Har bestilt blekkpatroner hos Inky i flere år (ikke de egenproduserte, som ikke funker i min printer, men de ekte HP). Er veldig fornøyd med dette firmaet; oversiktlig nettsted, rimelige priser, lett... Voir plus

L'entreprise a répondu

Helt greit, men det er veldig fokus på kredittbetaling. Alle betalingsalternativer starter enten med at de vil ha personnummeret ditt, og når du skal velge mellom "Betale nå eller Betale senere", så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte Samsung original CMYK tonerkassetter på mandag 5.12. På torsdag 8.12 kunne jeg hente dem på posten. Alle eskene var forseglet med alle 3D klistremerker på plass, så dette var original toner s... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Norges billigste blekkpatroner. Hos inky.no finner du et stort utvalg av blekkpatroner av bra kvalitet til lave priser.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

134 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,9

Tous les avis

78 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg måtte skifte alle de 4 kassettene

Jeg måtte skifte alle de 4 kassettene , også de 2 som var nesten fulle og sette dem inn flere ganger, for å få printeren til å aksepere skiftet. Selve forsendelsen var rask og rimelig

24 juin 2026

Hei Øystein!

Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss, det setter vi pris på.

Av og til er det nødvendig med en omstart av skriveren ved bruk av erstatningspatroner, men ellers skal det fungere like bra som med original.

Flott at patronene våre fungerer fint i din skriver og du er varmt velkommen igjen!

Réponse de Inky

Hei! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er fornøyd med leveransen og oppfølgingen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ha en riktig fin dag!

God pris og rask levering

God pris og rask levering

Réponse de Inky

Hei! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med prisene våre og at bestillingen kom frem i tid. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ha en riktig fin dag!

Behandle kunden med respekt ikke som om…

Behandle kunden med respekt ikke som om bruk å kast.Dere har en firkantet lavmålt holdning til å vise kunden respekt.Hilsen en forbanna kunde Bjørn Magnar Aune.

Réponse de Inky

Hei og takk for din anmeldelse! Vi beklager at du føler det slik, vi vil selvfølgelig ikke at du skal føle det slik.

Hvis du har problemer eller spørsmål angående bestillingen din, hjelper vi deg gjerne med en løsning.

Inky

Blekkpatroner som er mye billigere enn originale!

Alltid rask og god service, og har alltid på lager det jeg trenger!

27 mai 2026

Réponse de Inky

Hei! Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med de kompatible blekkpatronene våre, den raske servicen og at vi har produktene du trenger på lager. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ha en riktig fin dag!

Réponse de Inky

Hei! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på laserpatronene våre og at du synes prisene er gode. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ha en riktig fin dag

Rask levering bra pris

Rask levering

Réponse de Inky

Hei! Tusen takk for anmeldelsen din! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og prisene våre. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ha en riktig fin dag!

Réponse de Inky

Hei og takk for din anmeldelse! Har du mottatt feil produkt hjelper vi deg gjerne med en løsning.

Ta kontakt med vår kundeservice så kan vi se nærmere på din sak.

Inky

Bestilte blekk for nesten 1000 kr og…

Bestilte blekk for nesten 1000 kr og når det kommer så er det uttørket. Blir sendt videre da dem mener at det er feil med min helt nye printer. Anbefaler IKKE å kjøpe blekk av dem da du tydeligvis ikke vet hva du får. Og om det er feil så tar dem ikke selvkritikk og gjør noe med saken

9 avril 2026

Réponse de Inky

Hei Turid! Takk for din anmeldelse. Så trist at patronen ikke fungerer som den skal.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en klage, slik at du kan få skriveren i gang igjen.

Inky

Altfor lang tid fra bestilling til sending

Altfor lang tid fra bestilling til sending. Jeg har pr. i dag fortsatt ikke fått varen.
Når man bestiller en så viktig forbruksvare er det fordi man trenger den. Bør sendes samme dag, eller maks dagen etter bestilling.

27 avril 2026

Hei Martin!

Vi sendte din pakke dagen etter du bestilte, så da har vi kanskje oppfylt dine forventninger?

Det er jo leit at postgangen noen ganger tar litt tid, men det har vi dessverre ingen mulighet til å påvirke.

Alt godt.

Har enda ikke mottatt varene!

Har enda ikke mottatt varene!

Bestillt 24.04, sendt 5 dager etterpå!

24 avril 2026

Hei Ailen!

Vi forsøker alltid å sende samme dag eller dagen etter, men av og til mislykkes vi med det. At det tok hele 5 dager før vi sendte din pakke er vi ikke fornøyde med, og jeg beklager dette.

Du er velkommen igjen og vi skal gjøre det bedre neste gang!

God kundeservice

Bestilte deres egne blekkpatroner til min HP skriver. Disse viste seg desverre å ikke virke, ble forklart at HP stadig kommer med oppdateringer for å gjøre slike kopipatroner ubrukelige. Men de har veldig god kundeservice og fikk pengene tilbake og kan kjøpe ny patron. Denne gangen blir det orginal.

15 avril 2026