Importelectronica

À propos de l'entreprise

1. Magasin de téléphonie mobile

Informations provenant de diverses sources externes

Importelectronica.nl is dé online Electronica webshop voor Zowel Nederland als Belgie de klant is op juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van Electronica.

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Niets bestellen

Op 18 maart heb ik een uv-filter voor mijn spiegelreflexcamera besteld en via iDEAL betaald. Na enkele dagen gemaild wanneer ik deze kon verwachten en kreeg de mededeling dat het product niet op voorraad was. (hoewel op de site nog steeds staat dat dit wel het geval is) Verwachtte leverdatum 28 maart. Daarmee akkoord gegaan maar toen die datum was verstreken en niets geleverd mijn bestelling geannuleerd. Prompt een mail dat de bestelling was verzonden. Na enkele dagen nog steeds niet ontvangen. Weer order geannuleerd en geld teruggevraagd.
9 april weer mail gehad dat bestelling was verzonden, niet ontvangen, lag aan PostNL volgens meneer, maar voorlopig nog niet te leveren.
Na ruim 15 mailtjes eindelijk mijn geld terug. Gauw naar de winkel waar ze m wel op voorraad hadden.

22 avril 2015

Beste

graag ons te mailen naar de desbetreffende webshop , dan zullen wij hetgeen met u oplossen !

Bestelling niet geleverd

6 februari 2015 een telefoonhoes besteld en direct betaald. Tot nu toe een aantal keer gemaild maar nog steeds geen resultaat. Als je als "ondernemer" pretendeert goed bezig te zijn dan heb je het in dit geval mis. Ik vind het onprofessioneel om niet eens op een mailbericht te reageren terwijl meneer met mijn geld in z'n zak rond kan lopen terwijl hij niets levert. En zolang hij denkt "ze houden wel een keer op met mailen", gebeurt er gewoon niets. Ik ga hem nu elke dag mailen, totdat hij mijn artikel levert of het geld terugbetaald. Ik zeg niet dat hij een oplichter is, maar in ieder geval onbekwaam om een echt bedrijf te runnen. Ik wil of mijn artikel ontvangen of mijn geld terug.

19 mars 2015
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service, neigt naar oplichterij

Op 12 feb product besteld, volgens site op voorraad. Na 6 dagen nog niets ontvangen en winkel gemaild. Product was niet op voorraad en zou heel toevallig precies een week na mijn mail weer op voorraad zijn 25 februari. Een aantal dagen na die datum nog steeds niets binnen, weer een mail gestuurd. Product was 'toevallig' net die dag verzonden. 3 dagen later nog steeds niet binnen, weer gemaild: ik moest nog eens twee dagen wachten. Nog steeds niets binnen en nogmaals gemaild. Product 'opnieuw' verzonden en uiteindelijk op 10 maart (26 dagen na bestelling!) geleverd. Kreeg sterk de indruk dat als ik er niet zo achteraan had gezeten ik mijn product nooit gekregen had. Hier niet bestellen, tenzij je echt geen andere mogelijkheid hebt!

14 mars 2015

Grote ellende

In december 2014 afstandsbediening voor mijn Nikon camera bij camerashopxl besteld.
Hoor 3 weken niets, en krijg dan een geretourneerd exemplaar toegestuurd (herkenbaar aan opengesneden binnendoos) met daarin een verkeerd exemplaar (voor Pentax camera)..
Onmiddellijk gemailed, hoor 10 dagen niets, en kreeg toen de vraag of het verzendzegel op de verzendverpakking nog intact was. Netjes gemailed dat dat nog het geval was, vervolgens hoor je niets meer.
Na weer 10 dagen gevraagd wat er ging gebeuren, krijg ik een formulier toegestuurd waarop ik mag invullen waarom het artikel niet voldoet. Teruggestuurd, nadien niets meer vernomen.
Nu bijna 2 maanden later ligt hier nog steeds een afstandsbediening voor een Pentax camera, waar ik dus niets mee kan.
Gewoon, wegblijven bij deze leverancier dus.

18 février 2015

Slechte service/oplichters

Net als alle anderen hieronder een bestelling gedaan op 4 februari. Meerdere mailtjes er achteraan gedaan met de vraag waar mijn bestelling blijft. Eerste keer te horen gekregen dat het onderweg was, daarna kreeg ik te horen dat de leverancier niet de spullen had geleverd. Nadat ik een mailtje heb gestuurd dat ik geld terug wilde en of dat ze mij telefonisch wilden terug bellen geen reactie meer gehad. Stelletje oplichters zijn het. Nooit een bestelling hier gaan doen dus, je bent je geld kwijt en je spullen krijg je niet.

13 février 2015

Volledig onbetrouwbaar

Ik heb een aankoop gedaan via camerashopxl.nl, een 'dochtersite' van importelectronica. Dit sloeg werkelijk alles. Ik deed de bestelling op 31 december 2014. Op dinsdag 13 januari 2015 (al ruim na de 7 dagen levertijd) stuurde ik een eerste mail met de vraag waar mijn product bleef. Het antwoord kwam snel: 'toevallig' die dag was het verzonden. Een week later had ik nog niets ontvangen. Woensdag 20 januari mail ik hem opnieuw en vroeg hij of mijn adres wel klopte. Vanaf dan voelde ik dat er iets helemaal niet klopte en heb ik hem de hele dag met mails overstelpt. Eerst probeerde hij de schuld op PostNL te schuiven, maar uit ervaring weet ik dat ze heel betrouwbaar zijn. Hij beweerde dat hij zou bellen naar PostNL. Ik heb hem dan enkele keren gemaild om te vragen wat het antwoord was van PostNL en plots zei hij dat mijn product waarschijnlijk de dag erna geleverd zou worden. Wat blijkt dus? Hij hoopt dat de mensen die online bestellen hun zaken niet goed opvolgen en zeker niet durven te klagen en stuurt dus gewoon de producten niet op. Gisteren heeft hij uiteindelijk het product verstuurd en vandaag (21 januari 2014) heb ik het ontvangen.
Ronduit schandalig, een oplichter eerste klas. Koop dus NOOIT bij Camerashopxl als U op een vlotte en betrouwbare manier aankopen wil doen!

22 janvier 2015

Beste

u heeft het product ontvangen en u noemt ons oplichters ? indien iemand zijn bestelling niet gekregen heeft kan diegene het mailen naar de des betreffende website.

graag het verzoek u review te verwijderen !

Noté 3 sur 5 étoiles

Geschil met IMPORTELECTRONICA.NL opgelost

Na bijna 2 maanden en veel mailtjes uiteindelijk mijn goederen gekregen.
Door boosheid ga je snel slechte reviews geven die op dat moment terecht waren, maar als het opgelost is moet ik dat natuurlijk ook recht trekken.
Het heeft lang geduurd en boos reageren zal averechts werken.
Ik ben blij dat ik gekregen heb waarvoor ik betaald heb, ik hoop dat voor iedereen zo zal zijn.
( mijn mening is dat een webwinkel als die goed loopt moeilijk als 1 manszaak te runnen is, dan zie je door het bos de bomen niet meer, misschien is dat hier het geval)
IMPORTELECTRONICA toch bedankt 😃

10 janvier 2015

Geen enkele ster waardig maar moet 1 aanvinken helaas

Het is precies zoals voorgaande beoordelingen. Er wordt niet gereageerd op mail of telefoon. Producten na dreigen om aangifte te doen van oplichting uiteindelijk wel ontvangen maar veel te laat waardoor ik ook elders mijn aankoop heb gedaan. Volgens de voorwaarden op de site van Importelectronica.nl heb ik het recht mijn bestelling retour te zenden, dit heb ik ook (aangetekend) gedaan maar meneer weigert het pakket in ontvangst te nemen. Beraad me nu over volgende stappen. Waardeloos internetbedrijf en pas op want hij opereert onder meerdere namen/websites.

