Invozio Avis 204

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Väldigt användarvänligt! Jag har nu använt Invozio ett bra tag och är väldigt nöjd. Det är enkelt att förstå sig på sådant jag tycker är knepigt ibland- med försäkringar, pension och sådant. Även... Voir plus

Enkel att använda, lätt att skapa faktura, låga avgifter. Snabb, trevlig och bra kundtjänst både via mejl och telefon. Hjälpsamma. Utbetalning till konto sker snabbt. Helt klart nöjd, kommer inte byta... Voir plus

Tjänsten fungerar bra, det var lätt att skapa en timrapport och faktura, den kom snabbt fram till kund, enkelt att fakturera även utanför Sverige. Hemsidan har bra funktionalitet men lite jobbig att... Voir plus

1. Service de comptabilité
  2. Cabinet d'expertise comptable
  3. Entreprise de logiciels de comptabilité
  4. Service de finances alternatives
  5. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  6. Consultant en ressources humaines

• Fakturera enkelt utan företag – Perfekt för privatpersoner • Effektivisera din löneadministration – Låt oss hantera personalens löner och administration medan du fokuserar på din verksamhet – Perfekt för tillväxtföretag och startups • Endast 1,4 % avgift – Inga dolda kostnader Invozio är en snabbt växande plattform som gör det möjligt för privatpersoner att fakturera utan att behöva starta ett eget företag. Med enkelhet, effektivitet och låga avgifter har vi blivit ett populärt val för frilansare, konsulter och egenanställda inom olika branscher. Genom att förenkla fakturering och lönehantering hjälper vi våra användare att spara tid och fokusera på sitt arbete. Invozio är en viktig del av den flexibla arbetsmarknaden och erbjuder en smidig lösning för alla som vill fakturera utan att driva ett eget företag.

Därför väljer frilansare Invozio

Fakturera utan att starta eget
Invozio hjälper frilansare och konsulter att fakturera utan eget företag. Vi hanterar lön, skatt, bokföring och försäkring på ett enkelt sätt, så att du kan fokusera på ditt arbete. Låga avgifter, smidiga utbetalningar och personlig support. Vi hjälper även företag att hantera löner på ett enkelt och effektivt sätt.

4,6

Fungerade som det skulle

Fungerade som det skulle

19 janvier 2026

Hej Jan,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för dina fyra stjärnor. Härligt att höra att allt fungerade som det skulle.

bra jag rekommendera

bra jag rekommendera

17 janvier 2026

Hej Carlos,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för dina fem stjärnor. Vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Invozio team

Har bara fakturerat en gång

Har bara fakturerat en gång och utan problem med tydliga exempel på hur dom räknat. Efter jag skapat mitt konto så vart jag uppringd av en trevlig kille som bara ville veta om allt fungerade som önskat och att det bara var att höra av sig om det var något. Jag har inga andra att jämföra med men kommer inte att byta.

12 janvier 2026

Hej Peter,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt omdöme och för dina fem stjärnor. Det gläder oss verkligen att höra att faktureringen fungerade smidigt, att våra exempel upplevdes tydliga och att kontakten med oss kändes bra från start. Precis så vill vi att Invozio ska fungera.

Hej Peter!

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för dina fem stjärnor. Det gläder oss att höra att du upplevde hanteringen som snabb och felfri.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

9 janvier 2026

Hej Mikael!

Tack så jättemycket för din fina 5-stjärniga recension – kul att höra att det kändes snabbt och smidigt för dig!

Vi gör alltid vårt bästa för att förenkla löner och bokföring, och feedback som din motiverar oss extra. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen.

Trevlig jätte bra

Trevlig jätte bra

7 janvier 2026

Hej Siri!

Tack så mycket för din feedback på Trustpilot – uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Vi tar till oss dina synpunkter och ska se över det direkt för att göra tjänsten ännu bättre för dig och andra kunder. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

bra,

det fungerar bra, det löser de uppgift som ska göras

20 décembre 2025

Hej Dritan,

Tack för din feedback! Vad kul att höra att Invozio fungerar bra och att det löser de uppgifter du behöver få gjorda.

Om det är något som hade kunnat lyfta upplevelsen från 3 till 5 stjärnor får du gärna skriva vad som saknades – all input hjälper oss att förbättra tjänsten.

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service

17 décembre 2025

Hej och stort tack för ditt fina omdöme och 5 stjärnor! 🌟

Det betyder mycket för oss att du upplever vår tjänst som snabb och smidig – precis så vill vi att Invozio ska fungera.

Varmt välkommen att använda oss igen när du behöver fakturera utan företag.

Invozio‑teamet

Bra sida för att skapa fakturor

Bra sida för att skapa fakturor. Tydliga instruktioner och snygga fakturor. Snabb utbetalning.

2 décembre 2025

Réponse : Invozio

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att lämna feedback på Trustpilot – det uppskattas verkligen.​

Vad roligt att du upplever att sidan är enkel att använda, med tydliga instruktioner, snygga fakturor och snabb utbetalning.​

Tack igen för de 5 stjärnorna och för att du använder Invozio!​

Invozio supportteam

Smidigt och billigt!

Enkelt, snabbt och med låg avgift! Tack!

7 décembre 2025

Hej Louise,

Stort tack för din fina 5‑stjärniga recension och för att du tog dig tid att lämna feedback. Det uppskattas verkligen.

Det är precis så vi vill att Invozio ska upplevas – enkelt, snabbt och med låg avgift – så det är väldigt roligt att höra att det fungerar så för dig.

Lätt

Lätt, funkade bra

6 décembre 2025

Hej Karin.

Stort tack för din fina 5‑stjärniga recension och feedback – vad roligt att höra att du upplevde att allt var lätt och fungerade bra!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med dina framtida fakturor via Invozio.

Funkar bra

Funkar bra, är nöjd hitintills.

5 décembre 2025

Hej Peter,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du använder Invozio.

Vad roligt att höra att allt funkar bra och att du är nöjd hittills – hör gärna av dig om du har några önskemål eller idéer på hur vi kan bli ännu bättre.

Hälsningar,
Invozio-teamet

Great experience!

The experience of working with this company was great, their service was easy to use and they pay you quickly. It was smooth, quick and easy, I really don't have anything to complain about!

14 novembre 2025

Hej Sivan,

Tack så mycket för ditt vänliga ord och för den fantastiska 5-stjärniga recensionen!

Det glädjar oss enormt att höra att du hade en bra upplevelse med Invozio. Att veta att vår tjänst är enkel att använda och att betalningarna går snabbt betyder väldigt mycket för oss.

Din recensionen ger oss ännu mer energi och motivation att fortsätta att förbättra vår plattform och göra livet bättre för alla frilansare och konsulter som använder Invozio.

Tack för att du är en del av vår community!

Teamet på Invozio

Mycket bra kundsupport

16 novembre 2025

Hej Jani,

Tack så mycket för din fina recension och för att du uppskattar vår kundsupport! Vi är glada att höra att du är nöjd och finns alltid här om du har fler frågor.

Fick så bra hjälp!!

Fick så bra hjälp, som jag inte fått från andra faktureringsföretag. Kommer använda mig av Invozio i alla jobb framöver!

11 novembre 2025

Hej Amanda,

Tack för din fantastiska recension och för den tid du tog att dela med dig av din upplevelse!

Vi är glada att höra att vår hjälp gjorde skillnad och att du känner dig trygg med oss för framtida uppdrag. Välkommen tillbaka när som helst – vi finns här för att stötta dig!

Invozio Support

Snabb och smidigt.

Snabb och smidigt.

2 novembre 2025

Réponse : Invozio

Hej och stort tack för ditt fina omdöme!

Vi blir verkligen glada att höra att du upplevt vår tjänst som snabb och smidig. Det är precis det vi strävar efter att leverera varje dag.

Tack för att du valde Invozio, och varmt välkommen åter när du behöver oss!

Invozio

Smidig tjänst om du ej har…

Smidig tjänst om du ej har förutsättning att emotse pengar på annat sätt.
Låg avgift. Lätt att använda

30 septembre 2025

Hej David,

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! Det gläder oss att du tycker tjänsten är smidig, lättanvänd och har låg avgift – precis det vi vill kunna erbjuda alla som inte kan ta emot pengar på annat sätt. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta förbättra tjänsten.

Välkommen tillbaka om du har frågor eller önskemål – vi finns här för dig!

works perfectly 10/10

27 octobre 2025

Hi,

Thank you so much for your amazing 5-star rating—it’s wonderful to hear that everything works perfectly for you, 10/10! Your feedback truly motivates us to keep delivering the best service possible.

We can’t wait to continue supporting you in the future. If there is ever anything you need, please don’t hesitate to reach out!

Best regards,

Enkelt och smidigt

23 octobre 2025

Réponse : Invozio

Hej och stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – vi blir riktigt glada att höra att du tycker det är enkelt och smidigt att använda Invozio.

Vår ambition är att ge dig en trygg och effektiv tjänst, och vi arbetar kontinuerligt med att göra plattformen ännu bättre för våra användare.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor!

Hej Linda,

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du tycker att det är smidigt och lätt att använda Invozio 😊
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback.

Invozios supportteam

En savoir plus sur les différents types d'avis.