Købte nogle lækre varer der alle levede op til mine forventninger og go kvalitet , og det hele passede så intet skulle byttes til anden str eller retur . Det er så lækkert der er returseddel med så... Voir plus
Jeg har benyttet mig af In Fronts glimrende online-udsalg, hvor jeg har gjort virkelig gode køb. Et par gange har jeg haft brug for at returnere varer. Mit eneste lille suk ifm. at benytte In Fronts... Voir plus
Nemt at se tilgængelige størrelser på webshoppen. Fedt at kunne betale med MobilePay. Pakken kom da den skulle og tøjet er bare lækkert og passer
Aucune trace de demande d’avis
800 kr for en kjole forventer jeg…
800 kr for en kjole forventer jeg holder til mere end een vask. Fik en ny i butikken da stoffet havde fejl, troede jeg. Men nr. 2 kjole er også skredet i stoffet efter vask. Det er for dyrt til kvaliteten.
Kläderna är superbra, men dåliga returvillkor
Kläderna är superbra - det enda negativa är att de inte ordnar med returfrakt om man bor utanför Danmark (trots att de har en sida som säljer till just Sverige). Nästan alla andra webshopper gör detta eftersom det är så mycket billigare för ett företag att upphandla frakt jämfört med vad det kostar om jag som privatperson skall göra det. Konkurrenter till In Front tar ibland betalt för returfrakten (t.ex. 75 SEK), men bifogar returetiketten. När jag skulle skicka tillbaka en top till In Front och själv skulle köpa frakt till Danmark gick den på mer än det dubbla - då är det inte värt att returnera vilket är vad de räknar med.
Rigtig fin service
Rigtig fin service, med tilbud om at sende anden størrelse da den bestilte var udsolgt
Tøjet var fint
Tøjet var fint. Størrelserne passede. Tøjet var billigt. Købt på udsalg. Alt i alt en god oplevelse
Hurtigt levering .
Hurtigt levering .
Fantastisk kundeservice.
Alt til 5 stjerner
Meget godt tilfreds og hurtigt
Hurtig levering og varen god kvalitet
Hurtig aflevering
Hurtig aflevering, fin indpakning og kjole, som passede fint!🥰
Rigtig flot jakke.
Nemt og hurtig
Hurtig betjening og levering.
Alle vare var som på billederne😊
Hurtig levering og god service.
Retur
Udmærket tøj.
Jeg er tilfreds
Måtte desværre et stk. tøj. Det var for småt. Ærgerligt-
Køb 7.2. - retur færdigekspederet 21.2.
Det er for længe, efter min mening.
Alt OK handler der igen.