Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Een geweldig mooi product wat zonder meerkosten in diverse kleuren leverbaar is. De montage handleiding mag wat duidelijker zijn (plaatjes zijn niet echt gedetailleerd). De bodemstrip moest schuin g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Door het volgen van de instructies (afsnijden van de achterkant van de eindkappen) kwamen de gaten lelijk in het zicht bij een geopend raam. Toen ik dat doorgaf werden er onmiddellijk (en gratis!)... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte hor besteld voor onze caravan Is wel Makkelijk te monteren maar ff goed opletten tekening mag van mij wel iets groter afgebeeld worden ( heeft misschien temaken met mijn leeftijd ) V... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux et stores

Écrit par l'entreprise

Uw insectenbeschermingsexpert met productie in eigen huis. Wij vervaardigen insectenwerende rolgordijnen voor ramen en deuren, horspanframes en lichtkokerafdekkingen op maat.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,7

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Top product met 1 klein minpuntje

De bodemstrip moest schuin gemonteerd worden en dan is het plakband aan de strip niet echt handig. Ik heb zelf gaten in de strip moeten boren en deze verzonken omdat de schroeven niet uit mogen steken.
Tip: plakband los meeleveren en wat wiggen indien de montage op een schuin vlak moet.

1 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vakmanschap en uitstekende service.

Ik heb de voor onze Velux de StarlineFix besteld en ben super tevreden over de afwerking en Kwaliteit van het product. Ook de klantendienst reageerd snel en komt met duidelijke antwoorden/instructies.
Een aanrader.

11 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Insetto product installatie en support

Toen ik dat doorgaf werden er onmiddellijk (en gratis!) een paar nieuwe eindkappen opgestuurd.
Plus nog een extra onderdeel dat tijdens de montage was zoekgeraakt.
Kortom, het product is geweldig, eenvoudig te installeren en de support subliem.

2 juillet 2026

Zeer mooie hor voor onze schuifdeur,

Zeer mooie hor voor onze schuifdeur,
makkelijke installatie.
Besloten om nog zo'n hor te nemen voor onze tuindeur. Zeer vriendelijk en behulpzaam contact gehad met Insetto over plaatsing van deze hor,
dit om problemen te voorkomen !
Top service !

11 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dachten goed mee met mogelijke oplossingen, vriendelijk en reageren snel. Ook toen er een verkeerd onderdeel was meegeleverd, werd het snel voor ons geregeld en hadden we binnen no-time de juiste onderdelen. Horren en klantenservice van zeer goede kwaliteit!

18 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze hordeur micro13 werd snel geleverd…

Onze hordeur micro13 werd snel geleverd en netjes verpakt. Helaas was de handleiding wel Frans en dat lees/spreek ik niet. Ondanks dat is het wel gelukt om de hor te plaatsen want echt moeilijk is het niet. Omdat ik niet wist of ik de handgreep nodig zou hebben had ik deze niet mee besteld. Vanwege het ongemak van de handleiding kreeg ik de handgreep alsnog en kosteloos opgestuurd. Goed produkt en super service.

4 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Buiten het feit dat het door mij…

Buiten het feit dat het door mij bestelde raam rolhor gewoon een heel goed doordacht topproduct is roem ik dit bedrijf ook voor hun aftersales. Eindelijk weer eens een bedrijf dat direct reageert op mail. Er was per ongeluk geen montage handleiding bijgesloten. Er werd direct na mijn mail hierover gebeld en een nieuw handleiding gestuurd. Topservice.

12 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb wat besteld zeer goed verpakt en…

Ik heb wat besteld zeer goed verpakt en zat ook nog een warmte pak in voor alleen wat krekels zeer goed verzorgde krekels zeer tevreden voortaan bestel ik alleen nog hier want de grote zaaken zo als junia daar waaren de krekels voor de helft dood bij aankomst ga Zoo door goede zaak afz ronny koster uit almelo

25 janvier 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus