde, met wat korting kon kopen. Ingepakt als een mooi kadootje, blij met de prachtige ring met mooie edelsteen en mooie zetting. Dit wordt echt een ring voor speciale gelegenheden.

L’expérience Trustpilot