Indiangold Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik dacht hey ben ik nu gek maar ik vind…

Ik dacht hey ben ik nu gek maar ik vind de weft heel slecht qua kwaliteit tov andere jaren. Droog en pluis en klitterig haar heb dit ooit 1x eerder gehad en kreeg ook geen service dus ik ben er wel klaar mee overstappen is enige optie

24 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechtere Kwaliteit

Jaren zeer tevreden geweest over de hairweft van Indian Gold. Buiten het feit dat de prijs opgelopen is van €62,50 naar €78 excl btw is de kwaliteit achteruit gegaan. 2,5 maand geleden de hairweft body wave gekocht, na 2 maanden zijn de punten erg droog en zitten de punten vol met split waardoor de punten afbreken. Dit als klacht bij Indian Gold gemeld waarna ik ook 2 nieuwe hairweft straight gekocht heb. Als antwoord kreeg ik terug dat de body wave haren minder vitaal zijn dan de straight ivm het verwerkingsproces. Spijtig dat ik niet iets van een vergoeding of korting heb gekregen want ze geven maar een garantie van 1 maand. Naar mijn mening is de kwaliteit van Indian Gold niet meer zoals het voorheen was en spijtig dat er geen oplossing word geboden!!!

11 janvier 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Vorige shift waren strengen dun en…

Vorige shift waren strengen dun en pluizig. Alle andere keren zeer tevreden. Ondanks veel zon en zee, geen pluizen, nog klitten. Wel van 1 gram naar 0,8 gram gegaan. Laatste vind ik jammer. Betaal liever wat meer voor oude strengen van 1 gram.

2 février 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Kwaliteit is slecht geworden

Ik gebruik al tien jaar haar van indian gold maar het lijkt alsof ze sinds ruim n jaar iets hebben veranderd. Enorme klitten vanaf begin. Ik ga overstappen op ander merk

10 juin 2023

Zeer slechte haarkwaliteit

Zeer slechte haarkwaliteit. Ze vallen snel uit en vallen na het wassen komen in zeer sterke knoop zitten, die dan niet meer te kammen zijn. Toen ik het bedrijf belde om te klagen, bood de medewerker ook aan om hun shampoo te kopen in plaats van het probleem op te lossen. Ik raad af om daar haar te kopen.

1 décembre 2022

Helaas ook slechte ervaring

Helaas ook slechte ervaring. De kwaliteit van de extensions is helaas niet meer wat het voorheen was. Waar vroeger het haar zacht en niet klitterig was is het nu stroef dof haar. De prijs is daarnaast ook nog eens belachelijk hoog gestegen. Voor 25 extensions betaalde je vorig jaar 55 euro en nu een jaar later 85 euro. Daarnaast waren de extensions altijd 1 gram (dat stond op hun website) en nu nog maar 0,80 gr
Waar zij vroeger bij de beste A merken zaten zijn ze nu een B merk maar wel met A merk prijzen… jammer want zij hadden vroeger echt mooi haar

5 janvier 2023

Slechte kwaliteit

2 maanden geleden een bestelling gedaan van +/- €500,-
Tape in extensions, remover en re-tapes.
Extensions en de remover zijn prima. Alleen de re-tape zijn echt van uitermate slechte kwaliteit!! De extensions zijn op professionele wijzen gezet. En na een wasbeurt lag ALLES eruit! Na mail contact nog steeds geen passende oplossing… Jammer.

15 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Een ster is eigenlijk nog teveel

Een ster is eigenlijk nog teveel. Onlangs met de hairwefts van Indian Gold gaan werken. Spijt als haren op mijn hoofd. Mijn klanten klagen over extreem droog haar, pluizig, onhandelbaar en extreem veel klitten. Met Indian Gold contact gehad. Zijn niet bereid om tot een oplossing te komen, waardoor ik zelf mijn eigen klanten moet compenseren en dit flink in de papieren gaat lopen. Kortom: Begin er niet aan!

19 août 2022
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus