Paketti lähti iphonetalolta viipymättä. Postnordia en suosittele ottamaan kuljetusfirmaksi, paketti ei ole saapunut vieläkään perille. Toista viikkoa mennyt.

Tuote ok, mutta haluaisin mahdollisuuden valita toimituspisteen. Nyt se toimitettiin 1,5 km päähän alueelle, jolla en muuten liiku lainkaan. Matkahuollolla kun on tässä ihan300 metrinkin päässä pake... Voir plus

Tilasin iPhone Xs kuoret, mutta sainkin kuoret iPhone kutoseen. Noh, ei se ole niin justiinsa. Maksoin kuoret kuitenkin kun olivat edulliset, mutta jää kyllä tilaamatta ensi kerralla tästä verkkokaupa... Voir plus

Älä tilaa täältä mitään. Täysin harhaanjohtavaa markkinointia: Tuotetiedoissa väitetään tuotteiden olevan varastossa, mutta todellisuudessa näin ei ole ja tilauksen toimitus kestää monin verroin kauem... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Tavoitteenamme on tulla itsestään selväksi valinnaksi ihmisille, jotka etsivät lisävarusteita rakkaalle Apple-laitteelleen (iPhone, iPad, Watch ja TV). Tämä tarjoaa suurimman valikoiman, joustavia ja mukauttavia asiakaspalveluita, korkealaatuisia tuotteita ja hyviä hintoja.

2,9

Moyen

2,9

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Heikko hinta-laatusuhde

Hinta-laatusuhde on hirveä. Yli kolmenkympin kotelo (postituskuluineen), jossa ei ollut edes uria, joilla saisi tabletin eri kulmiin (saati sitten 360-rotaatiota). Kannen läppä tulee käytettäesdä näytön eteen, mikä ei ole ideaalia. Kalansuomukuviointi näytti kuvassa siltä, että kotelossa on kohokuviointi, mutta kyseessä halvanoloinen printtikuviointi vain. Harmi että enemmän maksamalla ei saa parempaa laatua kuin kiinalaisista verkkokaupoista. Ainoa etu tässä oli, että kotelo tuli melko nopeasti.

23 août 2021

Réponse de iPhonetalo.fi

I am sorry to hear that the product does not live up to your expectations. With us, it is always open purchase for 60 days. You are welcome to create a return via this link: https://www.iphonetalo.fi/palautuskasittely-p225.html

Hyvä toimitus.

Toimitus kesti neljä työpäivää, tuli Ruotsista. Tuote oli mitä olin tilannut ja hyvässä kunnossa. Ei mitään moitittavaa. Voisin tilata sieltä uudestaan.

17 août 2021

Mac minin (2020) telakka

Mac minin (2020) telakka, jossa SSD-levylle paikka, tuli nopeasti perille. Laajasta valikoimasta plussaa. Sillä esimerkiksi ko. tuotetta ei ollut juurikaan muualta saatavissa.

13 août 2021

Muoviset kannakkeet

Muoviset kannakkeet, jotka pitävät puhelimen koteloa kiinni napsahtivat ensimmäisellä käytöllä poikki, voiko tästä saada jotain korvausta?

10 août 2021

Réponse de iPhonetalo.fi

We really do apologize for you receiving a defective product. Please create a complaint via this link and we will help you further: https://www.iphonetalo.fi/palautuskasittely-p225.html

En ole vielä saanut tilaustani

En ole vielä saanut tilaustani. Melko kauan teillä kestää toimitus

26 juillet 2021

Réponse de iPhonetalo.fi

We really do apologize for the long deliverytime. Usually it takes about 1-2 days for a package to be delivered. During the summer, it may take a little longer since Postnord does not have their regular staff on site. I can see that you package was delivered to you yesterday. I hope that you are satisfied with the products that you received.

Toimitettu Apple Watch suoja oli väärää kokoa

Tilasin suojan kellooni - 42 mm Apple Watch
Saamani suoja on liian pieni, eikä peitä kellon koko näyttöä.

23 juillet 2021

Réponse de iPhonetalo.fi

We really do apologize for this. It seems that you have received a defective product. Please create a claim via this link: https://www.iphonetalo.fi/palautuskasittely-p225.html and we will help you further.