Fornemmer at kvaliteten er god og mange har gode oplevelser med at handle her. Jeg selv købte et sæt regntøj, hvor de havde sendt buskerne i en mindre størrelse end jeg valgte. Jeg kontaktede dem f... Voir plus
Kan ikke anbefale nogen at handle i deres webshop! Umuligt at få kontakt til dem efter køb ved reklamation/returnering - de svarer hverken på mails, telefon eller sociale medier. De burde holde sig ti... Voir plus
Gute Beratung - schneller Versand- schöne Auswahl Ich hatte für meine Nichte in Deutschland bestellt, die etwas früher als erwartet ihr Kind bekam. Die Auswahl bei IsaDisaKids ist gut und die Beratun... Voir plus
Svær at komme i kontakt med. Modtog pakke med forkert tøj i. Sendte det tilbage og lagde ud for Porto efter aftale med dem. Har flere gange måtte rykke for tilbage betaling. Derudover har de trukke... Voir plus
Hurtig levering, 1-3 hverdage Fragtfrit ved køb over 500 DKK Altid 14 dages fuld returret Selvfølgelig kan du få dine penge tilbage – også på udsalgsvarer! Du kan altid kontakte vores kundeservice Mulighed for afhentning
Nørregade 31, 6960, Hvide Sande, Danemark
- 61265505
- info@isadisakids.com
- isadisa.dk
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Kan varmt anbefale at handle her !
En dejlig butik, lækkert tøj, gode priser, lyn hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle her !
Ikke til at få kontakt med
Havde købt tøj til gave, det var dog for småt og jeg skulle ha' det byttet. Ringede til dem flere gange da jeg havde spørgsmål vedr. returnering, men kom aldrig igennem til dem og der var ingen automatisk svar. Jeg fik en kollega til at aflevere tøjet tilbage da han bor tæt på dem - men her 4 dage efter har jeg intet hørt fra dem at de har modtaget det eller at pengene er sat ind på min konto igen.. Men der skal også være lidt positivt - jeg havde skrevet at det var til en gave så det kom rigtig fint pakket ind..

Réponse de IsaDisaKids
Hurtig og præcis levering
fungerer perfekt
Service er i top og varerne kommer hurtigt. Alt er perfekt
Perfekt handel
Kan klart anbefale IsaDisaKids. Fik pakken dagen efter jeg bestilte. Generelt rigtig god service.
Super butik
Dejlige kvalitets varer Fornuftige priser Sikker og hurtig levering og fin fin service
Hurtig levering og flotte varer
Rigtig hurtig levering og varerne var i super kvalitet, kan bestemt anbefales
Hurtig levering og lækre varer!
Hurtig og effektivt. Varerne kom hurtigt og var utrolig lækre. Et godt udvalg af skønne ting.