InfluenceAI Avis

1. Entreprise de logiciels
  2. aussi dans
  3. Agence de marketing
  4. Service de marketing Internet

InfluenceAI is an Instagram automation platform for creators, coaches, and small businesses that want to turn comments and followers into qualified leads without living in the DM inbox. We automate the repetitive parts of Instagram growth: comment-to-DM replies (our most requested feature), welcome DMs for every new follower, story DMs, auto-post publishing, and auto-story publishing. You also get a lead finder, plus analytics and predictive insights to see what works and what to activate next. Unlike traditional chatbot builders that force you to design complex flows, InfluenceAI makes tactical decisions for you, so you can focus on content while it handles the first touch. Our users are mainly in Italy, Spain, the United States, and Germany, and use InfluenceAI to promote services, digital products, coaching, and communities. The platform connects directly to Instagram Business or Creator accounts through official Meta APIs. Whether you need a ManyChat alternative, want to scale Instagram outreach, or convert comments and story replies into conversations, InfluenceAI gives you a simple, affordable way to automate your growth.

Bien

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Endlich ein Dienst

Endlich ein Dienst, der beim Nachrichtenchaos auf Instagram wirklich weiterhilft! Mit InfluenceAI behalte ich den Überblick über meine Nachrichten und kann Anfragen leichter bearbeiten. Für mich eine echte Erleichterung im Alltag.

26 septembre 2026

Réponse de InfluenceAI

Vielen herzlichen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung und deine Zeit!

Genau dafür haben wir InfluenceAI entwickelt: Um das tägliche Nachrichtenchaos auf Instagram zu beseitigen und eine spürbare Entlastung im Alltag zu bieten, damit du dich ganz auf dein Kerngeschäft konzentrieren kannst.

Als Gründerin bedeutet mir dieses Feedback unglaublich viel. Wir bleiben unserem Prinzip „Creator First“ treu und entwickeln die Plattform kontinuierlich weiter.

Vielen Dank für das Vertrauen und weiterhin viel Erfolg!

Herzliche Grüße
Claudia Pisanu
Gründerin, InfluenceAI

En general la herramienta es muy fácil de usar

En general la herramienta es muy sencilla de usar, se conecta muy fácil a Instagram y cumple con los envíos de mensajes con la palabra clave. También es interesante la respuesta de comentarios con IA.

4 septembre 2026

Réponse de InfluenceAI

¡Muchas gracias por tu reseña, Gaby!

Nos alegra saber que has encontrado InfluenceAI fácil de usar y que la conexión con Instagram te ha resultado sencilla.

También nos encanta saber que las funciones de mensajes por palabra clave y las respuestas automáticas a comentarios te han resultado útiles. Seguimos trabajando para hacer que la automatización de Instagram sea cada vez más simple y efectiva.

Gracias por confiar en InfluenceAI y por compartir tu experiencia.

Great Service for Instagram Growth

I've been using this service for a while now, and it has really helped me save time managing my Instagram account. I've noticed steady growth, and most importantly, it's very easy to use. I highly recommend it to anyone looking to grow their social media presence in a simple and effective way.

1 janvier 2026

Réponse de InfluenceAI

Thank you so much for the review! We're thrilled to hear that InfluenceAI is saving you time and driving steady growth for your Instagram. Making advanced AI automation simple and effective is our top priority. Thanks for being part of our journey! 🚀

Super utile !!

31 juillet 2026

Réponse de InfluenceAI

Grazie mille! Ci fa davvero piacere sapere che InfluenceAI ti sia utilissimo per gestire e far crescere il tuo profilo. Continuiamo così! 🚀