Zeer professionele zaak met zeer goede…
Zeer professionele zaak met zeer goede artiesten die meedenken met wat echt bij je past en zorgen voor een uniek ontwerp.
Ook voor de spullen voor de nazorg kun je hier terecht
Ink United is een toonaangevende tattoo studio in Helmond, Noord-Brabant, gespecialiseerd in hoogwaardige tattoos in uiteenlopende stijlen zoals neo-traditional, realisme, blackwork en fineline. Alle designs worden volledig zelf ontworpen, waardoor elke tattoo bij ons uniek is en volledig afgestemd op de wensen en persoonlijkheid van de drager. Of je nu komt met een duidelijk idee of nog zoekende bent naar inspiratie: wij begeleiden je stap voor stap naar een tattoo waar je trots op kunt zijn. Ons team bestaat uit ervaren en award winnende tattoo artiesten, die bekend staan om hun vakmanschap, creativiteit en oog voor detail. We combineren technische perfectie met een sterk gevoel voor esthetiek. We nemen de tijd om samen met jou een uniek ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en wensen. Van kleine symbolische tattoos tot grote sleeves, rugstukken en cover-ups wij zorgen voor een resultaat dat niet alleen technisch sterk is, maar ook emotioneel betekenisvol. Onze studio staat voor kwaliteit, hygiëne, veiligheid en persoonlijke aandacht. Onze studio is officieel geregistreerd en voldoet aan alle richtlijnen van de GGD. We werken in een schone, professioneel ingerichte omgeving, waarbij hygiëne, veiligheid en nazorg altijd vooropstaan. Jij mag rekenen op een tattoo ervaring die niet alleen creatief, gezellig maar ook verantwoord en comfortabel is. We behoren tot de top van de tattoo branche in Nederland en ontvangen regelmatig gastartiesten van over de hele wereld. Hierdoor kunnen we vrijwel elke tattoo stijl aanbieden, van traditionele en Japanse tattoos tot micro realisme, lettering, kleur werk en meer. Of je nu een subtiele fineline geboortebloem tattoo wilt of een indrukwekkend full color stuk bij Ink United is het mogelijk. We zijn actief op nationale en internationale tattoo conventies, waar we prijzen winnen en ons werk presenteren aan een breed publiek. Veel van onze klanten komen uit Helmond en de regio zoals Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, maar ook uit België en Duitsland. ✔️ Geregistreerde en GGD-goedgekeurde tattoo studio ✔️ Vaste en gast-artiesten met internationale ervaring ✔️ Vrijwel elke tattoo-stijl beschikbaar ✔️ Professionele begeleiding van ontwerp tot nazorg Zoek je een betrouwbare tattoo studio in Noord Brabant of wil je een tattoo laten zetten door een bekroonde artiest? Dan ben je bij Ink United aan het juiste adres. Boek eenvoudig je afspraak online of plan een vrijblijvend consult in onze rustgevende studio in Helmond Volg ons op Instagram voor ons recente werk: @inkunited Meer info en portfolio: www.ink-united.com
De plaetse 54, 5708ZJ, Helmond, Pays-Bas
Ook voor de spullen voor de nazorg kun je hier terecht
Hele fijn shop. Heel kundige tattoo artiesten, denken mee, tattoos zien er altijd fantastisch uit.
Ik heb twee tattoo’s laten zetten bij Ink United, allebei door Kaja, en ik ben zó tevreden! De tattoo’s zijn super mooi gezet, met veel oog voor detail en precies zoals ik hoopte.
Daarnaast is de shop zelf echt top: prachtige ruimte, super leuk en vriendelijk personeel en een hele fijne, ontspannen sfeer. Je voelt je meteen op je gemak.
Ik kom hier absoluut terug en kan Ink United (en Kaja!) van harte aanbevelen 🤍
Goede service en vriendelijk personeel
En een mooie zaak
personeel is aardig & denkt met je mee. ze luisteren naar je, geven je ook advies als het nodig is. mooie tattoo shop & uitstekend werk!! :)
Twee nieuwe tattoos laten zetten bij ink united en ik ben zo ontzettend blij met het resultaat!Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom, de sfeer in de shop is ontspannen, schoon en professioneel
Kaja nam uitgebreid de tijd om naar mijn ideeën te luisteren en dacht echt mee over het ontwerp, plaatsing en de details. Je merkt dat hier met passie en vakmanschap gewerkt wordt.Tijdens het zetten voelde ik me helemaal op mijn gemak ; alles werd netjes uitgelegd en hygiëne stond duidelijk voorop .
Het eindresultaat is werkekijk prachtig! Strakke lijnen, perfecte schaduwen en precies zoals ik het in mijn hoofd had(misschien zelfs beter!)je ziet dat er echt oog is voor detail en liefde voor het vak.Kortom ik kan iedereen ink united en kaya aan iedereen aanraden die op zoek is naar kwaliteit, proffessionaliteit en een fijne ervaring.Ik kom zeker terug voor mijn volgende tattoo!x x x
Deze week een tattoo laten zetten om een heftige ziekte periode af te sluiten. Een tattoo artist is niet alleen een kunstenaar, maar luisterd ook naar je verhaal. Een mooie zaak, netjes en hygiënisch. Voelde me er op mijn gemak. Alleen die muziek hahahahaha, zal wel met mijn leeftijd te maken hebben. Nee hoor, dik tevreden.

Réponse de Ink United
Fijne sfeer, word tijd voor je genomen en maken echt super mooie kunstwerken. Volgende weer hier.

Réponse de Ink United
Ik ben helemaal fan van Ink United, niks dan goede ervaringen!
Ik woon in België, maar ben bij hen uitgekomen via een tattoo conventie in mijn stad. Ik zocht een nieuwe tattoo artiest, want ik had een tattoo laten zetten bij een andere (watercolour) artiest, die helaas erg mislukt was, kleuren die bijna volledig verdwenen waren na het helen omdat de inkt op veel plaatsen niet goed in de huid zat. Deze artiest weigerde het probleem te zien en verantwoordelijkheid op te nemen, dus ik zocht een nieuwe artiest die me kon helpen. De mooie portfolio's van Ink United spraken me aan, en in het bijzonder die van Max, die ervaring had met watercolour. Hij heeft mijn tattoo gered! Helemaal opgefrist, en hij ziet er nu super uit. Intussen heeft hij nog twee tattoo's gezet bij mij, die ook gewoonweg prachtig zijn. Eentje hiervan moest ook wat bijgewerkt worden, en dat werd met alle liefde gedaan onder garantie. Heel fijn!
Ook bij Robin heb ik intussen een tattoo laten zetten, die ook helemaal geweldig is geworden!
Het zijn allemaal zeer goede artiesten. De omgeving is heel schoon en professioneel, en tegelijkertijd zeer gezellig. Als je deze shop binnenkomt, voelt het als een gezellige huiskamer, vol met plantjes en mooie kunstwerken. Ik voel me er altijd heel welkom, en vind het fijn om met iedereen daar een babbeltje te slaan. Het zijn allemaal zulke lieve gezellige mensen. Het zal niet lang duren eer ik daar weer in de stoel zit! :)

Réponse de Ink United
En savoir plus sur les différents types d'avis.