Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Sibel krijg je veel meer dan…

Bij Sibel krijg je veel meer dan waarvoor je betaalt. De moeite die ze neemt om heel persoonlijk met je te werken, met je mee te denken, zelfs buiten de uren wat inspiratie door te sturen die ik kon overnemen in mijn strategie.
Ze weet ook heeel goed waarover ze het heeft en doet steeds haar best om up to date te blijven met alle functies en nieuwtjes rond Instagram. Ze kijkt ook verder dan morgen, met haar tips sta je 10 streepjes voor op de andere Instagram gebruikers.
Echt een aanrader!!!

14 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sibel heeft mij goed geholpen met het…

Sibel heeft mij goed geholpen met het neerzetten van een duidelijke strategie. Mede dankzij haar zijn mijn volgers fors gegroeid en is mijn bereik enorm toegenomen.

De wereld van social media is onbekend. Sibel weet het simpel en duidelijk uit te leggen en bereid je alvast voor op de aankomende ontwikkelingen. Zo loop je steeds een beetje voor ten opzichte van de andere. Dat is heel prettig.

12 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sibel weet precies waar ze het over…

Sibel weet precies waar ze het over heeft en geeft precies de juiste tips om door te groeien op insta. Daarnaast denkt ze ook strategisch mee over het aanbod en andere zaken binnen de onderneming wat zeker meehelpt!

2 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wowwwww ik eindelijk na lange tijd weer…

Wowwwww ik eindelijk na lange tijd weer viraal, zoveel gedaan maar mijn vieuws dropte als een gek wat ik ook deed. Sibel zei: “van 3 x per dag posten naar 1x, deze hook (…) gebruiken, bouw het op deze manier op.” in 1 simpele tip en video van Sibel ga ik weer helemaal viraal en binnen een week 400+ volgers erbij. Ik ben blij 🎉🥰☺️ en kijk uit naar wat 2026 ons te bieden heeft. Op naar een top omzet💃

24 novembre 2025

Absoluut een aanrader!

Sibel weet ontzettend veel van Instagram en is super kundig. Ze gaf me duidelijke, praktische tips die ik direct kon toepassen, volledig afgestemd op mijn bedrijf en doelgroep. Dankzij haar adviezen ben ik enorm gegroeid op Instagram. Ik voel me nu veel zelfverzekerder en geïnspireerd om content te maken en de resultaten spreken voor zich.

6 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De 1:1 begeleiding van Sibel heeft mijn Instagram compleet veranderd!

De 1:1 begeleiding van Sibel heeft mijn Instagram compleet veranderd. Haar strategieën zijn duidelijk, haalbaar en werken écht, geen ruis, geen trucjes, maar een plan dat direct resultaat geeft. Ik voelde me altijd goed begeleid, kreeg heldere feedback en zag in korte tijd groei in mijn bereik, content en klanten.

Ik ben zo blij dat ik voor Sibel heb gekozen. Had al een goed gevoel bij haar sinds de eerste call. Als je serieus wil groeien op Instagram, kan ik haar 1:1 traject alleen maar aanraden!

3 novembre 2025

Enorm veel kennis

Een aantal maanden geleden gestart met zowel de academie als coaching. Ik had een behoorlijke hekel aan marketing via de socials. Sibel heeft me echter weten te enthousiasmeren. Nu kan ik in relatief weinig tijd content creëren. Mijn bereik is gegroeid en in de academie komt regelmatig weer nieuwe kennis voorbij.

30 novembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus