Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kinderfiets besteld met een mandje (meerprijs van 10€). Geleverd zonder mandje. Werd ook niet gemeld dat de mandjes tijdelijk niet leverbaar zijn. Na melding krijg je dat pas te horen. Geld zou binnen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is echt geen aanrader. 1e fietsje gekocht voor mijn kleindochter. Bij aankomst bleek al snel dat het mandje vooraan ontbrak. Hier had ik echter wel €10 extra voor betaald. Onmiddelijk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

In juli fiets besteld die onmiddellijk leverbaar was. Mail gekregen dat die pas eind augustus opnieuw binnen komt. Besloten om te wachten. Eind augustus blijkt fiets nog steeds niet binnen. Terugbetal... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Let op: oplichters!!! Zie andere reviews hieronder, zelfde ervaring gehad. Dus: DOE HIER GEEN ZAKEN MEE!!! Net als bij city-bikes.nl wordt je misleid door nep informatie over voorraad. Ze hebbe... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Do not buy from this company!

Do not buy from this company! The bike I ordered was out of stock (it still says in stock on their website). They offered me a cheaper bike. I have been asking them for 2 months to refund me the difference in price. They have not. One of the bike parts was damaged. They also haven't replaced it. I have contacted them frequently and they no longer respond.

27 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Op 9 januari kinderfietsje voor onze…

Op 9 januari kinderfietsje voor onze kleindochter besteld. Op 20 januari nog altijd geen bericht met leveringsdatum ondanks een drietal mails onzerzijds. Bellen blijkt geen optie. Keuzemenu is zo ingericht, dat er geen medewerkers beschikbaar zijn om vragen over lopende bestellingen te beantwoorden. Wij hebben onze bestelling geannuleerd!

20 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Donderdag rond 15.00 uur besteld en…

Donderdag rond 15.00 uur besteld en bestelbevestiging ontvangen. Vrijdag rond 15.00 geen bevestiging van verzenden. Telefonisch contact opgenomen en werd vermeld dat deze alsnog opgestuurd werd.

Na een uur nog geen bericht dus wederom telefonisch contact opgenomen. Tussen 16.00/17.00 meerdere malen gebeld maar niemand bereikbaar terwijl hun eigen bandje vermeld dat ze tot 17.00 bereikbaar zijn.

Bestel hier niet en bespaar je zelf de moeite voor het annuleren/retourneren/claimen

16 janvier 2025

KOOP HIER GEEN FIETS

KOOP HIER GEEN FIETS!
Ze leveren de verkeerde fiets en daarmee moet je het doen! Klantenservice schuift af dat alles per mail moet en op de mail krijg allemaal slechte excuses en geen oplossingen. Zelfs de fiets retourneren is lastig? Wees gewaarschuwd!!

7 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Je wordt prima op de hoogte gehouden

Je wordt prima op de hoogte gehouden over de bestelling status van de ebic. Na het afhaal bericht stond de ebic netjes klaar even een test rit gmaakt en een paar kleine veranderingen werden direckt uitgevoerd en tevens werdt er uitleg gegeven en vragen beantwoord.

12 décembre 2024

Koop hier niet!
We hadden een fiets met mandje besteld voor onze dochter. Na levering bleek dat het mandje volledig stuk was. Fietsje zat ook niet goed in elkaar maar dit losten we zelf op.
Klantendienst gecontacteerd en die hadden geen ander mandje, maar zouden het bedrag vergoeden.
Dit zou 1-5 werkdagen duren.
Je raadt het al, we hebben dit geld tot op heden nog niet gezien.
Ze reageren ook niet, of enkel met iets nietszeggend als ‘dit zou via Mollie gebeuren’ en andere leugens.
Je krijgt ook geen bewijs van betaling doorgestuurd, want ze betalen het gewoon niet.

15 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier geen fiets: beschadigingen en slechte service

Advies: koop hier niets. Al is het een fietsbel.

2 Beschadigde fietsen ontvangen in plastic omhuld. Diep bekraste fietsen. Waardeloze service. Gemaild en gebeld. En verwijzen naar Decathlon. Van kastje naar muur gestuurd. Inmiddels 4 a 6 weken mee bezig.

Ik wilde als ondernemer, mezelf de tijd, moeite en energie te besparen om de 2 fietsen retour te doen en een compensatie te vragen van minimaal 100 euro per fiets. Ze wilden in totaal maximaal 25 euro per fiets geven.

Ik kreeg na paar weken pas reactie op de vraag van compensatie. In de tussentijd werd zonder overleg 30 euro gecompenseerd. En werd er per mail aangegeven: in overleg met klant overeengekomen. Dit is nooit het geval geweest! Vervolgens Decathlon geinformeerd hierover omdat ik de fietsen via Decathlon heb aangeschaft. En aangegeven dat ik hier absoluut niet van gediend ben. En dat ze het terug moeten draaien. En mij antwoord geven over de gevraagde compensatie. Wederom gewacht.

Na de teleurstellende beschadigingen, en na al die weken wachten, besloten om ze retour te doen ivm de belachelijke situatie. Slechte klantenservice, waardeloze verzending en verpakking van de fiets.

Nu afwachten hoe het terugbetalingsproces eruit zal zien. Ik ben echt benieuwd!

Mijn welgemeende advies: koop hier niets. Al is het een fietsbel!

1 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Klantenservice snapt t niet..

Deze fiets hadden wij niet besteld, wel gekregen. Opzich geen ramp. Roze fiets is roze fiets. Helaas wel wat pikjes lak eraf.
Dan de montage. Er misten 2 boutjes en moertjes. En het achterwiel draaide niet soepel en de ketting tikte. Dit was al voorgemonteerd. Dit konden we niet zelf oplossen. Heeft een fietsenmaker voor ons gerepareerd. Wiel zat te strak en de ketting ook. Helaas had de fietsenmaker niet meer tijd, maar ook de trappers, die al voorgemonteerd waren, zaten niet netjes in het midden gemonteerd. Op de linkerkant was dit ook duidelijk te zien..stuk schroefdraad bij de as, over. En op rechts kwam de trapper tegen de kettingkast.
Alles gemeld aan de klantenservice. Diederik zei dat hij ter compensatie wel 20 euro kon terug boeken. Leuk, maar alleen de kosten van de fietsenmaker voor het verkeerd voor gemonteerde achterwiel en een te strakke ketting, waren al hoger. Op mijn opmerking over de as van de trappers, dat dit scheef zat en dat de ene kant nu tegen de kettingkast aan kwam, kreeg ik geen reactie. Ik heb voorgesteld dat ze de fietsenmaker kosten zouden dekken en dat het dan klaar was. Maar dit kon niet. Nu heeft mijn dochter de fiets cadeau gekregen. En er (ze moet nog leren fietsen) hooguit 2 km op gefietst. De kettingkast zit vol krassen, want de trapper schuurt immers aan de kettingkast, zoals ik eerder had aangegeven. Ik mailde wederom de klantenservice. Met foto's van de krassen op de kettingkast en een foto van het schroefdraad dat op de linkerkant van de trappers, duidelijk over is, waardoor de klantenservice wederom kon zien dat deze al voorgemonteerde trappers niet recht zaten. Ik gaf aan dat er na kleine stukjes fietsen dus al enorme krassen op de kettingkast zaten. En of zij handleidingen of instructiefilmpjes hebben van hoe ik in vredesnaam die trappers los krijg en kan zorgen dat de as in het midden van de fiets komt. Zodat de trapper niet verder aanschuurt. Want als zo'n klein stukje fietsen al zoveel schade geeft. Wil ik dit probleem opgelost hebben voor mijn dochter weer mag fietsen. Anders straks de hele kettingkast 1 grote zwarte kras.
Diederik van de klantenservice vond het nu nodig te reageren dat dit komt..door vallen of stoten. Dus trappers die meteen al aanschuren, zonder dat ik dit zelf heb moeten monteren. Nog voor er op gefiets is. Waar ik 1.5 week geleden al over gemaild heb en genoemd heb..
Dit komt volgens Diederik van de klantenservice zogenaamd door vallen of stoten. Door vallen of stoten??? Hoe dan?
Totale error hier bij mij. Ik geef die man een zo duidelijk mogelijke uitleg steeds van de problemen met de fiets. Ik heb overal foto's van gemaakt. Deze heb ik voordat we de fiets mijn dochter cadeau deden al gemaild. En dan ineens komt het door vallen en stoten? A; ik mailde al bij het monteren van de fiets dat die trappers scheef zaten en niet in het midden. B; Hoe zou de as van trappers moeten verschuiven met vallen of stoten, mocht het wel goed hebben gezeten ooit en ik dit niet al veel eerder hebben aangegeven?
Ik heb die beste man wederom foto's en een filmpje gestuurd.

Er is zooooveel mis met deze fiets. Kan he? Kan best dat iemand zn dag niet had tijdens de montage in de fabriek.. kan best zijn dat iemand eens een verkeerde fiets toegestuurd krijgt.
Maar dat de klant dan (met een verkeerd toegestuurde fiets) al naar de fietsenmaker moet om de ergste problemen op te lossen, zodat de fiets rijdbaar wordt (wiel en ketting). En dan vervolgens vraagt om een handleiding of instructie filmpje voor het fixen van die trappers die niet goed voorgemonteerd zijn.. en je beweert dan dat dit iets is dat door vallen of stoten komt.. dan ben je echt niet heeeeel behulpzaam.

Ik raad daarom dit bedrijf in zn geheel niet aan. Misschien is dit type fiets dat wij kregen (spirit diva 12 inch) wel een waardeloos fietsje hoor. Maar als je zo niet serieus genomen wordt door de klantenservice. Schiet mij maar lek.

22 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

LET OP! Interbikes bestaat niet!

LET OP! Interbikes.nl is hetzelfde bedrijf als;
- city-bikes.nl
- fietsenkoopje.nl
- fietsenplaats.nl
- citybikesrotterdam.nl
- eurofietsen.nl
- omafiets-online.nl
Al deze shops hebben dezelfde telefoonnummer 010-7171866
Op 31-05-2023 (bijna 1 jaar en 4 maanden geleden) heb ik een fiets besteld op de site van interbikes.nl en gebruik gemaakt van Riverty Afterpay. Ik kreeg maar geen bevestiging van ze dus heb ik ze een paar dagen later een email gestuurd. Ik kreeg een email terug van service at interbikes.nl met de mededeling dat dit helaas een test website is en de order gecrediteerd zou worden. Nu dus bijna 1 jaar en 4 maanden later zit Riverty nog steeds achter mij aan omdat dit bedrijf maar niet reageerd op mijn emails maar ook niet op die van Riverty. Ik kan geen kant op en word ook niet geholpen door Riverty (een aparte review over Riverty te lezen op Riverty Trustpilot) Mijn advies is, blijf weg van deze bedrijven!!

19 septembre 2024

Koop hier niet!

Koop hier niet!! Helaas de reviews vergeten te lezen alvorens we hier een kinderfiets voor de verjaardag van ons dochtertje van 5 hebben besteld. Bij aankomst van de fiets bleek er een slag in het wiel te zitten, bleek de voorspatbord krom getrokken te zijn, evenals de achterbrug en pakjes drager. Na contact opgenomen te hebben kregen we het voorstel om naar de locatie van dit bedrijf te komen, wat voor ons meer dan anderhalf uur rijden is. We willen gebruikmaken van het garantierecht maar de webshop wil niet meewerken. Daarom zullen we verdere stappen ondernemen. Ben gewaarschuwd!

23 août 2024

Een groot drama!

Helaas niet de reviews gelezen en hier een fiets besteld voor mijn 4 jarige dochter. Het was een cadeautje omdat zij iets had bereikt. Met smart zat zij te wachten op haar nieuwe fiets. Zij mocht de fiets zelf uitpakken en toen begon de ellende: Er waren slechts wat losse onderdelen in een doos gegooid. Er ontbrak vanalles: het zadel, het voorrekje, de trappers, al het bevestigingsmateriaal etc etc. Je kunt je misschien de teleurstelling van een 4 jarig meisje voorstellen. Verwacht geen empatische reactie van deze zogenaamde "klantenservice". Het is duidelijk dat dit allemaal niet zo belangrijk is voor interbikes. Daarna begon de ellende pas echt. Ik moest zelf maar aan de hand van een youtube filmpje aangeven wat er allemaal ontbrak. Dat heb ik gedaan, maar weer werd er zomaar wat in een doos gegooid, weer geen zadel etc. Daarna nog 2 incomplete nazendingen. 1 schroef ontbrak nog steeds, deze konden ze blijkbaar niet vinden. Daar krijg je dan een paar euro voor terug. De trappers zaten muurvast, zo vast dat een kindervoetje deze niet gedraaid kreeg. Een tweede paar trappers gaf hetzelfde probleem. Ik moest maar een beetje wd40 erop spuiten. Veel beter werd het niet. Al met al duurt het dus bijna 3 weken voordat je de fiets compleet hebt. De fiets zelf ziet er op het oog goed uit, maar als je wat beter kijkt is de kwaliteit zeer slecht. De wielen draaien moeizaam. Een pakketje schroot met een dun laagje chroom zeg maar. Hopelijk lezen mensen de reviews voordat ze hier kopen. Doe het niet en koop voor een paar tientjes meer je fiets bij de lokale fietsenmaker!

