Indigoandroses Avis

4,9

Indigo and Roses is so special: shop owner Krista puts a lot of passion into sourcing all these amazing garments, that make you stand out of the fast fashion crowd. I'm a proud owner of quite a little... Voir plus

Het vintage jasje met borduursel is zo ongelooflijk mooi! Echt helemaal mijn stijl! Het was -zoals gewoonlijk- zorgvuldig verpakt en verstuurd door Krista. Elke keer weer blij met de kwaliteit en ori... Voir plus

Prachtig vintage pareltje voor een mooie prijs! Een prachtige chique vintage (glitter!)top gekocht die heerlijk frisgewassen rook. Snel verstuurd en op tijd voor het (kerst)feestje ontvangen. Liefd... Voir plus

Fantastische vintage van een fantastische vrouw met het hart op de juiste plaats. Mooi en betaalbaar ❤️

1. Friperie
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de produits d'occasion
  4. Magasin de vêtements vintage
  5. Magasin de vêtements pour femmes

Vintage clothing, accessories and interior pieces. High quality and unique. All items are curated piece by piece and none come from wholesalers. This creates an eclectic and versatile collection that’s mostly from the 60’s and 70’s and 80’s. All with the true bohemian spirit.

4,9

Demande des avis aux clients

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Vintage kantha jas.

Vintage kantha jas.

Ik kreeg mijn pakketje mooi ingepakt
En het jasje ziet er voor vintage goed uit
Wel wat sporen van dat het niet nieuw is maar het is goed 👍🏻
Het zit lekker warm en mooie kleur.
Netjes bericht gekregen.
Groetjes van Ike.

20 février 2025

Super lovely shop

Super lovely shop! Purchased some clothing and home decor items here and was not disappointed. Exactly as described and packaged very well. You can tell that the shop owner puts love, care, and passion into their business!

29 janvier 2025

Altijd prachtige en bijzondere items (:

Naast dat eigenaresse Krista vriendelijk is (:. Zijn alle vintage items die Krista heeft met liefde uitgekozen. Het zijn vaak de net wat bijzondere parels, waardoor ik vaak terugkeer in haar ‘winkel’.

17 décembre 2024

Prachtig vintage pareltje voor een…

Prachtig vintage pareltje voor een mooie prijs!

Een prachtige chique vintage (glitter!)top gekocht die heerlijk frisgewassen rook. Snel verstuurd en op tijd voor het (kerst)feestje ontvangen. Liefdevol verpakt met gezellig handgeschreven kaartje erbij. Aanrader <3

10 décembre 2024

wauw.

wát een geweldige items zijn hier te vinden. ik ben dolblij met mijn prachtige trui, perfect oversized, one of a kind. snel verzonden, met liefde ingepakt, een aanrader 💖

19 octobre 2024

Unieke vintage items voor mooie prijzen

Een ongelooflijk mooie cape gekocht van zacht wol, voor een onvoorstelbaar scherpe prijs. Indigo and roses heeft echt unieke items die je nergens anders ziet, voor hele mooie prijzen. En dat altijd met persoonlijk briefje erbij!

7 octobre 2024

Hey Romy, dank je voor je lieve review! Liefs, Krista

Beautiful ( vintage ) clothing

Beautiful ( vintage ) clothing. Krista has the most perfect gems .
Thank you (again )for this good shopping experience and lovely blouse 🌻

30 septembre 2024

Réponse de Indigoandroses

Thank you so much for your kind words, xoxo Krista

Alweer zo’n mooie en unieke items

Alweer zo’n mooie en unieke items! Prima service en verzending! ❤️❤️

7 septembre 2024

Dank je Janis voor je lieve review, xoxo Krista

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering

10 juin 2024

Dank je, liefs Krista

Prachtige kleding en top klantenservice!

Ook dit keer weer een fantastische ervaring! De kleding was echt prachtig, het is fijn om me te kunnen kleden in unieke schatten. Top klantenservice ook!

11 juin 2024

Réponse de Indigoandroses

Dank je wel voor je super lieve review, xoxo Krista

Zorg

Zulke leuke en unieke producten. Met zorg verpakt en alles is mooi!

10 juin 2024

Dank je wel, liefs Krista

Top!

Prachtig vest, voor een fijne prijs + snelle verzending. Ook de communicatie was heel vriendelijk. Alles helemaal perfect 👌🏻

10 mai 2024

Dank je Petra voor je lieve review, xoxo Krista

Altijd super om hier te bestellen

Altijd super om hier te bestellen, mooie speciale kleding! Snel verzonden, communicatie goed en echt waar voor je geld ik ben zo’n fan!🙌🤩

8 mai 2024

Dank je Esther voor je fijne review, liefs Krista