Interwebsite var driftiga. Jag ändrade detaljer på webbsidan flera gånger under den här perioden som man kan göra ändringar och de var ok med det. Det var liksom inte att jag fick ett utkast, en ändri... Voir plus
Jag vill varmt rekommendera InterWebsite som webbdesigner. De hjälpte mig att sätta upp en grundsida baserat på några idéer jag hade, och därefter har jag haft full frihet att själv bestämma innehåll... Voir plus
Vi rekommenderar interwebsite då vi har fått hjälp med många tjänster relaterat till hemsidan och digital marknadsföring. Fredrik som jobbar där var väldigt tydlig med vad han ville ha från oss. Vi åt... Voir plus
interwebsite.se – Webbyrån som bygger din framgång online Med över 25 års erfarenhet och mer än 1200 skapade WordPress-hemsidor är vi en av Sveriges mest erfarna webbyråer. Vi skapar snygga, professionella och användarvänliga hemsidor – alltid till fast och överkomligt pris. Bakom interwebsite.se står Interfame Performance AB, som blivit utsedd till Branschvinnare tre år i rad – 2023, 2024 och 2025. Vi hjälper ditt företag att växa genom effektiv SEO som gör att du syns på Google. Oavsett om du är ett mindre företag, medelstort bolag eller börsnoterat – vi anpassar varje hemsida efter din verksamhet. Vi har kunder i Sverige, Norge och Spanien, och du hittar våra referensprojekt på vår hemsida. interwebsite.se – när du vill ha kvalitet, resultat och en webb som gör skillnad.
Göteborg, Suède
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Skriver precis som en annan..
” Skickar mängder med spam om ”erbjudande på hemsida.”
Har aldrig haft någon övrig relation med bolaget, har aldrig bett om en offert eller gjort en förfrågan.”
Även om man svarar på mejl att man inte är intresserad eller försöker avregistrera sig så fortsätter spammen. Oseriöst företag.
Snabb kommunikation och genomförande av ändringar. Enkelt att få godkänd och bra kvalitet på resultatet. Bra värde för pengarna.

Réponse : interwebsite.se
Information om tjänster, guidning om innehåll och lätt att förstå även för oss som kan mycket mindre.
Vi är super nöjda över resultat

Réponse : interwebsite.se
Vår hemsida blir bara bättre och bättre, för kompetensen och nyfikenheten har lett oss till oanade höjder med vår hemsida. Givetvis är inte funktionerna det som är det som blivit det det blivit, men sättet dom jobbar på har tilltalat oss väldigt mycket.

Réponse : interwebsite.se
Från start till mål på 7 dagar med ett mycket bra resultat :-)

Réponse : interwebsite.se
Medarbetarna på Interwebsite gör verkligen sitt yttersta för att förverkliga hemsidan enligt kundens önskemål. Jag kan varmt rekommendera dem.
/Ulrika

Réponse : interwebsite.se
Väldigt snabb och professionell hjälp, i synnerhet vid beaktande av det relativt låga pris de erbjuder. Deras respons via email har även den varit genomgående snabb, med ett proffsigt bemötande.

Réponse : interwebsite.se
Vi anlitade Interwebsite för att göra om vår site, och allt gick smidigt, snabbt och blev snyggt. Prisvärt och enkelt också!

Réponse : interwebsite.se
Vi hade behov av att "renovera" ett par hemsidor samt bygga en hel del nytt. Vi anlitade Interwebsite och allt har fungerat helt enligt plan. Snabb, tät dialog med god positiv input på lösningar vi själva inte hade tänkt på. Kan varmt rekommenderas.
//Tommy
Verksamhetschef Markskydd i Väst AB

Réponse : interwebsite.se
Mycket positiv upplevelse av detta företag. Smidigt och effektivt arbetssätt. Hade lite speciella önskemål som de löste galant. Prisvärt.

Réponse : interwebsite.se
Bryter mot GDPR och fortsätter spamma trots upprepade avregistreringar från nyhetsbrev, de är omöjliga att bli av med och har inte koll på lagstiftningen.
De har antingen köpt adresslistor eller dammsugit nätet för att göra omfattande mailutskick. De skickar till flera olika adresser, inklusive privata adresser och eftersom jag aldrig haft en relation med dem bryter detta mot GDPR (och därmed riskerar de en sanktionsavgift motsvarande max 4% av årsomsättningen vid anmälan.)
Baserat på tidigare svar på Trustpilot så är det värt att påpeka att jag aldrig varit och aldrig kommer bli en kund till detta företag som verkar under olika flagg. Bolaget bakom dessa fasader är Interfame Perfomance. De kommer sannolikt att hävda att jag är kund, något som är helt felaktigt och ren lögn. Senast spammet mottags idag, 23/9 2024, om jag vore kund så skulle de väl inte fortsätta spamma. Att hävda att jag är kund är att göra en gigantisk tankevurpa.
Deras agerande är oseriöst och de utgör sig dessutom för vara experter på detta område. UNDVIK!!!
Hade många bra dialoger om precis allt där jag upplevde att jag kunde vara lite väll petig och jobbig. Hade jag ett önskemål om ändring på hemsidan vi skapade eller något annat o h skickade mail klockan sju på kvällen så var problemet åtgärdat till frukosten med full respons. Jag är väldigt nöjd och kommer i fortsättningen vända mig till interwebsite för liknande samarbeten.
/ Jerry
Svensk Bruksmålning AB

Réponse : interwebsite.se
Detta är företaget som gör din hemsida snabbt, tryggt och snyggt till en fast och prisvärd kostnad.
Vi har börjat "smått" med en hemsida som har ca 10 undersidor med möjlighet till ytterligare 10. Valde även till hjälp med att skriva texter, bildredigering, SEO-optimering, webbhotell samt serviceavtal.
Fick allt i en offert till ett paketpris som motsvarade kvartalskostnaden hos vår förra leverantör. Nu äger vi dessutom vår sida, till skillnad från tidigare leverantör som ägde plattformen där vår sida var upplagd.
De få ändringar jag behövt göra i efterhand, har deras support hjälpt till med utan dröjsmål, samma dag jag hört av mig.

Réponse : interwebsite.se
När det blev dags för en ny hemsida valde jag Interwebsite efter en tids dialog om upplägg och utförande. Kontakten kändes både trygg och professionell vilket var viktigt för mig. På några få dagar växte sidan fram och kontakten sköttes exemplariskt av Fredrik Karlsson som var projektledare. Korrektur och rättandet av fel sköttes enkelt och smidigt mellan mig och projektledaren.
Slutresultatet var minst i nivå med min förväntan. Kan verkligen rekommendera Interwebsite!

Réponse : interwebsite.se
Vi fick en hemsida som var snyggare och mer informativ än vad vi kunnat drömma om. jag skrev detta och la till vilken hemsida det var och då blej den skrivningen bortplockad, vilket var synd, men jag vill verkligen av HELA MITT HJÄRTA tacka er och då speciellt Fredrik, du som fixade ihop allt så att vi idag har Sveriges med lättfattade hemsida.

Réponse : interwebsite.se
Jag rekommenderar starkt denna tjänst till alla som är i behov av en ny hemsida. Processen var smidig och enkel – vi skickade en förfrågan och fick snabbt ett svar via mail. Kort därefter presenterades ett genomarbetat förslag på vår nya hemsida. Vi är mycket nöjda med både kommunikationen och resultatet!

Réponse : interwebsite.se
Skickar mängder med spam om ”erbjudande på hemsida.” Får ibland flera stycken per dag.
Har aldrig haft någon övrig relation med bolaget, har aldrig bett om en offert eller gjort en förfrågan. Trots detta så fortsätter man dag efter dag att skicka oönskad e-post som inte går att avregistrera sig från.
Högst oproffsigt!

Réponse : interwebsite.se
Ännu ett underbart företag som skickar spam till slumpmässiga e-postadresser som de lyckas hitta på webben.
Hur vet jag det? För att de har skickat spam till en av mina e-postalias som jag använder för att man ska kunna kontakta mig via min hemsida.
Och nej. Jag skulle aldrig använda mig av en dylik tjänst, då jag är utbildad inom området och klarar mig alldeles utmärkt på en egen hand.
Uppdatering 2024-08-05:
Ett svar till det svar jag fått från företaget (med citat för att göra det hela mindre förvirrande):
> Vi har märkt att du har lämnat ett omdöme om vårt företag, men vi kan inte hitta dig i vårt kundregister. Det är viktigt för oss att våra omdömen baseras på verkliga kundupplevelser.
Anledningen att ni inte kunde hitta mig i ert kundregister, beror på att jag aldrig har varit kund hos er.
> Vi skickar endast e-post med personliga erbjudanden till företag, och dessa kan enkelt avböjas.
Är det därför ni har skickat oönskad reklam till mig som privatperson?
> Vi har också noterat att du kan vara verksam i samma bransch som oss, vilket gör situationen extra känslig.
Här på Trustpilot är ni listad under verksamheten "Djuraffär", men enligt er hemsida är ni en webbyrå.
Själv är jag anställd i ett företag som bedriver verksamhet inom kablageindustrin. Det är förmodligen så långt ifrån samma bransch man kan komma. Jag använder inte ens dator i mitt jobb, än mindre har jag kontakt med djur på min arbetsplats.
> Vi vill gärna reda ut detta missförstånd och ber dig kontakta oss med dina riktiga kontaktuppgifter.
Ni skickar oönskad reklam till mig, som jag inte har bett om. Hur kan det vara ett missförstånd?
> Om det visar sig att osanna uppgifter sprids med avsikt att skada vårt företag, kan vi behöva vidta rättsliga åtgärder. Vi kommer att undersöka saken vidare och kan komma att begära ersättning för eventuell förlorad kundbas och skadat rykte.
Det här låter som ett hot i mina ögon. Lägg ner tramset, och gör något vettigt med din tid.