12 februari 2015
Inmiddels aangifte van oplichting gedaan. Advies aan iedereen om dat te doen ná de, volgens de voorwaarden gestelde, leveringsperiode en/of terugbetalingsperiode zodat politie en justitie een onderzoek kunnen starten

19 februari 2015
Na goed werk van Sisow het tussenbedrijf dat de Ideal betalingen regelt, Qshops Keurmerk en opgeletopinternet.nl vandaag mijn geld terug op mijn rekening. Gedupeerden moeten het er niet bij laten zitten maar actie ondernemen er zijn voldoende wegen om je gelijk te halen. Kijk bv op kassa.vara.nl of meld je klacht bij bovenstaande bedrijven/stichtingen. Importelectronica.nl heet nu webwinkel-electronica.nl

9 janvier 2015

Slecht bedrijf Producten al 2,5 maand niet lieverd

Begin november mijn bestelling gedaan, op de website op vooraard binnen 24 uur geleverd. Dit zou precies voor een klus geleverd worden dat is mooi dacht ik. Nou helaas na 2/3 dagen gebeld dat ik de onderdelen niet mee kon nemen hierbij de boodschap of hij mij terug kon bellen. Niks.. De e-mail reeks volgt.
In de eerste e-mail zat een volledig overzicht van de bestelling inclusief ordernummer, adres gegevens enz. de e-mails die terug kwamen waren: Wat is uw huisnummer.. wat is uw bestelnummer. Alles stond eerder vermeld in de eerste e-mail. Weinig tot geen reactie en geen hoogte van de bestelling. Dit is de laatste e-mail die volgt dan ga ik naar Kassa of schakel ik iemand in. Wanneer ik de onderstaande e-mails lees valt mijn mond open. Ongelofelijk dat iemand op deze manier zaken kan doen & s'nachts nog goed kan slapen.

5 janvier 2015
Noté 1 sur 5 étoiles

als ik over dit bedrijf lees, kan je fluiten naar de geplaatste bestelling

Gisteren wat besteld op de andere site wat ook van import is, camerashopxl.nl.
ook na het contacten wanneer de bestelling verzonden gaat worden, een mail terug dat al begint met Beste.. geen naam ofzo dat het bestelde product niet op vooraad is.
word 6 jan nov geleverd. jaja persoonlijk contact vergeten afgelopen maand weg te halen.
zorg maar dat het bedrag terug gestord word want ik geloof er nu al niet meer in.

30 décembre 2014

Slechte service

Reageert volledig niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar. Goederen nooit geleverd. Sterk af te raden!

11 décembre 2014

Beste klant,

wij willen graag hetgeen met u oplossen u dient u klacht te mailen naar info@importelectronica.nl , wij zullen niemand oplichten ,
dat sommige producten een langere levertijd hebben betekent niet dat de klant hetgeen niet meer zal ontvangen

Als u zoekt op andere (vele) bedrijven die bekent zijn voor hun levering via internet vind u ook klachten. Dit betekent niet dat het ineens malafide bedrijven zijn. Dit geld voor ons net zo, wij zullen niemand hier dan ook oplichten , want onze gegevens zijn gewoon openbaar!

Noté 1 sur 5 étoiles

oplichters, onder vele bedrijven op internet, alleen maar klachten.

Bestelde een product dat volgens de site op voorraad is, en dan ook de volgende dag verstuurd zou worden. Was na een week nog niet gebeurd, en op mail wordt niet gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar, en krijg uiteindelijk een mail dat het op maandag of dinsdag verstuurd wordt. Nu een dinsdag de week daarna nog niets gehad en geen reactie op mijn mail waarin ik mijn geld teug eis.

21 octobre 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

slechte communicatie, geen levering en geen geld terug.

ik heb voor 80 euro aan spullen gekocht oa controllers en krijg niks, soms een standaard mail dat het onderweg is maar telefoon is niet bereikbaar( voicemailbox vol) 06 nummer geeft een rare toon dus ook niet bereikbaar, chat is altijd offline, alles was op voorraad maar niks geleverd, heb mijn bestelling geannuleerd en om bevestiging gevraagd maar hoor weer niks.
mijn geld tot nu toe niet terug en ook geen spullen.ze hebben nog meer web winkels dus pas op! hij zit ook op marktplaats en daar heeft hij 1 keer gereageerd en vroeg: ordernummer? meer niet en niks verder. hij noemt zich [Naam] of [Naam]. nooit meer voor mij.

10 août 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos, geen contact en niets geleverd

Ruim 2 weken geleden een accu voor de samsung galaxy advance besteld. Bestellen ging absoluut eenvoudig, betaald via Ideal, netjes een mail met orderbevestiging. Hierna nog een mail met verzendbevestiging, echter niets ontvangen.
2x gemaild met geen enkele reactie...

13 octobre 2013
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus