Hurtigt og effektivt! Enormt hurtig, behagelig og effektiv handel med Iversen Invest. Jeg sendte en besked hvor jeg viste interesse for at sælge mine skins for lige omkring 4.750 kr. Iversen vendte... Voir plus
Jeg stod og skulle sælge en relativ stor mængde skins, og kom derfor i dialog med Markus fra Iversen Invest ApS. Handlen foregik en lørdag aften, og alt gik lige efter bogen. Markus var god til,... Voir plus
Har lige Handler med Markus Iversen Ekstrem hurtig svartid. Nåede kun lige at skrive “Pb sendt” på et af hans opslag på Facebook, hvor inden jeg fik skrevet beskeden. Stod der “Hej V... Voir plus
Svarer hurtigere end en thai massør der mangler penge! Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gået 3-5min, men synes tilbuddene kan være lidt lavere end man regner ved "high end" ski... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er stolte af at være en førende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fællesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gøre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sætte vores kunder i første prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sælge deres skins uden besvær. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fællesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor stræber vi efter at skabe et miljø, hvor vores brugere kan føle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sælge dine skins? Kontakt følgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl
Korsgade 35 2th, 35 2th, 9000, Aalborg, Danemark
- iverseninvestaps@gmail.com
- iverseninvest.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, kan anbefales
Hurtig respons, pengene stod på min konto efter få minutter
Svarer hurtigere end en thai massør der…
Svarer hurtigere end en thai massør der mangler penge!
Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gået 3-5min, men synes tilbuddene kan være lidt lavere end man regner ved "high end" skins, lidt en skam der sættes en fast % hvor man ikke kan gå højere end feks 75-80% af de billigste sider på nettet.
men klart en anbefaling herfra hvis man bare vil af med sine skins hurtigt og nemt
Skide god service
Skide god service
Skrev til Iversen Invest på messanger og fik svar 2 minutter efter. Handlen tog maks 10 minutter i alt og pengene blev overført 2 minutter efter jeg sendte skinsne hans vej
Hurtigt, God service og Gode priser
Hurtig handel
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service, kan virkelig anbefale. Du får pengene med det samme!
Hurtigst form for køb og salg af skins!
Jeg solgte hele mit inventory til ham, hvilket gik hurtigt og han gik også med til en fair pris. Har også købt et større skin af ham, som tog 1 min.
Virkelig god service og virkelig hurtig handel, om man skal sælge eller købe! 5/5
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Havde cs skins der skulle videre, og det kom de.
Har handlet igennem Iversen Invest et…
Har handlet igennem Iversen Invest et par gange efterhånden. Super nemt og troværdigt. Kan kun anbefales.
danmarks bedste trader?
super flink fyr. mega hurtig på besked og med overførsel
Høj service
Høj, høj, høj service - Der er intet at komme efter!
Super hurtigt
Hurtige svar
Hurtige svar
en man kan stole på med 100%
gode priser
flink
generalt bare en god oplevelse når man skal sælge sine skins