ITFON, EL-Salg Vordingborg  Avis 421

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hurtig, professionel og yderst venlig ekspedition. Uanset problem med telefon, pc eller iPad løses det bare perfekt. Et sted du kommer igen.

Super god service Alle 5 stjerner fortjent Fik hjælp til det reelle problem men også med at forstå min telefon til fremtidig brug.

Kundeservice af høj klasse Sjældent har jeg oplevet så god kundeservice, svarer hurtigt gennem deres chat og hjælper effektivt ved spørgsmål omkring fremkaldelse af billeder. Nu har jeg bestilt derfr... Voir plus

Ville bestille en affugter, min hustru havde sendt mig et link til aftenen forinden og opdagede, at prisen i mellemtiden var steget. Skrev en mail og fik lynhurtigt svar, at prisen ville blive rettet... Voir plus

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Magasin d'informatique
  4. Service de réparation de matériel électrique
  5. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  6. Magasin de lave-linges et sèche-linges

Écrit par l'entreprise

Om ITFON, EL-Salg Vordingborg Hos ITFON, EL-Salg Vordingborg er vi din lokale specialist inden for elektronik, hvidevarer og tilbehør – både i butikken og online. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til hjemmet og hverdagen, kombineret med personlig service, hurtig levering og professionel rådgivning. Uanset om du mangler et nyt køleskab, vaskemaskine, ovn eller andre hvidevarer, hjælper vi dig med at finde den rette løsning. Vi tilbyder levering og montering af alle større enheder, så du slipper for bøvlet og er sikker på, at det hele virker korrekt fra start. Derudover tilbyder vi: Professionel foto print i høj kvalitet – både standard og specialformater. Bestil på: https://www.itfon.dk/collections/fotofremkaldelse Reparation af elektronik, herunder smartphones, tablets og computere. Et stort udvalg af kabler, lydprodukter, velværeudstyr og meget mere til både private og erhverv. Hos ITFON, EL-Salg Vordingborg går vi op i den gode kundeoplevelse. Vi er stolte af vores lokale rødder og værdsætter den personlige kontakt, både i butikken og når vi leverer direkte til din dør. Når du handler hos os, får du mere end bare et produkt – du får en komplet løsning med rådgivning, service og tryghed hele vejen igennem.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Rigtig god kundeservice

Sødt og rart personale, som yder den bedste kundeservice. vi havde akut brug for en oplader til datterens PC, da hun havde glemt den på gymnasiet fredag eftermiddag. Nu ville tilfældet så at hun skulle til eksamen mandag, så hun SKULLE bruge en oplader. Den fiksede de med et smil hos itfon.

8 juin 2024

Kundeservice af høj klasse

Kundeservice af høj klasse
Sjældent har jeg oplevet så god kundeservice, svarer hurtigt gennem deres chat og hjælper effektivt ved spørgsmål omkring fremkaldelse af billeder. Nu har jeg bestilt derfra flere gange og det vil jeg fortsætte med. Dag til dag levering ved bestilling inden for deres deadline også ved print af store plakater.

22 avril 2024

Jeg blev lidt skuffet over farverne på…

Jeg blev lidt skuffet over farverne på to ens fotos, det store 20×30 og det lille 18×10 Ser helt forskellige ud.

28 février 2024
Logo de ITFON, EL-Salg Vordingborg

Réponse de ITFON, EL-Salg Vordingborg

Hej Maj-Britt.
De 2 størrelser fremkaldes med 2 forskellige teknologier som også afspejler sig i prisen.
For god ordens skyld så skal din anmeldelse overvejes flyttet fra service- til produktanmeldelser.

Bedste hilsner
ITFON

Jeg bestilte online til afhentning

Jeg bestilte online til afhentning, og afhentede varen indenfor ½ time efter bestillingen. Jeg skulle have et par ekstra ting, den ene skulle bestilles hjem, og kom dagen efter, tidligt. Både online betjening og service i butikken var upåklagelig, korrekt og i butikken også hyggelig, og det er ikke så tit at indkøb på den måde er hyggeligt. Tak for det, det var ikke sidste gang.

15 février 2024

Ovenud tilfreds 👍

Tak for en positiv oplevelse!
Fine varer, super priser og lynhurtig forsendelse.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Velfortjente stjerner!

5 février 2024