Jag råkade ut för ett märkligt critical error i WordPress admin‑gränssnittet. Som vanligt tog det inte lång tid innan Inleed satte igång och felsökte problemet. Efter lite dialog hade Stefan på In... Voir plus
Jag har testat många webbhotell genom åren, men Inleed sticker verkligen ut. Supporten är otroligt snabb, trevlig och lösningsorienterad, varje gång jag haft problem har jag fått hjälp nästan direkt.... Voir plus
Jag är otroligt imponerad av detta webbhotell. Servicen håller toppklass och supporten är snabb, kunnig och alltid hjälpsam. Varje gång jag har behövt assistans har jag fått tydliga svar och lösning... Voir plus
Tjänsterna hos Inleed är ultraordentligt implementerade. Supporten består av superkompetenta medmänniskor. Jag känner mig Alltid sedd. Det är sällan jag behöver störa deras Zen men nu v... Voir plus
Inleed – Kvalitetshosting med breda tjänster, inklusive webbhotell, VPS, dedikerade servrar och co-location. Exceptionell kundservice och transparenta priser.
Ovabacksgattu 10, 793 70, Tällberg, Suède
- +46851970666
- support@inleed.com
- inleed.se
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fantastisk support från Linus på…
Fantastisk support från Linus på Inleed! Fick hjälp direkt och problemet löstes snabbt och smidigt. Proffsigt bemötande – kunde inte varit nöjdare. ⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk support och riktigt bra webbhotell!
Jag är supernöjd med Inleed! Deras support är alltid snabb, hjälpsam och väldigt professionell. Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill att allt ska fungera så smidigt som möjligt. Rekommenderas varmt till alla som vill ha stabil och personlig webbhotellstjänst!
Bäst på allt
Schyssta priser. Smidiga tjänster, självservice och superb "upptid". Efter många år som privatkund måste jag också nämna deras helpdesk som är snabb och hjälpsam - världsklass!
Inleed är ett riktigt bra val för dina Webtjänstebehov, vet av erfarenhet
Inleed och deras marknadsledande support är det seriösa valet för en perfekt hosting. När andra webhotell lockar med billiga introduktionspris och krångliga vägar för att avsluta samarbeten så är Inleed motsatsen. Är du inte kund hos Inleed så bli, det kommer du inte ångra.
Prisvärda tjänster & supersnabb support
Bästa bredbandbolaget enligt mig
Bästa bredbandbolaget enligt mig. Har tidigare provat andra.
Mycket smidiga, lätta att ha att göra med. Inga krångligheter.
Ett bredband som fungerar i ur och skur.
Absolut den bästa hjälpen
Absolut den bästa hjälpen , personligt, förklarar enkelt , tar sin tid och det viktigaste av allt löste mitt problem på några minuter,
rekommenderar starkt det här web företagetsom har helhetslösningar inom den sektorn IT.
Tack bästa,
Great services with great prices
Great services with great prices. If there is something not working the support solves everything super fast.
I'm a very happy customer and recommend all friends and clients to use Inleed.
Kan inte bli bättre än 5 stjärnor här…
Kan inte bli bättre än 5 stjärnor här pä trustpilot, men jag vill dubbla till 10!
Super support... mervärde av format!
Tack Philip som gjorde ett av mig förvållat moment22 till ett minne blott!
Sånt ger mersmak, så... inleed toppar ligan!
Bra och snabb service och hjälp
Kund hos Inleed sedan ett flertal år och driver en e-butik. Hade nu problem i Woo-commerce med ett tilläggsprogram. Fick som vanligt hjälp att lösa problemet snabbt och smidigt. Har alltid varit nöjd med hur det fungerar och den service man ger och den kunskap man har.
Fantastiskt snabb support
Fantastiskt snabb support. Enkel och rakt-på-sak beskrivning vad som behöver göras. Nuförtiden brukar man bli förvånad när saker funkar som det ska, så det är skönt att ha med professionella företag och människor att göra.
Superb kundtjänst!
Alltid fantastisk hjälp från kundtjänst! Inga frågor är för dumma utan man får hjälp oavsett storlek på problemet.
Rekommenderas varmt!
Inleed har en helt fantastiskt bra service för mig som liten kund. Personligt bemötande och synnerligen goda svarstider.
Hanteringen av webbhotel och domän fungerar fint och det finns massvis med gratis-verktyg och funktioner att ta del av.
Rekommenderas varmt! Måste vara ett av Sveriges bästa företag.
Prisvärda och 10/10 kundservice
Prisvärda och fungerar bra men framförallt - den bästa kundservicen jag fått någonstans, någon gång!
Stark rekommendation!
Sveriges bästa domänhanterare och…
Sveriges bästa domänhanterare och webhotell.
Snabb och suverän support.
Kan varmt rekommendera.
Supporten hos Inleed består av superkompetenta medmänniskor
Tjänsterna hos Inleed är ultraordentligt implementerade.
Supporten består av superkompetenta medmänniskor.
Jag känner mig Alltid sedd.
Det är sällan jag behöver störa deras Zen
men nu vart det ett sådant tillfälle.
Efter bara två ynka timmar
förvandlades min uppkommna IT-stress
till en fortsatt harmonisk dag 😎
Återigen tusen tack !
Fortsätt vara de ni är.
Bra support vid flytt
Bra hjälp vid flytt av hemsida och mycket förmånligt pris.