Itshops08

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kansloos bedrijf, oplichters, maar helaas al offline. Grote kans dat deze personen met valse naam werken. Wellicht te achterhalen via KvK inschrijving. Zoals alle anderen, wel betaald, niks ge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben opgelicht met de ps5 console betaald geen ps5 gehad. Nu afgelopen donderdag bericht gehad die iedereen standaard heeft gehad over het terug krijgen van het geld ik hoop dat dit waar is want... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 3 januari PS5 Disc besteld. Helaas tot op heden niks ontvangen behalve een lullige track & Trace code van DHL. Bedrijf niet te bereiken telefonisch. Heb gemaild, helaas geen resultaat. Ze blijve... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

2 weken geleden een ps5 besteld. Helaas was mijn geduld op en kon het bedrijf niet snel genoeg leveren waardoor we nu na 2 weken overeen gekomen zijn dat mijn geld is teruggestort. Mijn exc... Voir plus

À propos de l'entreprise

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ben bang……

Ps5 besteld maar ik lees hier t zelfde verhaal als meerdere. Ben bang dat ik opgelicht ben.

11 janvier 2022

Opgelicht Nintendo switch oled

Een Nintendo switch oled
Besteld vorige week dinsdag
4 werkdagen levertijd op
Afgerekend netjes orderbevestiging en factuur ontvangen en dag erna dhl parcel
Ontvangen maar blijft maar op zelfde staan en dat is Precies wat ik hier lees bestel maar een bij bol.com mijn dochter
Is zondag jarig was al duur cadeau word nu nog duurder want wil ze ook niet teleur stellen

Geen PS5 geleverd

2 stuks besteld. 1 voor m’n neefje en 1 voor mij. Bestellingen nooit bij DHL aangekomen. Bedrijf is telefonisch niet meer bereikbaar en geen reactie op de mail. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Opgelicht

Opgelicht. Bestelling geplaatst en nooit ontvangen. Inmiddels aangifte gedaan. BESTEL HIER NIET!

Noté 1 sur 5 étoiles

PS5 niet ontvangen! Oplichting!!

PS5 niet ontvangen!

Net als de rest van de mensen hier een ps5 besteld en niks ontvangen. Wel track and tracé, maar geen pakket bij DHL.

Gelukkig via creditcard besteld dus nu met de Rabobank in contact om mijn geld terug te krijgen.

NIET KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS

Ook hier opgelicht met een ps5

Ook hier opgelicht met een ps5, hele mooie praatjes een week lang tot aan een track en trace code toe. Alles om mensen aan het lijntje te houden en de tijd te rekken om nog meer slachtoffers te maken!!
Laten we proberen met alle gedupeerden een front te vormen in de hoop toch nog iets te kunnen doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben helaas ook opgelicht

Ik ben helaas ook opgelicht. ik weet dat het gedeeltelijk mijn domme fout was, maar het zag er allemaal echt uit.
550 euro weg. meteen aangifte gedaan. trieste mensen.
Koop A.U.B niks van hun,

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook wij zijn helaas opgelicht

Ook wij zijn helaas opgelicht, m’n zoontje van 9 is ook ontroostbaar z’n verjaardagskado. Wij hebben hem zelfs nog meerdere keren aan de lijn gehad, en beloofde ons meerdere malen dat het goed zou komen. Het gaat dus niet goedkomen echt zo erg dat je dit over de rug van jonge kids doet.

Ook opgelicht helaas.

Ook opgelicht helaas.
Het leek zo mooi allemaal
Nog Rico zelf aa dee telefoon gehad vorige week maandag.
Besteld, Betaald en verschillende mails en track en trace DHL binnen.
Maar deze blijft aangeven al 4 dagen zending nog niet aangeboden.
Dit is echt te triest voor woorden.
Mijn zoontje zijn EIGEN geld hiervoor uitgegeven.
Graag zou ik met ieder die dit ook meemaakt een aangifte doen. Ik hoop van jullie te horen.

Ik kan helaas niet reageren op de berichten van de anderen gedupeerden.
Maar met zijn alleen iets ondernemen lijkt me goed.
Wie is er handig on line en kan ons in een chat groep zetten o.i.d.
Ik heb reeds aangifte gedaan.

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas zijn wij ook opgelicht

Helaas zijn wij ook opgelicht! Maar niet getreurd, ip adres aanwezig aangifte gedaan en een melding bij de fiod. Zielig om mijn zoontje van 8 jaar zo op te lichten. Notb zijn verjaardags cadeau. Gelukkig werkzaam bij light speed en al verdere info kunnen krijgen! Bestel hier niks!

Oplichters!!!!!

Vorige week woensdag een ps5 besteld, helaas tot op heden nog niets vernomen. Toevallig reed ik straks over de A15 en ben even langs gereden maar het lijkt op een leeg pand.. dit begint erg op oplichting te lijken. Ook zijn ze telefonisch niet te bereiken.
Morgen ga ik aangifte doen bij de politie.

Helaas…trieste figuren.

Ongelofelijk!! OPLICHTERS!!!!

Ongelofelijk!!! Mijn 15 jaar oude zoon is ontroostbaar. Hij heeft zelf het bedrag bij elkaar gespaard door heel veel uren in de supermarkt te werken! En nu zijn we er dus achter gekomen dat we zijn opgelicht!!! Te bizar voor woorden dat deze criminelen (want dat zijn het, gewoon smerige criminelen) over de rug van een hardwerkende 15 jarige snel geld van mensen stelen. Jammer dat we nu niet erachter komen wie deze figuren zijn. Jullie hebben totaal geen ruggengraat. Als ik wist waar en wie jullie waren dan was ik even op bezoek gekomen. Maarja het is nu eenmaal zo. Op hoop dat jullie geweten enorm aan jullie gaat knagen en dat jullie je gaan beseffen dat dit gewoon niet kan. Maarja ik verwacht dat die kans zowat 0% is. Dus mensen KOOP HIER NIETS, JE BENT JE GELD KWIJT. Ik ga nu verder mijn zoon troosten!!

Besteld betaald NIET GELEVERD

Besteld betaald, mocht ophalen en ineens niet meer. Vervolgens DHL aanmelding waar niets aan veranderd dan niet ontvangen of verwerkt.
IDeal is naar een Duitse bankrekening overgemaakt, ben op adres in Andelst geweest niemand te vinden.
Mocht niet geleverd worden, voorgaande adres was in Amersfoort een huisadres..
Telefoon wordt niet meer opgenomen, messenger niet meer gereageerd.
Op de advertentiepagina staat het vol met mensen die precies hetzelfde hebben en niemand heeft de beloofde en betaalde ps gekregen of ook maar een andere status hij DHL. Allemaal hetzelfde verhaal.
Ook al wordt er geleverd wat ik dus niet meer verwacht dan worden de afspraken totaal niet nagekomen. Telefonische toezeggingen en dan vervolgens niks. Aan het lijntje houden.
Mocht er wel geleverd worden dan pas ik deze advertentie aan naar waarheid.

-update ondertussen aangifte gedaan!

Vreemde zaak

T telefoonnummer is niet in gebuik en t adres op google maps is een security bedrijf
Dus heel vreemd
Ik hoop dat ze reageren met een reactie hierop

7 janvier 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

playstation 5

2 weken geleden een ps5 besteld.

Mijn excuses naar het bedrijf toe!
Ik ben van mening dat je hier prima kan bestellen maar met een beetje geduld!

Nieuw komend bedrijf die het erg druk heeft door verkoop van ps5

Succes jongens!
Doe jullie best om het verwerkingsproces iets te versnellen!
Dan gaat het helemaal goedkomen!

3 janvier 2022

Overduidelijk oplichting

Overduidelijk oplichting.

Na het antwoord nog steeds van mening.

Oplichting 100%

Koop hier niet! Tenzij je graag een baksteen van 1000 euro wilt hebben!

29 décembre 2021
Logo de Itshops08

Réponse de Itshops08

Beste Martin,

We vinden het ontzettend jammer dat u van mening bent omtrent oplichterij gericht naar ons.

Graag wil ik u uitnodigen om bij ons langs te komen en indien u dat wilt uw product direct af te rekenen en mee te nemen.

Ons telefoonnummer staat op de website, laten wij een afspraak maken:)

Rico Boudrigua
Itshops08

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus