Volg zeker de borstvoeding workshop!
Ella en Mieke zijn exact wat je nodig hebt als mama of papa! Ze hebben ons met zoveel wijsheid en liefde begeleid bij onze beide dochtertjes. We volgden zowat elke workshop die ze aanbieden en voelden ons zo goed voorbereid! Als er 1 cursus is die ik werkelijk elke mama zou aanbevelen is het hun workshop over borstvoeding. Zoveel uit geleerd en daardoor heel goed voorbereid toen ons dochtertje geboren werd. Dat was zonder die workshop ongetwijfeld helemaal anders gelopen, en een pak minder zelfzeker. Nu heb ik haar met alle gemak meer dan een jaar borstvoeding kunnen geven! Na haar geboorte volgde ik ook het kolfconsult en draagconsult en kocht ik mijn kolf en draagzak via Infans, ook zeker aanraders! Ook toen 2 jaar later ons 2e meisje geboren werd hebben we weer veel aan Ella en Mieke gehad. Niet enkel voor de zorgen voor de baby, maar ook voor de wonde van mijn keizersnede en voor raad en daad. Ook via WhatsApp met de gekste vragen en foto's :). Heerlijk geruststellend om zo'n bekwame hulplijn te hebben. Ik zou hen duizend sterren geven!