À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Doet aardig maar laat je wel zitten

Ook hier erg slechte ervaring met dit hoveniersbedrijf. Ik had en voucher gekocht voor snoeiwerkzaamheden, Ivana gaf aan dat ze hier heel weinig tijd aan kwijt zou zijn en bood andere werkzaamheden (tegen meerprijs) aan, waaronder opnieuw leggen van een pad door de tuin. Ze heeft deze half (en slecht) gelegd, claimde toen last van haar arm te hebben, hierna is ze nooit meer komen opdagen en reageerde ze ook niet op contactverzoeken. Ik heb een ander hoveniersbedrijf moeten inschakelen om haar slechte werk op te lossen, het pad opnieuw moeten laten leggen. Niet met deze persoon in zee gaan! Ze doet heel vriendelijk maar laat je ondertussen wel zitten met prutswerk. Goedkoop is duurkoop!

1 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Levert geen goed werk, afspraken worden verzet

Via social deal een voucher gekocht. Ze kwam eerst kijken. Was een prettig contact, afspraken werden gemaakt.

De volgende afspraak werd verzet. Daarna was ze gekomen maar zonder de materialen die ze zou kopen. Dat was afgesproken: ze zou de planten en aarde kopen, ze zou een tikkie sturen voor die kosten en extra voor haar tijd.
We moesten dus alsnog op pad om materialen te kopen. Vervolgens ging ze tijdens het werk iemand die een lekke band had (op straat) weg brengen. Aardig maar ze werkte niet langer door.
Ze ging eerder weg, heeft planten weg gegooid die ik wilde houden. Ook zou het een onderhoudsvriendelijke tuin worden maar helaas is het dat zeker niet.

17 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mevrouw heeft allemaal mooie praatjes

Mevrouw heeft allemaal mooie praatjes. Wat een prutser!!! Ze wilt dat je haar betaald als een professional maar haar werk komt niet eens in de buurt van een professional. Me tuin niet af en nog steeds Schots en scheef. En dan zogenaamd die verhaaltjes omdraaien alsof ze het zo goed voor je heeft willen doen!!!!! Bahbah

23 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hier ook nare ervaringen met Ivana

Hier ook nare ervaringen met Ivana. Zgn personeel weet niet eens hoe ver je mag terugsnoeien en wat onkruid is. Er werd een offerte gemaakt. Voor een onderdeel werd € 300 berekend, dus ik gaf aan dat zelf te regelen. Ineens waren de andere werkzaamheden duurder. En was het totaal € 50 minder. Ze is hier twee keer geweest en afspraken worden ineens ingekort want mevrouw had een feestje of verzet met smoesjes. Ze praat ook enorm veel en hard. Ik schaamde me gewoon. Blij dat ze weg was! Oplichter met veel praatjes. Nu staat ze weer op Social Deal, maar pas op mensen!

8 mai 2025

Oplichter

Ik heb een afspraak gemaakt online en betaald. Datum word zonder overleg verschoven terwijl ik vrijgenomen heb van werk. Vervolgens komt er niemand opdagen op de nieuwe afgesproken datum. Op berichten word niet gereageerd, na uiteindelijk een reactie was ze heel naar in haar communicatie.

23 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

"Veel beloftes, geen resultaat"

In het begin leek het goed te gaan, we hadden een leuke klik. Helaas kwam ze meerdere keren haar afspraken niet na. In oktober 2024 is ze begonnen met mijn tuin, waarbij alleen de bestrating opnieuw gedaan hoefde te worden. Uiteindelijk heeft dit tot maart geduurd. Telkens werd slecht weer als reden gegeven, maar de communicatie was ronduit slecht. Ik ben meerdere keren thuisgebleven terwijl ze niet kwam opdagen.

Toen het werk ‘klaar’ was, bleek er direct al een tegel stuk en waren de voegen niet goed gedaan. Ze beloofde dit te herstellen, maar ondanks talloze berichten en mailtjes heb ik daarna helemaal niets meer van haar gehoord.

Ik voel me hierdoor erg in de steek gelaten en kan helaas niemand aanraden om met haar in zee te gaan.

27 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze dame heeft hele mooie praatjes…

Deze dame heeft hele mooie praatjes tijdens de kennismaking, ook via social deal gekocht maar zij is zeer moeilijk bereikbaar en verplaatst steeds de afspraken via de mail zonder ons erover te informeren, omdat zij zegt steeds problemen te hebben met personeel en die.ontslagen heeft en ook druk is, dan bel je haar weer op en heb dan totaal geen contact meer van haar vernomen, slecht bedrijf!

1 septembre 2025

IW Hoveniers levert niet

Update 4 oktober 2025. Deze partij biedt opnieuw haar diensten aan op Social Deal.
Klachten wederom opnieuw aan de kaak gesteld bij Social deal.

Wees gewaarschuwd mensen, dit bedrijf komt zijn verplichtingen niet na.
Eenzijdig worden de afspraken meermaals afgezegd en verplaatst, niemand komt opdagen en vervolgens volgt er stilte en ben je jouw (aan)betaling kwijt.

iwhoveniersbedrijf punt nl
Aelbrechtskolk 45 B te Rotterdam
KvK 81234228

24 juillet 2025

Jammer

Overlegt niet en als je hierover contact opneemt dan wordt het gesprek gewoon grimmig.
Kijk uit.

29 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook via social deal in februari een…

Ook via social deal in februari een voucher gekocht. Kon pas een afspraak inplannen in juni… deze werd door hen hen geannuleerd. Geprobeerd een nieuwe afspraak in te plannen maar geen reactie. Na telefonisch contact zou ik terug gebeld worden maar opnieuw geen contact! Tot op heden helemaal niks!
Zijn gewoon oplichters!!

26 août 2025

Onbetrouwbaar

Via Social Deal voucher 2x2 uur tuinonderhoud door 1 hovenier
Eerste afspraak kwam hovenier met hulp die alleen afval verzamelde en vertrok hovenier na 1 uur want 'ze waren immers met 2' tweede afspraak werd zonder overleg verplaatst en daarna geannuleerd,
Voucher intussen verlopen. Niets meer vernomen ondanks adequate tussenkomst Klachtenservjce Social Deal

10 juillet 2025

Opgelicht door IW hoveniers

Let op: je wordt opgelicht door IW Hoveniers of IW Klusbedrijf.
Via Social Deal kun je vouchers kopen voor tuinonderhoud of straatwerk. Voor het straatwerk wil Ivana eerst een afspraak maken om de werkzaamheden op te meten. Tijdens deze afspraak noteert ze ook welke tegels besteld moeten worden.

Ze is echter erg slecht bereikbaar. Je moet op dat moment direct de vouchercode van Social Deal aan haar doorgeven. Vervolgens stuurt ze een bericht met het bedrag dat je moet overmaken voor de tegels. Zodra ze het geld binnen heeft, verzet ze de afspraak steeds opnieuw en komt ze uiteindelijk niet opdagen.

In totaal ben ik €661,45 kwijt.

25 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit gaat over IW HOVENIERSBEDRIJF…

Dit gaat over IW HOVENIERSBEDRIJF Rotterdam. Via socialdeal in april een voucher gekocht om op 15 oktober 4 uur tuin onderhoud te doen. Werd een dag van te voren gebeld dat ze niet konden komen en dat als ze komen dat in 2x2 uur zouden doen. Afspraak verzet naar twee dagen later. Zijn niet geweest. Over gebeld. Na heel vaak bellen werd er eindelijk opgenomen. De afspraak moest in de computer gezet worden wat op dat moment niet kon omdat ze in de auto zat. Ik zou teruggebeld worden voor weer een nieuwe afspraak Er is niet terug gebeld en ook op appjes geen reactie.
Ga dus niet in zee met IW HOVENIERSBEDIJF in Rotterdam.

15 octobre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus