Fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben meerdere plaatsingen voor ons gedaan en allemaal naar afspraak en tevredenheid. Goed contact en overleg. De boksbal laten bestickeren wat er mooi uitziet.

Afgelopen jaar heb ik namens een grote evenementenorganisatie de handen ineengeslagen met iPinball voor een tweetal grootschalige evenementen. Hierbij hebben zij zowel plekken voor het publiek a... Voir plus

Het is prettig samenwerken met dit bedrijf, ze gaven goed advies en de 2 flipperkasten en de 3 arcade games waren een groot succes op ons kerstfeest.

Flipperkast gehuurd voor het weekend ter gelegenheid van mijn verjaardag. Duidelijke regels en communicatie vooraf. Levering iets verlaat maar werd heel klantvriendelijk opgelost. Goede uitleg. We wis... Voir plus

1. Magasin de fête

Informations provenant de diverses sources externes

Verhuur en reparatie van diverse amusementsmachines, arcade games, airhockeys en flipperkasten. We hebben het grootste assortiment van Nederland voor de verhuur. Bekijk onze website voor ons gehele assortiment en de prijzen.

4,6

Goede service

Goede service, goede apparaten. Afspraken netjes nagekomen, het was een succes!

20 janvier 2020

Weer goed bevallen!

Voor het tweede jaar aantal machines gehuurd en weer een succes. Airhockey als klassieker ook dit jaar weer een mega succes. Catch the Light hadden we voor het eerst dit jaar maar ook echt veel op gespeeld, super leuk competitief spel.

Volgend jaar weer!

8 janvier 2020

Ipinball heeft bij ons top werk…

Ipinball heeft bij ons top werk geleverd en de communicatie was uitstekend. Er waren enkele zaken die even misgingen zoals dat apparaten stuk waren of toch al verhuurt. Hier dacht ipinball prima mee in oplossingen en hebben wij een ontzettend leuke dag gehad door de topservice van ipinball.

8 janvier 2020

Voor herhaling vatbaar!

Via Ipinball een flipperkast en videogame gehuurd voor onze kerstborrel. Het was een groot succes! Het contact met Ipinball was prima en alles verliep goed. Echt een aanrader!

7 janvier 2020

ipinball - Short term private rental.

I wanted to rent a pinball machine as a surprise for my partner while she visited me in Tilburg, and I was recommended to contact ipinball. I will without hesitation recommend these guys to anybody wishing to rent a machine. All communication was very professional, they deliver and collect exactly when they say they will, the machine was in excellent condition and we were shown how to adjust the volume and change any settings before they left the machine. I look forward to using ipinball again when my partner spends a week or more in Tilburg.

6 janvier 2020

Bedrijfs kerstfeest

Wij hadden voor ons bedrijfs kerstfeest 2 flipperkasten, een donkey kong en een pac man gehuurd. Alles werd netjes op tijd geleverd en aangesloten. De machines werden de hele avond gebruikt en er zijn geen storingen geweest. De kasten werden stipt op tijd volgens afspraak weer opgehaald.

Het was echt een succes.

6 janvier 2020

Toys for boys.....

Meestal staan er op sommige feesten een rij voor de bar of toilet, het is toch prachtig om te zien dat bij ons (organisatie danceclassicsshow.) er dit jaar een wachtrij stond voor de flipperkasten!!! dit zijn items waarmee je mensen nog steeds kan verrassen, uiteraard afhankelijk van je doelgroep mbt leeftijd. Goed werkende machines, bedrijf is gewoon simpel en doeltreffend. Machines netjes geplaatst, afgeregeld en goede uitleg. Op ons volgende feest staan er wederom machines van Ipinball.

25 octobre 2019

Hele prettige flexibele samenwerking

Zeer last minute heb ik contact opgenomen met iPinball. Ze waren super flexibel en hebben uiteindelijk een paar top arcade kasten op mijn event neergezet. Opbouw en afbouw op tijd en volgens afspraak. Prijs- kwaliteitverhouding zeer goed. Ik ga iPinball zeker weer inzetten.

9 octobre 2019

Reageert snel, goede levering en service. Automaten werken ook prima! Veel keuze.

30 septembre 2019