inpromoshop.nl Avis 1 787

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Deel was niet bedrukt zoals gewenst, direct een retourlabel gekregen en het werd direct recht gezet. Top service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit. Het enige jammere is dat de kleur niet helemaal is wat we hadden verwacht, we hebben gebroken wit besteld en het echt wel wit. Maar verder alles h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en netjes geleverd! Ik heb een winstopper met een polo aangekocht waar mijn logo op is geborduurd, ziet er netjes uit, waardoor meerdere mensen vroegen waar ik mijn jas polo had laten... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles promotionnels

Écrit par l'entreprise

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.

Inpromoshop

Écrit par l'entreprise

Eigen productie
Wij hebben het gehele productieproces in eigen beheer, dit betekend hoge kwaliteit, snelle levering en zeer scherpe prijzen!
Spoedlevering mogelijk
Producten met spoed nodig? Veel van onze producten kunnen de volgende dag of binnen 3 dagen met spoed bezorgd worden, mits u voor 10.00 uur besteld.
100% Tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Daarom bieden wij 100% tevredenheidsgarantie.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Deel was niet bedrukt zoals gewenst

Top service.

15 avril 2026

Goedemorgen Ivo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over onze service.
We hopen je snel weer terug te zien!

Alles ok

Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit. Het enige jammere is dat de kleur niet helemaal is wat we hadden verwacht, we hebben gebroken wit besteld en het echt wel wit. Maar verder alles heel goed.

31 mars 2026

Beste Twei,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, levering en kwaliteit.

Jammer dat de kleur niet helemaal aan de verwachting voldoet.
We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee.

We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en netjes geleverd!

Goede producten en netjes geleverd!
Ik heb een winstopper met een polo aangekocht waar mijn logo op is geborduurd, ziet er netjes uit, waardoor meerdere mensen vroegen waar ik mijn jas polo had laten maken.

Beste Tom,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de windstopper en polo met uw geborduurde logo zo goed bevallen.
Leuk dat je er zelfs vragen over krijgt van anderen dat is voor ons een heel mooi compliment!
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd een fijne partij om zaken mee te…

Altijd een fijne partij om zaken mee te doen denken goed mee

2 février 2026

Goedemorgen Carlo,

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat onze manier van meedenken wordt gewaardeerd.

Oplossingsgericht

Oplossingsgericht, snel en goed contact per email

Beste Colinda,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Ontzettend leuk om te horen dat je onze snelle en oplossingsgerichte service zo heeft ervaren.

bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

2 février 2026

Beste Nancy

Bedankt voor je mooie review!

Veel plezier van je bestelling, en graag tot snel.

Beste Luc,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Veel plezier van je bestelling, en we zien je graag weer terug :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Klantvriendelijkheid weg na fusie?

Hoop gedoe na de fusie, betalen, geen factuur krijgen. Wel een brief van een advocatenkantoor dat je niet hebt betaald.
Ik hoop niet dat dit een voorbode is voor het algehele proces, was altijd erg tevreden.

Beste Marisa,

helaas kwam deze order een dag voor het faillissement van inpromo bij ons binnen. Inmiddels is er door DVC sign een doorstart gemaakt en kun je uitgaan van onze gebruikelijke service.

Met vriendelijke Groet,

Goede prijs-kwaliteit verhouding bedrijfskleding

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke informatie en vlotte keurige levering van de bedrukte bedrijfskleding.

16 octobre 2025

Goedemiddag,

Hopelijk tot snel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben uitstekend door Roy geholpen en heb…

Ben uitstekend door Roy geholpen en heb zelfs nog een kleine rondleiding gekregen door hun pand. Tijdens het gehele proces up to date gehouden en de communicatie was top! Erg tevreden!

26 juillet 2025

Bedankt voor je mooie review!

Veel plezier van je bestelling, en graag tot snel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede shirts en van goede…

Super goede shirts en van goede kwaliteit, ik ben heel tevreden

24 août 2025

Goedemorgen Lars,

Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het geleverde textiel!

Team inpromo

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond dit bedrijf heel goed samen…

Ik vond dit bedrijf heel goed samen werken!
Kon niet beter, zeker een aanrader

14 août 2025

Goedemorgen Fabian,

Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat alles naar wens.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte kwaliteit en nog slechtere…

Zeer slechte kwaliteit en nog slechtere klantenservice.

4 août 2025

Goedemorgen,

Wat vervelend te horen dat u eeen slechte ervaring heeft.
Heeft u voor mij een ordernummer?
Dan kan ik met u meekijken wat er mis is gegaan.

Met vriendelijke groet.

Noté 3 sur 5 étoiles

Geleverde bedrukte shirts en bedrukking…

Geleverde bedrukte shirts en bedrukking is van goede kwaliteit. Voor verbetering vatbaar is de communicatie. Plaatsing van de order is gemakkelijk, maar erna verloopt het rommelig.

24 juillet 2025

Bedankt voor je review.
Vervelend te horen dat de communicatie rommelig is verlopen.
Dit zullen we zeker meenemen voor de toekomst.

Noté 1 sur 5 étoiles

Inmiddels 3 weken (12-6 drukproef…

Inmiddels 3 weken (12-6 drukproef bevestigd) geleden besteld en nog steeds niets in huis. Reageren erg traag op mails en doen er weinig aan om het op te lossen zonder dat je er achteraan gaat. Volgens PostNL nog niet overhandigd. Ik wacht nog steeds.

12 juin 2025

Hi Peter,

Dat is vervelend om te horen, kan jij ons een mail sturen met het ordernummer?

Dan kunnen wij even met je meekijken.

Horen graag van je.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit print! Matige plaatsing van de afbeeldingen

Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de afbeelding achter ziet er goed uit maarr.. het lijkt mij logisch wanneer je 2 verschillende maten t-shirts besteld je 2 verschillende maten als afbeelding gebruikt voor de verschillende t-shirts.( de afbeelding(rug) op maat L heeft het zelfde grootte als maat M terwijl L een bredere T-shirt is dus het ziet er raar uit )

29 mai 2025

Beste Jairo,

Bedankt voor je bericht.
Wat spijtig om te lezen.
Zou je wellicht een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@inpromo.nl zodat wij je klacht kunnen oplossen.

Hartelijk dank alvast.

Custom geborduurde jas

Hele fijne service! Fijn contact via de mail over drukproef en kon nog wijzingen doen in mijn bestelling. Sneller geleverd dan verwacht.

15 février 2025

Hi Nadine,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Inpromo.

Veel plezier van je bestelling, en graag tot snel!

Noté 1 sur 5 étoiles

Na jaren samenwerking aan de kant gezet

Jaren lang mee gewerkt, altijd prima prijzen, uploaden wilde nooit, dat moest altijd handmatig maar okey. Sinds de komst van de nieuwe website, bijna alle producten verdwenen. Als je mailt voor een "pro" account kom je daar niet voor in aanmerking terwijl je al tientallen opdrachten hebt doorgestuurd... Asociale reactie op mailtjes. Ik ben overgestapt naar een concurrent, en alles is 10x beter, veel eerder moeten doen.

22 janvier 2025

Beste Douwe,

Zoals eerder aangegeven via de mail, komt jouw account helaas niet in aanmerking voor onze reseller service.

Dat deze afwijzing als asociaal wordt bevonden vinden wij dan ook erg spijtig.

We willen je bedanken voor de orders welke je bij ons hebt afgenomen, en wensen je het beste voor de toekomst.

Team Inpromoshop.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus