Jeg bor ude på Amager, alligevel valgte jeg at tage kørekort hos ishøjtrafikskole, da mine venner havde talt godt om det. Jeg har i dag bestået min køreprøve alene på lovpakken. Man følger sig velkomm... Voir plus

Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det er klart takket være de søde og dygtige kørelærere. De er tålmodige, forklarer tingene godt og får en til at føle sig tryg. Jeg ville helt... Voir plus

1. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Vælg Ishøj Trafikskole Hvis du gerne vil have en fed oplevelse og 100 procent tilfredsstillende kørekort forløb, så vælg Ishøj Trafikskole. Vi guider dig igennem hele forløbet og opretter Messenger gruppe til hvert hold, hvor vi sender alle de kollektive beskeder, så du løbende bliver påmindet om teori undervisningen samt playlister fra TikTok, som vi selv har lavet. Alt det her er selvfølgelig frivilligt, men hjælper eleverne virkelig meget.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Forløb

Det har været et rigtig godt forløb både teori og køretimerne, med virkelig engageret og dygtig underviser.
Vil helt klart anbefale

12 août 2025

Efter 16 år uden kort

Efter 16 år uden kort , skrev jeg rundt til flere køreskoler , men hørte ikke tilbage , prøvede da en enkelt i ishøj , kl 16 skrev jeg , inden der var gået 1 time ,ringede Ibrahim, og sagde ,kom herned kl 21 , fedt tænkte jeg , jeg mødte op , vi fik en god sludder pg udfyldte alle papirer og gik ned til borgerservice sammen , smed det i postkassen og Vupti , så var alt på plads ...så hurtig reageren har jeg aldrig oplevet ...tiden sammen og Ibrahims rolige og behageloge måde at undervise på var perfekt ...1 fejl ved teori og med lyn hurtig køreprøve tilmelding ...10 stjerner herfra ...❤️

7 août 2025

Fantastisk køreskole

De er tålmodige, forklarer tingene godt og får en til at føle sig tryg.

Jeg ville helt klarts anbefale at tage dit kørekort her🤩

6 août 2025

Kørelære Mohamed - Kæmpe anbefaling

Jeg kan klart anbefale Ishøj trafikskole. Vi fik kontakt til kørelæren Mohamed efter et langt års forløb hos anden køreskole uden fremskridt og tid til køreprøve. Mohamed hjalp mig med en hurtig og nem proces, hvilket var dejligt. 100% den bedste køreskole og de bedre kørelærer.

4 août 2025

Rigtigt god køreskole

Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det er helt klart takket være de søde og dygtige kørelærere. De er tålmodige, forklarer tingene godt og får en til at føle sig tryg. Jeg var nervøs i starten, men de gjorde det nemt og hyggeligt. Kan klart anbefales!

31 juillet 2025

At tage kørekort hos Ishojtrafikskole…

At tage kørekort hos Ishojtrafikskole var den bedste beslutning. Man lære ekstrem meget af Ibrahim - både til teori undervisningen og køretimerne. Bestod både teori prøve og den praktiske prøve i første hug. Det har været en 10/10 oplevelse. Kan helt klart anbefales!

28 juillet 2025