Veldig bra kundeservice, fikk rask oppdatering før jeg selv visste at pakken var forsinket og de svarte raskt på alle mine spørsmål. Stavmikseren virker veldig bra og stødig, litt tyngre base enn m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte en Easymix fra Introni og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Bestillingen gikk raskt og enkelt, og varen kom tidligere enn forventet. Stavmikseren føles solid, har god kraft og fun... Voir plus
Écrit par l'entreprise
INTRONI utvikler teknologi som kombinerer ytelse, brukervennlighet og design i ett. Vi skaper løsninger som forenkler hverdagen, ser bra ut og føles intuitive fra første stund. Vi utvikler teknologi som kombinerer høy ytelse, lang driftstid og smarte funksjoner. Målet er å forenkle hverdagen og gi deg en mer brukervennlig og effektiv opplevelse, uansett hva du bruker produktene til. Vårt kundeserviceteam er klare til å hjelpe deg – før, under og etter kjøpet. Vi prater norsk og er tilgjengelig på telefon og e-post mellom 08-20 hver dag.
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Norvège
- 22 25 22 55
- kontakt@introni.no
- introni.no
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Supert produkt
Er veldig fornøyd med både rask levering og supert produkt! Blenderen holder det den lover og lager den beste smoothien. Den knuser frosne bær og nøtter til en nydelig "krem" som kan drikkes med sugerør. Anbefales på det varmeste!
Veldig bra kundeservice
Stavmikseren virker veldig bra og stødig, litt tyngre base enn mine tidligere miksere men mulig det er pga sterkere produkt.
Veldig gøy at det også finnes utstyr som foodprosessor osv til apparatet som gjør det til en større kjøkkenmaskin.
Alt i alt veldig fornøyd

Rask levering
Rask levering, raskt svar. Bruksanvisning kunne ha vært mer detaljert. God maskin!

Lucera™ Håndholdt Steamer
Enkel og rask levering og i følge eksperten i huset så var produkte som forventet.

Réponse : INTRONI
Hadde bestilt to kjeler og er…
Hadde bestilt to kjeler og er kjempefornøyd.
Behjelpelige er de på kundeservice også:-)

Høghastigheitsblender😀
Eg har hatt Wilfa blender tidlegare. Denne er mykje bedre. Eg har til no kun testa den til smoothies men gledar meg til å lage pannekakerøre og anna i den. Fantastisk god kundeservice som tar kunden på alvor og er lette å få ta i😀

Réponse : INTRONI
Bra service og rask levering
Bra service og rask levering. Bestilte en Multiblend som fungerer perfekt 👌 . Super fornøyd med hele bestillingen og servicen . - Anbefales..

Réponse : INTRONI
Utrolig imponert over kundeservice som…
Utrolig imponert over kundeservice som tok tilbakemeldingen min på alvor og imøtekom meg som kunde på best tenkelige måte
Superbra service
Superbra service! Bestilte tre Lucera håndholdte steamere. Etter at jeg hadde sendt bestillingen så jeg at de hadde et spesialtilbud på kjøp av tre. Ringte og forklarte situasjonen og de rettet opp så jeg fikk tilbudet umiddelbart. Veldig rask levering! Steamerene svarer absolutt til forventningene! Veldig bra!!

Réponse : INTRONI
Bra produkt, god service.
Måtte returnere en stavmikser jeg hadde gitt i gave,som hadde en fabrikkfeil. Returen og mottakelse av ny stavmikser gikk både smidig og raskt. De som fikk den er veldig fornøyd med produktet. Flott med en norsk nettbutikk som levere bra produkter og har god service!

God service
God service, rask service og hyggelige tilbakemeldinger etter endt handel

Réponse : INTRONI
Stavmikseren er den aller råeste
Stavmikseren er den aller råeste jeg noen gang har hatt. Den har en utrolig sterk motor, meget enkel å rengjøre, og til og med en melke-steamer så du får deilig cappuccino hjemme. Løp og kjøp!

Godt kjøp
Kjøpte en stavmikser og denne ble levert veldig raskt. Dette er den beste stavmikseren vi har hatt!!
Mvh Terje Smevold

Kjøpte en Lucera håndholdt steamer
Kjøpte en Lucera håndholdt steamer . Veldig fornøyd,og servicen til Introni var super.

Superfornøyd med blenderen
Nå har jeg brukt blenderen jeg kjøpte en stund. Helt fantastisk! Jeg bruker den hver dag til smoothie, men jar også brukt den til suppe. Perfekt resultat! Lett å rengjøre! I tro i har en utrolig tilstedeværende kundeservice!

Réponse : INTRONI
Veldig enkel å bruke og varmes opp…
Veldig enkel å bruke og varmes opp raskt. Fjerner skrukker effektivt og er et godt alternativ til strykejern. Anbefales!

En veldig sterk blender
Denne blenderen er jo blant de aller beste på markedet. Den tar store porsjoner og er veldig kraftig. Jeg er svært fornøyd med kjøpet.