Jag började handla på Inimimi för tre år sen, till mitt första barn, och har ständigt återkommit. Jag uppskattar att utbudet inte känns överväldigande, vilket dels uppnås genom att man kan bläddra gen... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants

Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

169 avis

Alltid jättefina kläder och skor

Alltid jättefina kläder och skor. Deras beskrivningar stämmer alltid. Ser ut som nytt oftast fast att det är secondhand. För en helt annan peng än om man skulle handlat nyproducerat. Är jättenöjd verkligen. Deras kit är så fint komponerade. Fortsätter återkomma pga så nöjd.

19 mars 2026
Avis spontané

Snabb leverans och bra kvalité

Väldigt bra kvalité på allt vi köpt, märks knappt att det är begagnat och använt. Alltid snabb leverans och fint paketerat. Har handlat här många gånger och kommer fortsätta göra det!

27 février 2026

Jag köper gärna hållbart

Inimini, bra hemsida, storlekar, val av kläder. Snabb leverans, kundvänliga och prisvänliga och pengar över i plånboken. Och valda kläder fina och omtyckta. Köpt till baby och äldre barnbarn.

20 février 2026
Avis spontané

Lyxig second hand till bra pris

Jag tycker att allting alltid är i så bra skick, fina kläder till bra pris! Det känns som ett lyxigt sätt att handla medvetet, handplockat och fint förpackat! Jag är alltid nöjd med det jag handlar från inimini!

28 janvier 2026

Nöjd!

Har handlat - och även skickat in kläder - till Inimini flera gr och alltid varit så nöjd! Det kommer hem fint paketerat och ihopvikt, och det i princip nytt ut! Och detta för ett betydligt lägre pris än en vanlig butik givetvis. Så smidigt och bra sätt att kunna ge vidare sina barns använda kläder och byta ut dom mot nya när de växer!

22 janvier 2026

Bara positivt

Roliga kläder på hemsidan. Gjorde beställning på tre plagg varav ett inte stämde överens med storlek på lappen. Men Inimini svarade otroligt snabbt på mitt mail, återbetalade pengarna och bad om ursäkt. Det är sånt som kan hända men jag är mycket tacksam att dom åtgärdade utan krusiduller. Tack! Kommer definitivt handla igen.

8 janvier 2026
Avis spontané

Bra kvalitet, stort utbud, bra kundservice

Väldigt bra utbud på second hand för barn! Lätt att hitta på sidan med många bra sorteringar och filter. Bra med märkning för olika skick på kläderna/skorna. Bra kundservice!

2 décembre 2025

Bästa secondhand online!

Från dag ett har jag alltid gillat Inimini! Deras idé och hur de prissätter kläderna är verkligen bra! Oavsett vilken budget man har har kan man alltid hitta något som är vänligt för ens egna plånbok. Och klädernas skick är toppen också. Bästa återbruket!

12 décembre 2025

Älskar att handla på Inimini

Älskar att handla på Inimini! Bra och tydlig hemsida med bra sökfunktion. Bra beskrivning av plaggens status och snabb leverans. Har handlat hos Inimini under flera års tid och har alltid varit nöjd!

26 novembre 2025

Toppenföretag med begagnade barnkläder

Från dessa tjejer har jag skickat efter massor av begagnade kläder under de 4 år som vårt barnbarn har funnits.

Det är lätt att hitta på sidan och kläderna som har beställts kommer i ett fint paket, snabbt och alltid med ett TACK ifrån tjejerna!

Toppenbra om man vill köpa begagnat!

7 novembre 2025

Fina second hand barnkläder

Fina second hand barnkläder. När jag letar efter kläder till barnen börjar jag alltid här. Inimini gör det lätt att köpa begagnade kläder!
Köper oftast kläder märkta med bästa kvalitet och det överensstämmer alltid med klädernas skick när jag får dem.
Dessutom snabb leverans!

14 novembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.