À propos de l'entreprise

1. Service de paiement et de comptabilité

Écrit par l'entreprise

Uw betrouwbare boekhouder in Eindhoven voor zzp'ers en mkb'ers! Bij IVA creditmanagement begrijpen we dat een goede boekhouding essentieel is voor uw succes als zzp'er of eigenaar van een klein bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in alle boekhoudkundige werkzaamheden en bieden u de mogelijkheid om uw volledige of gedeeltelijke boekhouding aan ons toe te vertrouwen. Onze ervaren experts werken snel en nauwkeurig, zodat uw boekhouding altijd up-to-date en betrouwbaar is. Laat u verrassen door onze scherpe tarieven en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. IVA creditmanagement is dé boekhouder in Eindhoven die u als zzp'er en mkb'er verder hel

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Professionele en betrouwbare boekhouder

Professionele en betrouwbare boekhouder in Eindhoven die echt meedenkt. Neemt zorgen uit handen, luistert goed en communiceert op een warme, persoonlijke manier. Dat geeft rust en vertrouwen, zodat ik me kan richten op mijn onderneming.

10 avril 2026

Dank je wel Jeanne

Correct

Top, erg vriendelijk en attent

1 janvier 2026

Dank je wel

Goede persoonlijke hulp

Heel het jaar veel persoonlijke en goede hulp gehad bij mijn bedrijfsvoering en bijbehorende administratie. Niet alles verliep vlekkeloos maar IVA was erg betrokken en zorgde dat alles in orde kwam. Erg tevreden.

1 juillet 2025

Dank je wel Rene

Accountant for ZZP

I am happy to work with Iva Creditmanagement. From day one of our cooperation I received professional support with my administration and accounting. Always friendly, good listening and helping team! Being self-employed, first it feels like you can do it on your own, but at some point you realise you need someone who will make sure you don't do mistakes in your books. Truly happy and totally recommended! I don't have headache with my administration anymore.

30 septembre 2025

Dank je wel Elina

IVA Finance

IVA Finance heeft ons met de opstart van ons bedrijf ontzettend goed begeleid, we zijn nu al een aantal jaar tevreden klanten. Fijne support en advies en alle zaken worden snel en goed geregeld.

23 juin 2025

Dank je wel Daphne

Noté 5 sur 5 étoiles

Een boekhouder die wél luistert Wat ik…

Een boekhouder die wél luistert Wat ik fijn vind aan IVA is dat ze niet alleen cijfers zien, maar ook de mens erachter. Ze denken mee, geven advies en geven me rust over mijn financiële zaken.

5 juin 2025

Dank je wel Ahmad

Boekhouding zonder zorgen

Boekhouding zonder zorgen
Dankzij IVA houd ik meer tijd over voor mijn eigen onderneming. Alles wordt netjes bijgehouden, ik heb inzicht via het dashboard en bij vragen krijg ik snel antwoord.

23 mai 2025

Dank je wel devita

positieve feedback

ik ben tevreden met iva creditmanagment. ze zijn erg betrouwbaar en denken altijd met je mee. geen vraag is teveel. een fijne en professionele boekhouder om mee samen te werken.

19 mai 2025

Dank je wel Fatima

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden oven IVA…

Ik ben erg tevreden oven IVA creditmanagement, Zij zijn erg vakkundig, betrouwbaar en komen hun afspraken na.
ik kan IVA credidmanagement dan ook zeker aanbevelen

12 mai 2025

Dank je wel Raymond

Top samenwerking.

Ik werk al jarenlang met het team van IVA en heb tot heden geen enkele reden om deze band te beëindigen. De snelle en accurate manier van werken zorgen voor een probleemloze verwerking van alle stukken. Een absolute aanrader voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

1 avril 2025

Dank je wel Rob

Noté 5 sur 5 étoiles

Iva creditmanagement is een hele fijne…

Iva creditmanagement is een hele fijne partner in het verzorgen van alle casussen rondom het beheren en verwerken van je financiële vraagstukken. Geen vraag is teveel en de samenwerking is tot nu toe top! Met Hans al jarenlang een fijn contact. Een aanrader wat mij betreft:)

9 mai 2025

Dank je wel Robbert

zeer tevreden

Mijn vorige boekhouder heeft mijn administratie niet goed gedaan, waardoor ik besloot om een nieuwe boekhouder te zoeken. Sinds 1 januari werk ik samen met IVA finance en ik ben erg blij met hun service, De samentrekking verloopt uitstekend. Ik kan IVA finance van harte aanbevelen!

8 mars 2025

Dank je wel Yuliya

Noté 5 sur 5 étoiles

Jarenlang ben ik zeer tevreden

Al jarenlang ben ik zeer tevreden over mijn samenwerking met Halyna. Als zelfstandige kan ik bij haar terecht met al mijn vragen over boekhouding en belastingen. Ze is altijd goed bereikbaar en reageert snel, wat ik erg prettig vind. Het contact is aangenaam en vriendelijk. Ze zorgt ervoor dat alles netjes geregeld is, zowel per kwartaal als per jaar. Op basis van mijn ervaringen kan ik IVA Finance van harte aanbevelen!

2 avril 2025

Dank je wel Rasa

Noté 5 sur 5 étoiles

De partner voor je boekhouding…

IVA Creditmanagement is een betrouwbaar administratiekantoor waar je altijd op kunt rekenen. De boekhouders zijn vakkundig en werken altijd nauwkeurig. Ze begrijpen de behoeften van hun klanten en zorgen ervoor dat alles tijdig en accuraat geregeld wordt. Al jaren mijn vaste partner voor de boekhouding en ik ben nog steeds ontzettend tevreden!

11 février 2025

Dank je wel Nastia

Noté 5 sur 5 étoiles

Very professional and keeps me updated…

Very professional and keeps me updated on anything that needs immediate attention .
I feel full confidence and trust that all financial administration is being done to the best.
100% recommend.

13 décembre 2024

Dank je wel Jolanta

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus