Witam kupiłem w iparts klocki hamulcowe do BMW x5 , nr zamówienia 56785/S/26/ZO , okazało się że klocki są w nieodpowiednim rozmiarze (są nie odfoliowane ,oryginalnie zapakowane) , chciałbym je zwr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bardzo polecam ten sklep motoryzacyjny! Zamawiałem olej silnikowy, filtry oraz kilka innych części eksploatacyjnych. Cały proces przebiegł sprawnie, produkty były zgodne z opisem, w atrakcyjnych cenac... Voir plus
L'entreprise a répondu
Obsługa - 10/10 Dostępność części 8/10 Czas oczekiwania na wysłanie przesyłki 9/10 Bardzo dużym plusem dla kobiet jest to, że można złożyć zamówienie przez telefon bez żadnego problemu. Panowie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jestem zadowolony z szybkości dostawy. Cenię i wierzą i liczę na to że dostarczane produkty są oryginalne. Daje to poczucie bezpieczeństwa i bezpośrednio buduje opinie o wiarygodnym dostawcy! Możliwoś... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Pologne
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bardzo duży wybór części i akcesoriów w świetnych cenach, także przy niewielkich detalicznych zamówieniach i możliwość odbioru osobistego sprawiła, że regularnie wracam z kolejnymi zakupami - za każdym razem szybka realizacja i profesjonalna obsługa. Polecam!

Réponse de iParts.pl
Zamówiony części zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Ceny taniej niż u konkurentów. Polecam

Réponse de iParts.pl
Atrakcyjne ceny! Ponadto, dobrze zaprojektowana strona internetowa, która umożliwia w łatwy sposób dokonać trafnego wyboru.
Czas wysyłki czasem bywa długi i pakowanie przesyłek bywa średnie ale generalnie jedyny sklep gdzie robię zakupy samochodowe, od dłuższego już czasu!

Réponse de iParts.pl
Duża oferta części, w dobrej cenie i jakości. Sprawna obsługa .

Réponse de iParts.pl
Jak zwykle, bez zarzutu. CZytelne informacje, uakyualnianie statusu zamówienia i bezproblemowy odbiór.

Réponse de iParts.pl
Firma solidna szybka wysyłka i dostawa na czas. Części zgodne z opisem Polecam.

Réponse de iParts.pl
Bezbłędny i fachowy dobór potrzebnych części. Przystępne ceny,szybka dostawa. Firma b.profesjonalna- korzystam kolelejny raz-nigdy się nie zawiodłem. Szczerze polecam

Réponse de iParts.pl
Znalazłem stronę przy poszukiwaniu części przez VIN.Dobor części jak i czytelne informacje do jakiej marki/modelu są odpowiednie lub pasujące,duża gama wyboru,konkurencyjne ceny oraz szybka realizacja zamówień spełniają wszystkie kryteria które są na plus.
Towar zakupiony pakowany ze starannością,wszystko zabezpieczone folią bombelkowa z osobna ,części w całości brak uszkodzeń.
10/10 serdecznie polecam

Réponse de iParts.pl
Bardzo kompetenta obsługa. Wszystkie części pasowały. Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Konkurencyjne ceny.

Réponse de iParts.pl
To jest to! Wystarczy wpisać dane identyfikacyjne pojazdu i po problemie. Dobór akcesoriów bez żadnych problemów. Obsługa perfekcyjna. Polecam!

Réponse de iParts.pl
Trochę czekałem na produkty... Ale wszystko ok.

Réponse de iParts.pl
Szybka i sprawna wysyłka. Część dobrze zapakowana i opisana

Réponse de iParts.pl
Zdecydowanie polecam, szybką wysyłka, wszystkie części dopasowały idealnie, również bardzo wdzięczny za zniżkę,nie była ona zbyt wysoka ale też było przyjemnością.
Inne sprzedawcy mają zbyt wysokie ceny ,a tutaj można sobie znaleźć dobre części za adekwatna rynkową cenę.

Réponse de iParts.pl
Zakupiłem opony super cena i szybka dostawa polecam .

Réponse de iParts.pl
Sprawnie i szybko, a dodatkowo w dobrej cenie. Polecam !

Réponse de iParts.pl
kupiłem wczoraj na aplikacji sprężyny musiałem się ratować infolinią bo były dwa rodzaje do mojego auta Pan na infolini powiedział według nr vin które więc zamówiłem dziś odebrałem osobiście bez problemu możliwość płacenia kartą na miejscu towar się zgadza polecam

Réponse de iParts.pl
Dobry dobór części na podstawie VIN, sprawna dostawa i porządnie zapakowana paczka.

Réponse de iParts.pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.