7 août 2024

Koop hier niet!!!

Koop hier niet!!!
Helaas geen reviews gelezen alvorens te kopen.
De levertijd "volgende dag in huis" klopt niet. Fiets is duidelijk 2e hands, alle onderdelen komen in een oude dichtgeplakte doos, alles bij mekaar geflikkerd in de doos. Klantenservice gemaild en de ellende begon. Ik moest met foto's bewijzen dat dit de staat was. Vervolgens wil ik mijn geld terug, echter klantenservice heel stug en beroept zich op hun recht om een nieuwe fiets te leveren ipv geld terug. Om mezelf meer ellende te besparen heb ik ervoor gekozen op eigen kosten terug te sturen. Zeggen ze doodleuk dat deze service €50 kost. Staat niet op de website! Pas na 10x heen en weer gemaild kreeg ik het adres en heb ik de boel zelf terug kunnen sturen (je hebt gewoon recht op retourneren op je eigen manier!). Je raadt het al: ook weer moeten mailen voor mijn terugbetaling.
Onvriendelijk, vervelend en stug bedrijf. Als ik ze nul sterren kon geven dan deed ik dat.

17 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht bedrijf slechte service.

Zeer slecht bedrijf slechte service.
Fiets gekocht een maat te groot en een kleine maar besteld.
Andere fiets wouden we retour doen toen begon de ellende.
Retour moest snel en ophaalservice hadden ze zelf kon alleen via hun kosten 50 euro.
Dus aangeboden dat ik hem kwam brengen dit kon van maandag tm vrijdag.
Maandag 160 km gereden overal stond dat ze zaak open was maar ze waren dicht.
Gebeld moet je vd week maar weerkomen.
Week erna weer naartoe gereden en kon de fiets inleveren .
Toen nog 10 dagen op geld moeten wachten.
Ze willen niks retour zeer slechte service erg onbeschoft.
Koop hier niks

29 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered a bike for my kid

Ordered a bike for my kid. It came as defective with bent rear wheel and they are asking me to pay 50€ postage for return or visit their store which is even more expensive than postage. It is good to order bike at amazon or other portals.
Interbike is worst.

30 juillet 2024

Begin er niet aan

Helaas vooraf onvoldoende reviews gelezen. Wij delen de zelfde ervaring van recent negatieve recensies.

Fiets besteld voor 17:00, niet de volgende dag bezorgd. Door het weekend fiets pas 4 dagen later ontvangen. Volgende teleurstelling, verkeerde fiets geleverd. Inmiddels al 4 dagen bezig om de juiste fiets te krijgen maar er zit totaal nog geen beweging of oplossing in.
Onze dochter heeft nu geen verjaardagscadeau…

12 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kapotte fietsen ontvangen terwijl ze…

Kapotte fietsen ontvangen terwijl ze als nieuw werden aangeboden. Terugsturen kost 50 euro, of je moet ruim 78 km rijden om je geld terug te krijgen. Dit kan en mag niet in 2024.

Echt een afrader, als je gezeur met je kinderen wilt voorkomen. Hoe leg je een kind van 3 uit dat hun cadeau kapot is?

11 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Wat een bagger bedrijf.

Wat een bagger bedrijf.
Het retourproces wordt niet duidelijk omschreven op de site, maar dit kost gewoon 50 euro als je niet in de buurt woont. Ze willen wel kosteloos “ruilen”, maar troep voor troep, tja, daar heb je niets aan.

Edit*
2 weken na retour nog niets gehoord van het bedrijf.

18 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bereikbaar en heerlijk rijdende e-bike

Heb de afgelopen week meermaals gebeld met fietsenplaats en interbikes om informatie over een e-bike te krijgen. De informatie was duidelijk en de fiets was beschikbaar. De fiets op woensdagavond besteld na 17:00, dan hoort de fiets na 2 werkdagen geleverd worden. Vrijdag nog een keer gebeld of het allemaal goed was gekomen. Ik had wel een bestelbevestiging maar nog geen track and trace ontvangen. Omdat ik de fiets ook rijklaar wilde hebben, wordt de fiets op zaterdag bezorgd, dat wist ik toen nog niet. Zaterdag nog een keer gebeld en meteen daarna door de chauffeur teruggebeld met een tijdstip van aflevering. Keurig op afgesproken moment was hij daar! Heel fijn! Fiets rijdt heel prettig.

4 mai 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus