Invictus Advokater Avis 38

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en meget god oplevelse med Martin Vesth ifb. Køb af hus. Han behandlede vores papirer hurtigt, afholdte møde med os udenfor normal arbejdstid, samarbejdet med ejendomsmægleren til vores fo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We are first time house buyers, and we chose to work with Anders from Invicus based on his good reputation. We received full support and advice regarding paper work, rights and reservations, and learn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde glæde af at blive assisteret af Anders Eriksson i forbindelse med vores nylige køb af bolig. Anders' erfaring og evner til at bygge relationer kom os til gode igennem flere aspekter i forlø... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Partner læser ikke aftale han indgår og får bekræftelse på

I forbindelse med at være leverandør til selskabet og en af deres partnere indgår på vegne af selskabet en aftale med os. Partneren modtager link til bestilling hvor alt oplyses, hvorefter denne udfylder, accepterer betingelser og modtager herefter også ordrebekræftelse. Herefter underskriver partneren på vegne af selskabet en leasingaftale. Produkt afleveres og partneren underskriver for modtagelse. Efter modtagelse siger partneren af advokat selskabet af denne ikke havde læst hvad denne havde bestilt og hvad denne underskrev og vil have handlen til at gå retur. Det må være meget bekymrende at man som advokat ikke læser hvad man bestiller, hvad man får ordrebekræftelse på og hvad man underskriver.

Særligt bekymrende er det at selskabets partner efterfølgende truer leverandøreren med at gå i byretten og give leverandøren skrammer i lakken og omkostninger til advokat - og at dette ikke vil koste denne partner noget da det er noget han gør dagligt.

Da vi ikke vil lade handel gå retur - tyr denne partner til at skrive en dårlig anmeldelse af leverandør med løgnagtige udtalelser. Meget lav moralsk håndtering af en person med denne titel og den repræsentation.

Tænk kraftigt over det hvis denne partner eller dette selskab skal repræsentere dig eller hvis du skal være leverandør til denne partner eller selskabet.

10 février 2026

Utrolig dygtige og tillidsfulde

Vores oplevelse med Invictus var kendetegnet ved særligt tre ting: Høj faglighed, stor tillid og et rigtig godt procesoverblik.

Vi følte os i gode hænder helt fra begyndelsen, hvor Morten var utrolig god til at give ro på. Det er (naturligvis) ubehageligt at være i tvist, og som vi ikke ønskede ikke at være, og det påvirkede hele familien. Men vi følte os i gode hænder, hvor Morten udviste en enormt høj faglighed, var utrolig god til at drive processen og undervejs delte overblik og gav os ro på.

Det er derfor med de varmeste anbefalinger, at vi skriver denne anmeldelse af vores oplevelse med Morten og Invictus.

10 juin 2025

Sag mod offentlig instans

Invictus Advokaterne har hjulpet mig med en længerevarende sag mod et forsyningsselskab ifm. kloak spørgsmål.
Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode og kyndige hænder, som har gjort mig tryg i mit sagsforløb.
De har min varmeste anbefaling

1 juillet 2024

Kompetent og ansvarlig rådgivning

Invictus Advokater har hjulpet os ifbm. sommerhuskøb, og var i den forbindelse kompetente og ansvarlige i sin rådgivning, når vi gennemgik købsaftalen, og de kritikpunkter vi havde som købere til aftalen.
Der blev derved i fællesskab med Invictus lavet en allonge til købsaftalen, som vi kunne stå inde for, og skrive under på.
Jeg vil til enhver tid anbefale Invictus Advokater når du skal købe en ny bolig, eller vil sælge din eksisterende bolig.

30 décembre 2024

Verdensklasse 💪

Kan kun sige at det har været en stejl og ubehagelig læringskurve retfærdighed og jura er ikke det samme 🫣
Gudskelov havde vi Morten som gjorde sit hjemarbejde og førte os trygt igennem en meget kaotisk sag og periode 🙏
Virkelig tak og en kæmpe anbefaling herfra ☺️

28 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale Invictus advokater.

Vi har netop været igennem et forløb med huskøb og er SÅ glade for, at vi har haft Anders fra Invictus advokater med i processen. De første to huse vi skrev under på droppede vi igen, bl.a fordi Anders fandt fejl på husene i "det med småt" som vi aldrig selv ville have været opmærksomme på. Han har virkelig arbejdet effektivt og hurtigt for os og så er han i øvrigt behagelig og nede på jorden. Nu har vi endelig fået vores drømmehus - og det kan vi takke Anders og Invictus for👍

5 novembre 2021

5 stjerner!

Vi har for nyligt haft fornøjelsen af samarbejde med Invictus, specifikt Anders Eriksson, i forbindelse med huskøb. Efter næsten 14 år boende udenlands, havde jeg/vi i dén grad behov for assistance fra en erfaren boligadvokat, og her har Anders leveret på alle parametre, lige fra den juridiske del, til rådgivning og tips. Seriøs, imødekommende, nede på jorden og professionel. 5 store stjerner herfra!

19 octobre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig og kompetent rådgivning fra…

Dygtig og kompetent rådgivning fra Morten i forhold til huskøb, vi følte os i virkelig trygge hænder hele vejen. Usædvanlig hurtig responstid og personlig behandling. Morten hjalp os også i forhold til salg af lejlighed, og styrede meget sikkert igennem en ikke helt ukompliceret proces. Stor ros og vores varmeste anbefalinger.

12 juin 2021

Personlig juridisk rådgivning

Vi havde en rigtig god oplevelse med Invictus Advokater. Philip er flink og professionel og hans kommunikation er altid rettidig og intelligent. Vi anbefaler dem varmt og vender bestemt selv tilbage når der indimellem er behov for det.

2 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim hjælp i forbindelse med boligkøb!

Anders' erfaring og evner til at bygge relationer kom os til gode igennem flere aspekter i forløbet. Herudover var han til rådighed under selv på personlige fridage.
Skulle vi begive os ud i endnu en handel ville Anders og invictus få genvalg!

26 mai 2021

Professionel og yderst kompetent rådgivning hos Invictus Advokater

Advokat Philip Krogh fra Invictus Advokater kan varmt anbefales til professionel rådgivning i forbindelse med boligkøb. Han er imødekommende, hjælpsom og besidder en høj faglighed med blik for detaljerne samt formår at skabe transparens i den komplekse boligkøbsproces.
Jeg vil klart bruge Invictus Advokater fremover.

Tusinde tak for den sublime rådgivning.

23 mai 2021

Dygtige

Dygtige, effektive, hurtig svar, fornuftigt pris. Jeg har valgt dem 2 gange og vil gør det igen i fremtiden. Phillip men også de andre er altid tilgængelige.

20 mai 2021

Vi kan kun anbefale Anders

Vi kan kun anbefale Anders, Invictus.
Ikke kun en dygtig advokat, der vil sine kunder det bedste, men også en imødekommende og forståelig fremgangsmåde, der har gjort at vi har følt os enormt trygge.

5 ud af 5 stjerner og ikke noget vi havde ønsket anderledes.

29 avril 2021

Ros ros og atter ros

Kan kun anbefale advokatfuldmægtig Anders Eriksson, hvis man har brug for en rigtig god og empatisk rådgiver i forbindelse med et boligkøb. Vi havde virkelig brug for hurtig handel, og kunne aldrig have klaret det uden Anders’ store hjælp.

7 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Anders Eriksson fra Invictus Advokater…

Anders Eriksson fra Invictus Advokater er yderst professionel, fleksibelt, kompetent og meget pligtopfyldende advokatfuldmægtig.

Jeg har for første gang stiftet bekendtskab med dem og det er bestemt ikke sidste gang, Det har været en fornøjelse, og vil til enhver tid anbefale Invictus til venner og bekendte.

8 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Invictus Advokater!

Anders Eriksson fra Invictus Law gør den umulige bolighandel mulig. Anders har leveret en uvurderlig hjælp til vores bolighandel via høj faglighed, let tilgængelighed og en generel professionel tilgang til tingene - og så ovenikøbet til en skarp pris.
5 af de grønne herfra!

30 novembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus